Chceme v Praze koupit byt. Máte rady, tipy, triky?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Chceme v Praze nebo blízkém okolí koupit byt, máte nějaké zkušenost, rady, tipy a triky na co si dát pozor, kde shánět, atd...
Odpovědět
Ahoj holky: po dlouhe dobe se opet pridavam. Kristi: moc krasna sedacka, ale co na to Mia. Ja tu svoji Anicku vzdycky premlouvam, ale treba zrovna vcera jsme trenovali pobyt bez plinky no a sedela na sedacce a najednou zacala curat. Jeste ze nase barva je takova ta off white, tedy neni bila, neco jako kremova. Urcite bych poridila Scotchguard, nebo jinou impregnaci, hrozne se mi to osvedcilo, nebot se to do sedacky "nevpije", ale zustane to na povrchu. Je to vyrobek 3M, ale nevim, jestli se to uz da u nas koupit - asi jo. Vy uz budete za chvili bydlet, ze? Kdy se mate stehovat? ;-)
Odpovědět
Já taky radši vanilkovej, ale sním oba ;-) Vanilkovej nebude tak vidět :-D :-D :-D Co se pátku týče, já se z práce vrátím už asi ve tři, zeptám se ještě Péti, ale sedmá půl osmá osmá je ok. Přijde na to, jestli půjdem do hospody nebo dělat maso na zahradě u nás.
Odpovědět
Profilova fotka
cokoladovej Mia neji, ma radsi vanilkovej - je asi po tatinkovi. v patek byste mohli v kolik? ja abych napsala chuvicce, jeslti prijde v patek, vis?
Odpovědět
No tak to seš můj člověk ;-) Ono to jde postříkat sprejme a vyčistí se to. Akorát nevím, až Mia bude jíst čokoládovej pribiňák :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mit tu bilou, delaji jen cernou a bilou a ja fakt nechci tu cernou,to se mi nelibi....pres to prehodim nakej peknej pled a bude to
Odpovědět
Jasný ;-) Pěkná, hlavně se nebude tak špinit, jako ta naše. Mně se hrozně ta světlá líbí, ale je na ní všechno vidět :-( A lonišit, no....... to já ráda ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jo, jsem se spatne vyjadrila...jen pridat a mas jakoby lenosku, no.... http://photo.innovationliving.com/cat... strana 22 :-)
Odpovědět
vypadá to, že je to ještrě jedno lůžko jakoby. Ale nevím, jak přidělat? Spíš jen přidat ne? Chybí tam ten roh.
Odpovědět
Profilova fotka
JJ,prave proto se mi tolik libila, ma to luzko 105*205, to se da... ono k tomu jeste koupim tohle rozkladaci kreslo, da se pridelat k sedacce a mas z toho rohovku... http://you-desmo.de/shop/product_info...
Odpovědět
No, tak jednak, Češi se nejradši vytahujou, jak koupili něco draze. Amíci například naopak, jak koupili levně. No a podle toho to pak vypadá. U nás lidi koupěj všechno a čím dražší, tím maj pocit, že je to lepší. V Německu ti i milionář řekne, že věc za tři kila je drahá a nekoupí jí. A tomu je přizpůsobenej trh, no, bohužel....... Ono to časem přijde. Ale dobře děláš, že si to koupíš jinde levnějc, proč krmit kapsy obchodníků, že? Dobrá, že je rozkládací, může na ní někdo přespat. Ta moje není..........
Odpovědět
Profilova fotka
ja ty ceny proste nechapu, proc z nas v CR delaji debily a vsechno predrazujou??? http://you-desmo.de/shop/product_info...
Odpovědět
no právě :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Neeee, neboj, na plastu by se mi parila prdka :-D :-D :-D
Odpovědět
Odměna za věrnost, jo? Však to je dobře ;-) Já chtěla dělat koláč, ale musím udělat nějakou inovaci, když je to rozvařený. Jinak na to Innovation jsem koukala, to už je lepší, já se lekla toho plastu, plastiková sedačka, úplně jsem si říkala, jak se na tom asi sedí. A což potom leží, že ano :-D A mám hlad, musím si udělat něco k véče.
Odpovědět
Profilova fotka
plast je od Kartellu, neco malo bych si vybrala. Sedacka je od Innovation. Ja se nebojim, maji tam zaruky, moznost vraceni, platbu cash pri prejimce....a nekteri cesi si tam objednavali. ja nevarim, sobe jsem si udelala jen jednu malou bruschetu, a Roba jen gratulovat na svatbu - mne se nechtelo. Jo, a mam boty...teda jiny, ale hezci - sandalky Replay, jsem asi byla hodna :-)
Odpovědět
Tak jsem vařila rebarboru až jsem jí totálně rozvařila :-(
Odpovědět
Článek se načítá
Koukám koukám, ale.......... máš to vyzkoušený??? Je to nějaký plastikový, nebo jestli koukám dobře?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda, jj...tapety jsou ty od Harlequina. A na sedacku se mrkni na www.you-desmo.de. Nejaka holcina me navedla
Odpovědět
Kristi: Pátek ok, píšu si do deníčku. Jen pak dej vědět, jestli budem dělat masíko tady, nebo půjdem do hospody ;-) 26tis. ušetřenejch je suuuuuperrr!!!, to mi pak musíš napsat, jak jsi na to přišla. I když, já mám sedačku z HK a budu k ní ještě dokupovat, takže......... tapety jsou ty z Londýna?
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam taky kytky rada, uz se na zahradku moc tesim a v domecku bude taky plno kyticek. Tak si musis vybirat nejake nenarocne ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jj, uz jsme byli na predprejimce a nejak prelom cervence/srpna bychom to meli mit hotove.....ufffff. na zahradky a kyticky je tu Azafi, ja jsem rada, kdyz mi to do tydne nechcipne :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Vim asi jaky, ten taky nema chybu. Urcite si ho poridite, a co tehovani, uz se to blizi, co? Dneska jsem psala zahradni architektce,tak se musime domluvit, na podzim by uz zahrada chtela zacit osazovat, tak jsem na to zvedava.
Odpovědět
Profilova fotka
No vidis.. ;-) vestavny kavovar je super, ja stale touzim po tom retro pristroji klasickym...uvidime =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dekuji, dekuji, moje mala letuska je hodna, libi se mu ty moje a dneska jsem ho jeste premlouvala do kuchny na vestavny kavovar a tvaril se doela mile. Statnice byly celkem narocne, s tou nohou to nebylo nic moc, ale zvladla jsem to.
Odpovědět
Profilova fotka
Evi, to vis ze vysvetlim. dneska jsem si vyzvedla tapety,jsou jeste hezci...a usetrila jsem 26tisic, pac si tu sedacku a kreslo objednam z nemecka...jupiiiiiiiiiiiiii patek zatim plati, pokud jste vy v pohode, akorat nevim,jak chuvicka, ale pisnu ji, minule rikala,ze by to slo... Martuli, sikulaaaaaaaaaaaaaaaaa.gratulace obrovska. A uplne stejna gratulace k tapetam, pac s chlapama je to tezky
Odpovědět
Kristi, ty mas zase jinou fotku, to uz jednoho zmate!!!! Jo, libit jo, ja jen, jak presne funguje to domlouvani atd, bys mi nekdy vysvetlila, vid?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, KRISTI, tak mam statnice az sebou, hura. Koukam, ze uz se vase bydleni opravdu blizi, preju vam to moc, my si jeste par mesicu pockame.Taky jsem resili tapety a docela jsem ses manzeleme dohodli, coz mne prekvapilo, on je trosku "konzerva"
Odpovědět
Profilova fotka
jasne, ze vysvetlim....vsak uvidis u nas, treba se ti to bude libit. Az budou tapety, budem resit vymalbu =-)
Odpovědět
Jo, pánovi jsem řekla, že mu pošlu svoje představy a on že se na to podívá. Uvidíme, to víš, já už se neraduju předčasně, páč ono je to pak vždycky jinak................ Zítra letím do soboty do pryč, tak mu to jdu napsat ještě teďka, ať na tom může pracovat ;-) Pak mi vysvětlíš, jak to funguje s tou designérkou, já to pořád ještě nepobrala přesně, ju?
Odpovědět
Profilova fotka
ty jo, tak mi tedka Jana volala, jak kdyby slysela, ze uz se dlouho neozvala..to cumim. Musim zitra dojet pro tapety, uz to slibuju mesic...kua hele, to je super, bys zaplatila tak 2000 za dopravu a pohoda, ne?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?