Tak Yucca mi zrovna chcípla ]-(
Mně vlastně ale chcíply skoro všechny kytky, protože jsem je měla nejdřív v paneláku, se spoustou světla, pak v novostavbě s velikejma oknama a pak jsem je chudinky přesunula do bytu, kde zrovna moc světla není. Takže šly postupně skoro všechny, už se ale těším, až budu mít v bytě nové, měla jsem i pašovaný z Dominikány a Kostariky, na to už ale nebudu mít nervy, takže mi budou muset stačit obvyklejší.
Ale ven, jo, thuje, cypřiše, buksusy, k tomu něco kvetoucího, jejej, to bude krááása. Budeš na ně číhat z oken ;-)
Minoque: teď v létě tam máte ale hezky, ne? Všechno kvete, dokončujou školku............. no a pak stěhování ;-)
To naše mělo být letos v září, no, nejspíš to bude až na jaře, takže stěhování taky za rok, nejdřív. Ovšem, pokud to půjde jako u Kristi, jsme tady ještě další půlrok ]-(
Kris: já miluju kytky a pěstování, bych se vyřádila ;-)
No, přijde na to, jestli jí tam aspoň vysejou.............
Ta té vaší sekci si ji ale můžete vysejt sami a nějaký stromečky, než čekat na ně.
Monique: Kdy se máte stěhovat?
No, on je to takevj den otevřenejch dveří, prej mi tam i ukážou, jaký bude vybaveni ;-) Ale čokošku chci!
Jo, já taky jela teďka kolem, už to vypadá, že je skoro hotovo. Jen nevím, co s tím terénem?
Klidně můžeš jet se mnou ;-) Snad tam i nějaká ta čokoška bude ;-)
Je dobře, že je nechtěla, řekne si, až bude mít hotovo.
Monique: no, uvidíme, jestli si nás začnou hýčkat.
jooo taaaak :-D tak to chápu, to sis diobře zařídila. Lidi v čechách se totiž snažej vždycky jen do doby, než dostanou prachy :-D
Dneska je na naší stavbě čokoládová party, manžel je sice v Miláně, ale půjdu sama, aspoň to tam všechno očíhnu a nafotím. Škoda jen, že mi to řekli před chvílí, naštěstí mám ale volno ;-)
Jooo,
tak schranovac taky nejsem, to je moje babicka a mama, takze ja jsem pravej opak, znas to, kdo v detstvi neco nenavidel, to ted nedela. U nas doma byly treba kramy na kuchynsky lince, no tak to jsem nesnasela nejvic, na te moji pak naopak nesmelo byt vubec nic.
Tak tu designerku si vezmu taky, jsi rikala, zes ji jednou zaplatila 10tis. a ona pak je k dispozici na konzultace, to je dobry. Mne totiz pripadlo, zes na ni byla nastvana kvuli uz nevim cemu, tak jsem mela pocit, jestli se neprestala snazit.
zse to nejak blbne,co?
jo, jsem porad spokojena,je fakt sikovna a dokaze poradit. my si odsud budeme brat tak asi jen pracku a obleceni, nic moc tady nastesti nemame..
nastesti nejsem schranovac, nevadi mi se s vecma rozloucit..to je asi tim pobytem v zharanici, kdyz jsem mela na 9 mesicu jednu krosnu
Jo, tak to je fajn, když to můžete použít takhle. My nechali mojí postel a pohovku u nás a tu Petrovu jsme dali do mého bytu, kde bydlí nájemnice. I vlastně stůl a tak........... Když to nezničí, možná bychom si to mohli ostatně vzít na chatu třeba, i když, tam je to zatím hodně chalupářské.
Ani nevím, co bude, až se budeme stěhovat, Petr by tu všechno nechal, ale já jsem setřivka, bylo by mi toho líto, kupovat všechno nový........... Uvidí se, co nám poradí nějaká ta designérka. Seš s ní ještě furt spokojená?
Zbytky sprcháčů? Jo, tak to jsem už doma, to chápu :-D :-D :-D Tak takovejch věcí se i já ráda zbavím. Já myslela jako třeba my měli dvě kompletně zařízené domácnosti, když jsme se poznali. Takže všechno, ale úplně všechno dvakrát. 4 servisy nádobí teda, to jsme měli dvoje každej :-D
evi, to ja myslim jako kramy kramovaty....samo,ze konvici, domaci kino atd si zase vezmeme,ale obleceni a veci,ktery uz nepouzivam,tak ji v klidku dam..ona si bere i drogerii...zbytky sprchacu atd...
Koukala jsem se na net, tohle je trošku něco jinýho, ale třeba se nějak domluvěj. Petrův klient nějakej tohle prodává a má za to mít velkou provizi, o kterou se chce rozdělit s těma, kdo mu v tom pomůžou. Nechali jsme zpracovat nějakej plán a možná to i koupí jeden známej náš, no, uvidíme ;-) Se třeba kluci domluvěj u masa, nebo tak :-D :-D
Je hnusně ale, fuj.............
To seš celkem frajerka, že takhle rozdáš věci. Já sice nesnáším krámy, tak se domů radši netahám, ty ale, co mám, nechci ani vyhodit, ani se jich nijak zbavit, že bych je někomu dala, to ne. Dřív jsem vyhazovala jak vzteklá a pak mi to akorát chybělo :-( Mám třeba dva topinkovače, dva roboty, dvě konvice atd...... ale radši to mám schovaný, co kdyby náhodou.
Tchýně? To u ní máte uskladněný, nebo jste ji to darovali???
Máme jeden barák drahej na prodej totiž (My ne, klient). Ale je to spíš za cash, tak proto se ptám. Petr se o to stará, ale mohlo se udělat něco společně jsem myslela.
Kouknu se na net.
my meli veci, kdyz jsme se stehovali z baraku, sileny....nastesti si to odvezla tchyne
myslim,ze spise prodavaji normalni veci, nejaky luxusni domy a byt. domy ale v nabidce maji, se mrkni
No, já když se stěhovala z bytu, kde jsem bydlela 1 rok, měla šíleně krabic, ani se to nevešlo stěhiovákům do auta, něco jsem musela tam dát do sklepa a nměco odvézt autem sama. Pravda je, že to ve sklepě je tam dosud :-D :-D :-D
Ta manželova realitka prodává i drahý nemovitosti? Jako třeba Rusákům a tak? Nebo spíš menší věci?
Ahojda ;-) Mám se dobře, ale zaspala jsem cvičení, včera jsem byla na jedný akci ]-(
Byla jsem 4 dny ve Španělsku, pěkný ;-)
Na příští pátek je konečně schůzka s tím dědkem kolem našeho bytu, nebyl schopen se s námi vůbec domluvit, kretén ]-( ]-(
Co ty? Už balíš do krabic? Máte do za chvíli ;-)
Dovča naplánovaná?