Já přemýšlím o Krétě na srpen, prej je tam moc hezky ;-)
A nebo jsem teď byla na Costa de la luz a teda musím říct, nádherný pláže, málo lidí, super.
Teď tam teda nebyli lidi žádný, páč je ještě zima, ale poptávali jsme se ;-)
Máš zas jinou fotku, to jednoho mate :-)
Jo, tak to uz mate za chvili. Taky uz bych chtela, aby se neco hybalo, protoze uz me to nebavi. Ja furt jen na neco cekam. Aspon, kdybysme se tam uz mohli jit podivat do ty vily. Ale ted zas pro zmenu nemaji cas oni ]-(
Dovcu, kam nakonec?
no vidis, ja vcera psala maklerce, ze si jako planujem dovcu na leto a kdy jako mame jet,abychom to vsechno stihli, tak rikala, ze na zacatku cervence, pak pry to bude raz na raz
My mame prilepeny uz ted a urco nespadne, mne se ale vic libi ty, co jsou nalepeny na zdi, ze je to hezci ;-)
Nase schuzka se odklada, protoze ted se kolauduje River Loft a ten nas pan musi bejt tam. Bych se po .......... ]-(
No........... tak na to chce pomůcky i pomocníky :-D :-D :-D
I když, ještě jsem to nikdy neleštila, tak se mi to říká. O to zabudovaný zrcadlo si řeknu taky, mám to napsaný v seznamu požadavků ;-)
no to bych právě taky chtěla, možná i celou stěnu, pokud to půjde
Jezdíme do Paříže do bytu a tam jsou dokonce některé stěny zrcadlové celé, včetně stropu, vypadá to hodně krááásně
No tak aspon se to hejbe ;-)
Hlavně se nacpěte první na tu KS ;-)
Jinak, už je hezky, budem moct brzo grilovat.
Jedu od soboty na pár dní do Sevilly, tak pak, ju?
kolauduje se, ted budou tech. predprejimky a nekdy behem cervence podpisy KS, snad budeme mezi prvnimi kdo pujde podepisovat...
je tam podlaha, jeste se ma malovat a dat listy okolo podlahy, jinak je to snad hotove
Koupelna moc pěkná.........
Akorát to vypadá ještě poněkud nehotově :-(
Červenec srpen je ještě za dlouho :-( :-( :-( Zkolaudováno tedy ještě asi není.........
Chjo...
Ahoj Kristi, tak jak?
Všimla jsem si, že lešení už je jen na jednom z domů, to už byste se mohli brzo stěhovat ;-)
U nás zatím nic, staví se vesele, musíme si dojít vybrat věci a opět projednat ty světýlka, ale nějak se nedostává času, máme hodně práce a babičku v nemocnici :-(
No, přijde na to, jaké návštěvy. Kamarádku zout můžeš, pokud je to ale něco malinko formálnějšího, bylo by to společenky blbě, návštěvy se totiž podle etikety nezouvají ;-)
Musím letět, zítra večer zpět ;-)
Dobře pořiď židličky, jestli to má bejt dneska ;-)
Toleťák mi vždy ladil, teď už je mi to taky fuk, právě máme růžovej v modrý koupelně :-D
Musím ale podotknout, že pořádám často sezení u nás doma a vždycky jsem pořádala a nikdo se u mě nebál, nebojím se, že se něco rozbije, měla jsem stejně vždycky všechno uklizený a politá sedačka se umeje, i v botech nechávám lidi chodit ;-)
No, tak já ten sprcháč nepřelejvala, ale kupovala jsem si takovej, co barevně ladil :-D :-D :-D
Ale už je to jinak, my doma u našich měli všechno každej pes jiná ves, že jsem si prostě přála funkční moderní věci no a ten smysl pro to ladění je danej charakterem člověka, s tím nic neuděláš ;-)
Teď už ale mám různý sprcháče a i občas věci k sobě neladěj :-D
mam takovou kamaradku, ktery vse vzdy ladilo....vcetne sprchace v koupelne, byla schopna si prelejvat oblibeny sprchac do jinyho obalu,aby to bylo ok...fakt magor. Presne jak rikas, baly jsme si u ni sednout a vypit kafe...a ted chce dite, no nevim,jak to psychicky zvladne :-D :-D :-D
Když přítel přišel poprvý do mýho bytu, tak se rozhlídnul a říká, že je to tam jak z časopisu bydlení a jestli si vůbec smí sednout na pohovku, aby barevně ladil :-D :-D :-D Pak jsem se přestěhovala k němu, on miluje různý solitéry a starožitný věci, což bylo pro mě jak pěst na oko, ale nakonec jsem přivezla něco svýho, něco vyhodila......... no a máme ne přímo střed, protože jsme ve starým domě, tak je to spíš klasický vybavení, ale vím, o čem mluvíš, úplná dokonalost škodí, to je pak vážně jako z časáku :-D :-D
Takže, všeho s mírou.
Já mám výhodu v Petrovi, že mě krotí, protože kdyby bylo po mým, neměla bych ani varnou konvici z jinýho nerezu, než třeba toastovač a ručník v koupelně pouze a jenom v barvě dlaždic :-D