Dá se ještě sedět v hospodě, to jsem dělala já ;-)
Šla jsem cvičit dneska, ale byla tak studená voda v bazénu, že jsem to vyměnila za vířivku a saunu :-D :-D :-D
Jo, tos mi rikala, ze chodis nekam jenom pro holky ;-) No, já si teď vyberu nějaký cvičení v Brumlovce. S mojí pracovní dobou je to hodně těžký, musím chodit někam, kde je hodně hodin a to jak ráno, tak odpoledne, protože jinak se nechytám :-| Jednou můžu a pak pětkrát ne.
Trampoliny asi v Brumlovce nemají
Uvidíš., třeba to jde potom změnit, naši si takhle měnili BBC Chodov za želivskýho.
Já jako vyloženě aerobic nemůžu, protože jsem děsný nemehlo. Takže posilka a pak cvičím ve vodě, aquaaerobic a tak. A tady maj dokonce kola ve vodě, jezdíš na rotopedu, kterej je v bazénu ;-) No a vážně mě baví sauna a vířivka a tak. Maj tam i nějaký skupinový posilování, to taky můžu. Jen to nesmí bejt ty kroky na hudbu, to mi prostě nejde.
super, ja tedka mam Zenu a zivot a tam je 20% sleva na rocni clenstvi, ale jen na ten Smichov, to na to kaslu...a co te bavi? jako posilka nebo spis aerobic?
No vidíš, to bude taky pěkný. A hlavně, že mají to hlídání dětí ;-)
Jdu hned v pondělí, ať jsem kočka ;-)
Pro koberec v sobotu, jestli nás tam nechají jít, je to prý po domluvě.
jsi sikula, ja jsem koukala, ze oteviraji novy Holmes Place v Karline, kam mi asi z Italsky pojede bus...hlidaji deti, je to novy, krasny....tak asi budu chtit odmenu ze vernost tam....at nemusim jezdit pres reku