Něo obdobnýho mám v modrým, ale jenom obdobné. A v nich chodím, to je fakt, třeba teď jsem v nich byla s odpadkama a koupit šunku ;-) A dlužím v obchodě 4 kč! Neměla jsem drobný :-D :-D :-D Takže je asi nazuju znovu a poběžím to tam doplatit :-D
Holínky byste nevěřily, že některé ženské nosí i nejen na stavbu. Občas čumím, co nám nastoupí do letadla :-D :-D :-D
Podpatky můžu, dělaj pěkný nohy, nesmí se v nich ale uhánět někam na sraz v centru, kde jsou všude kostky. Jen vylezu z baráku a už kloužu!
čoveče, takový nosej Španělky například! Musej bejt pohodlný........... A ta modrá, bych si dalal říct. Musím si koupit nějaký šlapky na léto, protože když jenom někam vyběhnu, na podpatkách to jde hůř ;-)
Už je máš, nebo jsou jen vyhlídnutý?
Nevím, jak vypadají mokasíny......... teda, pamatuju si ty, co jsem nosila na ZŠ, ty ale nemyslíš, že ne?
Pane jo!!!! Ta školka!! Super, jak se ti to povedlo? Já věčně někde "soutěžím" ale nevyhrála jsem nikdy nic! A ještě k tomu anglická školka, šikovná maminka seš!
Kaufland a gatě, to je něco pro mojí babi. Včera jsem jí řekla, že nám všem dělá ostudu, nemyslím tím ty kalhoty, ty ať si nosí, ale děravé boty, ušmudlanej svetr atd........ to je trochu příliš.
Máti je dobrá, ale s tím svetrem mě nas..................!!!!!
Guess je přezdobenej, to je fakt. Mám hodinky, ty jsou krásný, ale ty kabelky jsou takový moc vesmírný, nebo jak to říct. TH kabelky ani taky nevím, jak vypadají. Hadry mám, jedny kecky taky, ale v těch nechodím, jaksi jsme opět u toho, že nemám kam v tom chodit.