Chceme v Praze koupit byt. Máte rady, tipy, triky?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Chceme v Praze nebo blízkém okolí koupit byt, máte nějaké zkušenost, rady, tipy a triky na co si dát pozor, kde shánět, atd...
Odpovědět
No pro mě ještě víc, ale mimo špičku jsem tam za deset minut. Ale furt váhám a váhám, cvičení je tam právě hodně a takový, který jinde ani není, no, ale nevím........... přemýšlím o tom už dva měsíce furt dokola a dokola. Jsem asi spořivka, no.......... Ale je to tam krásný. Ach jo.
Odpovědět
Profilova fotka
kamaradky manzel tam nechal udelat firemni karty na cviceni,ale nevim....pry je to tam krasny, luxusni, super wellness,ale dost malo cviceni apod. Nevim, pro me je to z ruky
Odpovědět
Asi nechodíte někdo cvičit do Balance Club Brumlovka, že ne. Uvažuju o tom, tak se chci poradit ;-)
Odpovědět
Dočkáš se ;-) Já taky čekám a čekám.............
Odpovědět
Profilova fotka
jj,uz to ctu...no, ja uz radsi budu jen cekat
Odpovědět
do 30-ti dnů od podpisu kupní smlouvy předpokládám.......... Jenže po kolaudaci se ještě dělá prohlášení vlastníka, tzn. rozdělení na bytové jednotky a jejich vyměření a pak se připravují smlouvy k podpisu.
Odpovědět
Profilova fotka
no jasne, ale nevim, co by jim branilo, pak uz maji ve smlouve, ze predani ma byt do 30 dnu
Odpovědět
Snad jo! Brát s rezervou: Kolaudace bytu na Proseku byla v srpnu, podpis kupní smlouvy v listopadu a klíče 29.11. Nevím, na čem to tam bylo zaseknutý, no. Snad to u vás bude rychleji, ať jste tam na prázdniny ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no,to by tak asi nejak mohlo kua vyjit, tak to abych sla neco delat, ze? to uz je za paaaaaaaar.
Odpovědět
No huráááá!! To byste se pak mohli v červnu stěhovat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
uaaaaaaaaaa, posun: O kolaudaci jsme již požádali. Mísní šetření by mělo být okolo 25.4. Kolaudace pak v polovině května, s nabytím právní moci koncem května. (bez záruky)
Odpovědět
Profilova fotka
nebyli, seru na ne...tedka jsem psala developerovi, at mi jako oznami, co a jakk
Odpovědět
A uz jste tam byli? Kdyz je to vevnitr, tak uz by to melo jit rychle, vevnitr je to nejhorsi.........
Odpovědět
Profilova fotka
jo, melo by to vevnitr uz byt hotovy, teda v tech domech, co uz jsou komplet, no
Odpovědět
Maji konkretne ve standardech receno, co udelaji v okoli? My meli na Proseku mit vysoce kvalitni zelen :-D , no, nebyla to ani zelen, ani kvalitni, ale zarostlo to samo pekne, neboj ;-) Jela jsem vcera i dnes kolem a vypada to moc hezky, jak svitilo slunicko ;-) Chybi jim uz jen dva domy, ne? Vnitrek je hotovej?
Odpovědět
Profilova fotka
myslim,ze budem na podzim chodit bahnem
Odpovědět
Článek se načítá
Já teď pojedu kolem, resp. budu pomaličku popojíždět v koloně, tak číhnu. Budu zítra, pp
Odpovědět
Myslíš, že to bude ve špatným stavu? Snad ne, kdyby jo, můžete reklamovat a reklamovat........... bývá záruka tři roky, mně můj byt opravovali, dokud nebylo všechno tip ťop ;-) S terenníma úpravama je to horší, no......... myslíš, že to nechají hnusný?
Odpovědět
Profilova fotka
oni to maji moc dobre spocitany, to vedeli davno pred uzaviranim prvnich smluv, ze to bude takhle opozdeny....proto ani neaktualizuji web atd. Za chvili to sice je,ale kdyz si predstavim, v jakym stavu to zkolauduji a ze terenni upravy zadny nebudou, tak jsem nastvana
Odpovědět
No, já tě chtěla trošku povzbudit, no :-( Samo, když maj prachy a takovou smlouvu, jde jim o hovno. Resp. jde jim o to, aby požádali o kolaudaci do konce května. Ale to už je za chvíli! Co my? My čekáme od února 2007 a vypadá to na červen 2009!
Odpovědět
Profilova fotka
Ja nevim,jestli je to v jejich zajmu, zatim to tak nevypada,kdyz nemakaj ani v sobotu. Kua, kdyz nestiham, tak delam co muzu,ne? Si myslim,ze s nima nakonec zadnej problem nebude, jen to proste predaj dyl, nez vsichni cekali, pac jim jde o hovno, kdyz maji takhle postaveny smlouvy,ze?
Odpovědět
Kris: já bych se nebála, my teda naší smlouvu měnili od základů, ale pravda je, že nikoho jiného to udělat nenechali, Petra se trochu bojej :-D Zkus to brát tak, že je to hodně dobrej projekt a je v jejich zájmu to dodělat co nejdříve. Samo, nebudeme si nic nalhávat, jelikož máte nejspíš už zaplaceno kvůli nižší DPH, stejně tak většina lidí, předpokládám, tak samozřejmě jejich motivace klesla, na druhou stranu, čím dříve vypadnou, tím dřívě mohou jít kutat někam jinam. Takže trpělivost, vydržet. Samo, kdyby pak byl nějakej problém a je ta smlouva takhle blbě postavená, jde napadnout pro nerovné postavení a určitě něco vysoudit. Musíš doufat, že návrh na kolaudaci podaj bez větších vad, který by ji zabránily, menší věci nevaděj, to se dá kolaudovat i s nima a pak dát do podmínek jejich odstranění. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
nespecha to, stejne s tim nic neudelame.....
Odpovědět
můžeš, ale nedostanu se na to hned
Odpovědět
Profilova fotka
chces to poslat, mam ji v mailu?
Odpovědět
kristi, zrovna nedávno jsme takto připomínkovali smlouvu a změnili jsme tam dost věcí, prostě musí tam být nějak rovnováha, předpokládam, že vy tam máte sankci, kdybyste nezaplatili, ale oni tam maj jen thle, no musela bych to vidět
Odpovědět
Profilova fotka
neni, Skaf....nam rekla maklerka, ze nema cenu tu smlouvu pripominkovat, ze si to proste takhle nechali napsat a ze s tim stejne nic moc nenadelame...
Odpovědět
jak už bylo napsáno, je jiná věc podat návrh na vydání kolaudačníh rozhodnutí a jiná věc je převzetí bytu, takže oni tam mají sjednanou jen sankci, když nepodají ten návrh, což klidně udělat můžou, i když tm budu třeba drobný nedodělky, oni se tim zbaví svojí povinnosti, nebudou sankcionováni a vy bdlet nebudete, krásně postavená smlouvička, je tam někde asPOń datum předání?
Odpovědět
Profilova fotka
vidis, jaky to jsou kurvy?
Odpovědět
Jo, tak to ve smlouve mate, ale bude to platit az po tom 31.05. A jelikoz je to napsano takhle, tak maji jeste hafo casu, staci jim jen, aby to podali do konce kvetna, a to, kdyz udelaji, muze se cela vec jeste protahnout :-( Jak pise Dasa, pak to jeste nejakou chvili trva. Prohlaseni vlastnika, podpisy kupnich smluv............. oh oh. Ale castka by to byla slusna, tak mas zas dobry, ze kdyby to fakt jeste trvalo, neco dostanete.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?