Návrh na vydání Kolaudačního rozhodnutí. Pokud Budoucí prodávající nepodá návrh na vydání Kolaudačního rozhodnutí do 31.5.2008, sníží se Budoucí kupní cena za každý den od 1.6.2008 do dne skutečného podání návrhu na vydání Kolaudačního rozhodnutí o částku 2.749,- Kč (slovy dvatisícesedmsetčtyřicetdevět korun českých) [0,05 % Budoucí kupní ceny ] s tím, že Budoucí kupní cena se maximálně sníží o částku 549.780,- Kč (slovy pětsetčtyřicetdevěttisícsedmsetosmdesát korun českých) [10% Budoucí kupní ceny].
to je ve smlouve
Kristi: kdyz nepodaji kolaudacni rozhodnuti, do 31.5.??? Kolaudacni rozhodnuti ti vydava prislusny stavebni urad, v tomto pripade je to Praha 2, ne? Myslis tim, ze zazadaji o kolaudaci, pak to chvili trva, nez ti daji termin kolaudace (kolem 1. mesice) pak prijdou urednici a vse zkontroluji a pak teprve je vydano kolaudacni rozhodnuti, ktere jeste musi nabyt pravni moci a to je dalsich nejmene 15 dnu. No a pak je teprve zkolaudovano a muzete se stehovat. Take tam mohou neco najit, co se jim nebude libit a pak se vse protahuje o dalsi rizeni, do ktereho budou muset pripadne zavady odstranit. No je to hruza, doufam, ze jim to tak dlouho trvat nebude, i kdyz jak pises, nikak si s tim zatim hlavu nelamou... :-( Ony ty dva mesice strasne rychle utecou, ale hlavni je, aby jste mohli bydlet...
Hele, to zkus, Petr to zrovna nedavno resil za moji kamosku a vymohl 98tis. za zpozdeni o tri mesice! To uz je slusny ;-) Tak aspon neco byste meli za to cekani ;-)
Fakt pech, snad to dodělají aspoň do toho května no, i když, já nevím, viděla jsem dneska, že ještě nemají ty omítky :-(
Pozitivně vzato, zas máš víc času na vybírání zařízení ;-)
Ahooojda, bylo super, krásná země ;-)
No, máknout by si měli, ale vysvětli jim to, že jo. Ty debilní stavebníci si v poslední době myslej, že jsou pánem oni no a ne kupující. My dneska jeli kolem a u nás se taky nemaká a u u vás jsem viděla, že ještě mají neomítnuté domy :-(
Ahooooooooj, tak uz je tu. Jak bylo? U nas nic moc noveho....vcera jsme se tam byli podivat, oni proste nemakacenko, az me s tim vcelku serou, by si mohli maknout,kdyz nestihaji,ne?
Právě. Páč tam bude ostrov......... V minulým bytě jsem si musela koupit dlaždice navíc a nechávat to dodělávat podle kuchyně, protože předem člověk neví a mohla bejt taky půlka skříně na prkně a půlka na dlaždicích.
Na plánech to není naznačený jen napsaný to tam je. Lišta může být i pěkná, když to bude na dobrým místě.... Ale ta dipozice je taková, že si dobrý místo nedovedu představit.
No tam. Já to měla na Proseku, ale teď nevím no.......... musí se tam dát lišta, je to vidět. Záleží, kde by to končilo. Zas, když vyleju olej třeba, je to lepší. Tak váhám, jestli nemám říct, že ne.