Chceme v Praze koupit byt. Máte rady, tipy, triky?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Chceme v Praze nebo blízkém okolí koupit byt, máte nějaké zkušenost, rady, tipy a triky na co si dát pozor, kde shánět, atd...
Odpovědět
V lete pod duchnou, to bych .................... :-D :-D :-D Už mám vytištěný plány bytu i kuchyně, vypadá to, že nám snad chtějí dát do kuchyně dlaždičky. Tak nevím no.
Odpovědět
Profilova fotka
ne,ale asi si tam koupim vlastni perinu, v lete tam asi budem a pod tim spat fakt nehodlam....
Odpovědět
Brrrrr .......... :-) Oni uz nejsou na modernu, jsem rikala, ze i tenke deky muzou bejt teply........ Si ke tchyni vozis vlastni spacak? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jj, tchyne taky..... :-)
Odpovědět
To víš, oni jsou zvyklý z dávnejch dob, kdy byla všude zima........... Babi s dědou pod tím ještě spí, ale taky mají v ložnici 17 stupňů, to bych zhebla...........
Odpovědět
Profilova fotka
jj, presne tak...ja nechapu,jak pod tim muze nekdo spat....
Odpovědět
Zatím nám to vyhovuje ;-) Duchny taky nemusím................. bývaly u babičky. Vždycky se to shrabalo dolů a nahoře byla zima.
Odpovědět
Profilova fotka
jj, casem to treba nejak vykoumete.....ja umiram u tchyne, ta ma duchny a pod tim ja proste spat nemuzu/neumim
Odpovědět
No, my jsme z našeho okolí jediný, kdo spí pod jednou :-) Ale zatím se vejdem .............. je velká dost. Možná časem taky změníme.
Odpovědět
Profilova fotka
no jasne, fakt jsme asi rok spali pod jednou,ale to se furt proste budis, pac ti nekam tahne, nebo se nekdo otoci a deku sebere..navic, nejsme tulici typy, spime kazdy v klidku na svy pulce a to fakt neslo
Odpovědět
Jooo, tak to je ovšem luxus! Petr by to ale nepřežil............ jsem jednou řekla, že budeme mít dvě deky a málem se zbláznil :-D :-D Ale velká deka na osobu, to je teprv něco ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my taky driv meli jednu deku,jenze ja spim rada s dekou mezi nohama, navic Roba chtel teplou deku,ja zase lehkou a tak mame 2x francouzskou....
Odpovědět
Já toleruju motorku, on krtka..............
Odpovědět
mame jednu deku............
Odpovědět
Profilova fotka
a muz spi taky pod krtkem???
Odpovědět
připadne mi to vtipný, lepší, než třeba kytky........... jsem si ho pořídila, když jsem měla takovej splín no a už mi zůstal ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
boze muuuuj, to snad neeee
Odpovědět
Samozřejmě máme i jiný povlečení.......... říkám, že máme 5 kusů, krteček vyjde jednou za dva měsíce ;-)
Odpovědět
no............ jo............
Odpovědět
Profilova fotka
mi nerikej, ze spis s krtkem?
Odpovědět
no krtečka no..........
Odpovědět
Profilova fotka
krtecka?
Odpovědět
Ten materiál je drahej no........... Já ho taky nemám, jsem totiž ulítlá na Krtečka a Anne Geddes s miminkama :-D
Odpovědět
Profilova fotka
hezky,ale to uz je moc drahy...vic jak 2500 za to nedam
Odpovědět
styltex ty sedí na deky velké
Odpovědět
My máme jen patero.....už dlouho, takže ho ani nekupujeme :-( bych ráda, ale kam to dávat...........
Odpovědět
Profilova fotka
ja kupuju v Ikei....sedi skvele a ty drazsi jsou fakt super
Odpovědět
V Čechách se ale prodává to správný........... Nádherný povlečení taky dělá JOOP!
Odpovědět
Profilova fotka
jj, jeste to pokoumu.....
Odpovědět
No, tak to podle mě do těch rozměrů nesedí. Vážně ale pozor, britský povlečení není jako naše, oni nepovlíkaj deku, jenom na ní dávaj ten hadr.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?