Joooo, to máš přesně k tý tapetě.
Číslování záleží, jak máš velkou deku, Briti většinou spí pod hadrem jenom a na tom maj larisu.......... nepovlíkaj to. My máme třeba deku 200*220 a na to nám jen tak něco nesedne.
Stojí jako když máš vajíčko ve slepičče........... když jsme byli malí, byli takový slepičky a do nich se dalo uvařený vajíčko.
V létě můžete přijít okouknout gril co máme tady na zahradě, tak nepáchne, ale je postavenej. A až si koupíme vejce, předvedeme ;-)
Neeee.
Já tam napsala, ať pošlou obrázky.......... uvidíme, kdyžtak ti to přepošlu.
Vypadá jako vejce a je to zelený.
Jako vejce které stojí na hlavě jako.
Jo, vážně vypadá dobře. Ale je celkem drahej na můj vkus............. na druhou stranu, je to nejspíš životnost navždy, je to pálená kamenina, to se nedá zničit.
Hele, já to nenašla na netu. Je to takový zelený vejce. Kameninový, zavírací. Dolů dáš to uhlí, pak máš volno a pak rošt. Na něj můžeš dát i nástavec na kuře. A zavře se to. A není cítit, mají to dokonce v paneláku na balkoně. A straaašně dobrý steaky z toho jsou.
Se jich nebudeš ptát......... teď už se dělají grily, co nepáchnou. No, nebo ti poradím ten z výstavy, má ho mámina spolužačka. Akorát je trochu drahej, ale nepáchne a jde tam dělat i celý kuře.
no, ja chci na terasu, jen nevim, zda to zbytek obyvatelska dovoli....ale kdyz to nebude hulit,tak snad....
hriste jsem se taky ptala, u nas taky nebude
Jestli řekli, že tam bude gril, tak už by tam měl bejt namontovanej............. bude tam třeba někde ve vnitrobloku.
Na Proseku chtěli třeba lidi dětský hřiště - tj. dvě prolejzačky a lavičku. Jenže to taky nejde, páč to musí být oplocený, schválený, certifikovaný a nevím, co ještě............. by se jeden pos..........
A nebo si koupíte gril na terasu, viděla jsem teď na výstavě takovej předraženej americkej vynález, ale docela mě dostal.............
No, ono je to ještě mnohem složitější. Je přesnej předpis, kolik stání musí být na kolik bytů. Ten náš třeba nemohli rozdělit na dvě jednotky proto, že by jim chybělo půlka parkovacího stání!
EU zabudovala předpisy vážně do všeho.... uvidíš, až budete bydlet a chtít něco udělat v baráku. Tě zarazí tolik norem, že .............. I na debilní větráky jsou normy. Na proseku mají lidi zimu, protože větrák je na moc vysokej výkon. Snížit to nejde, páč předpis říká, že tolik a tolik m3 vzduchu se musí vyměnit za tolik a tolik hodin........ Tak vždycky někdo nacpe do větáku hadr, nebo hajzlpapír, ten ho nasaje, zničí se a celej barák platí opravu....
Jasná výhoda.......... je širší o metr. Mě teď dokonce mrzí, že jsme si ty invalidní nekoupili obě. No, ale už je to jedno, moje auto se vejde všude ;-)
Evropská zasr unie totiž nařizuje přesný počty takovejch míst, bez ohledu na to, kolik je kde invalidů. No, nebudu se k tomu vyjadřovat, jelikož nám ho prodali, obrátilo se to ve výhodu............
Tak to máte super ;-)
Klíč znám z původního bytu. Oni ty místa musí nechávat až do poslední chvíle, kdyby se přihlásil invalida. Rozdělujou/prodávají nejdřív ty normální. No a až nakonec ty invalidní, když už je jasný, že invalidi nejsou. Takže jste měli výhodu pozdějšího nákupu.
Petr má takový dlouhý BMW, na normální místo se třeba hůř vejde, jsem to viděla u nás v bývalý garáži, ty auta delší čuměj ven a blbě se to parkuje............ Takže je to výhoda, mít to větší. I na vyndavání dítěte ze sedačky a tak. Vedle mě měli lidi dítě a lovili ho ještě před zaparkováním ]-(
Přidělili? se někdo má ;-) , my si to museli vydupat a náležitě připlatit :-D :-D Ale jsme rádi, to se zrovna vyplatilo myslím. Mám slíbený, že zatím bude moje, když nenabourám motorku, Petr bude mít to druhý............