Já bych brala něco na vejkend, klidně i za mlada, něco malýho útulnýho......... dřevostavbu možná. Až budou money, i když teď zas bude nová motorka.......... takže se to odsouvá ne neurčito.
Z Prahy nepůjdu, za tím si stojím. ;-)
Tak hodnými bych je nenazývala, protože mě serou stále stejně :-D :-D :-D
Ale dokonce nám bylo osobně poděkováno za trpělivost a pomoc při řešení problémů s dodavatlei, to tam ještě za chvíli začnu řídit :-D :-D :-D
Už nám přišly plány rozvodů v bytě. Lampičky budou, jsou tam vývody, tak se to přinejhorším jenom kousek vytáhne nahoru ;-)
Topení je zajímavý, všichni kolem mají konvektory a my radiátory. Nás asi ten klučina zkouší, nebo co :-D :-D :-D Podlahový topení do koupelny nedali, mrchy.
Komín zamítli, takže už nemusím řešit, jestli jim dát money, nebo ne, vyřešili za mě.
Dovolili východ na terasu z druhého pokoje, to celkem zírám ;-)
Do konce týdne konečně budou mít typy dlaždic atd.......... 1.4. má být otevřena vzorkovna. To se akorát vrátím z dovolené a hned na to naběhnu.
Jo, vypadá hezky, ale to já jsem spíš na tu klasiku, pořádný kafe. Umlít a tak. Já mám ještě doma mlýnek na kávu, nádherně to voní, když se to umele............. Až jednou budou šušně, koupím si nějakej profi, i když, bude až několikátej v pořadí, zatím to jistí pizzerky a creperie.......... ;-) ;-) ;-)
Ten kráječ je skvělej, jsem moooc dobře koupila. Kovovej, bytelnej......... jo, jak málo stačí ke štěstí :-D
No, nějak se mi to nezdá, čovče......... přístroj co umí latté bych si dala líbit, ale to je právě bohužel ten s mlýnkem už atak za těch nejmíň 40 kolíků.............
Se mi v noci zdálo o kuchyni normálně........... Už mi z toho všeho začíná hrabat.
ne, v tom je jakoby tekuty kafe....to Dolce gusto je fajn, beudrzbovy, ale je to furt jen jeden druh kavy, v tech kapslich a ja rada zkousim ruzny druhy,tak to mi nevyhovuje, navic te jedno kafe vyjde tak na 8 kc
Právě. Tyhle teda už kafe i melou a udělaj ti Latte stisknutím tlačítka, ale kolik bych jich musela vypít, aby se mi to vrátilo?????? Bych z těch kafí měla dřív infarkt :-D :-D :-D Takže nebude, mám pressovač růčo obyč a varnou konvici, musí stačit.
By the way, ani nevím, kapsle jsou jako ty polštářky? Jsem to viděla prodávat myslím. ale nechutnala to.
mas recht, ja bych za nej vic jak 7 nedala, kdyz pak vezmu jeste tu praci, pac bych chtela jedine pakovej, kapsle mi nechutnaj, pak kde sehnat dobry kafe, spravnej porcelan a hlavni je taky dobra voda a umet to udelat, no..tak to lepsi si zajit, no
My máme ten volně stojící, obyč. Na kafíčko si zajdu, ale i by se mi líbil. Musím ale počkat, až to bude běžně dostupná věc a ne za 40tis. Ty položky strašně naskakujou a to se fakt nedá........... :-(
Salámy a sejry vydržej. Šunka......... no koupím kilo vždycky a to se celkem sní........ Jsme asi žrouti, no, já to dávám i do zelňačky a tak ;-) Nebo se kupuje, když má někdo přijít, naši jsou žraví :-D :-D
Jojo, přesně na šunku, nebo na chorizo......... nebo i na ty tvrdý španělský sejry............ Taky nesnáším tlustý plátky. A to jsem dělala v Delvitě v lahůdkách....... sedí to tam sto let a jen se otáčí to oschlý, úplně jiná chuť.