Aspoň, že je hotová a že ti ji pak okamžitě mohou namontovat................ lepší, než opačně, byt bez kuchyně ;-)
Japonská stěna, to je ta roleta??? Tu bych chtěla na okna totiž.
jeee, ten můj je taky pryč :-D
Budu taky až odpo, zítra makám, od šesti od rána......... brrr, to je brzo.
Vyvýšený samozřejmě jsem myslela :-D :-D
Skvělý, že bude plavat, miluju vodu ;-)
Tak dobrou :-)
no,to je dobre teda...ty jsi hotovej geograf. ty jo,asi uz pujdu si dat sprsku, muz je na squashi a na pivku, ja dopila vinko a sezrala tycky a rano vstavam,pac jedu zarezervovat Mie lekce plavani,takze budu az zitra odpoledne. Musim se jeste stavit v kramu koupit si nejaky kratasy a tenisky....
Chápu. Tak na té straně obýváku je jihozápad, v ložníci severovýchod. Když ti nebude stínit nic, což by nemělo, tak bude z té hezčí strany svítit i na tu další, takže sluníčko mít budeš. Na zahradě určitě. Severní strany mají problém, že jim stíní........... tady vypadá, že by nic stínit nemělo.
kdyz si to vezmes, tak ta ty terasy jsou dve, ze? to vidis, ne? takze od te terasy v kuchyni smerem k VSE je ta zahradka az k te druhe terase v lozncii, doufam,ze chapes
Jako ne na tu terasu???? Tím velikým oknem? to vede jako na tu zahradu? No tak to je potom na severovýchod. Podle mě tam bude slunce dost........... aspoň z toho menšího okna na tu terasu.