Chceme v Praze koupit byt. Máte rady, tipy, triky?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Chceme v Praze nebo blízkém okolí koupit byt, máte nějaké zkušenost, rady, tipy a triky na co si dát pozor, kde shánět, atd...
Odpovědět
jo, takže to mám ještě čas :-) Zatím teda budu koukat sama............ A říkalas 10tis. za pokoj? Jsem teď šla kolem těch kuchyní Oresi, no, jsou strašně laciný............
Odpovědět
kristi: vas vybrali? budete v televizi? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no, videla jsem ji poprve nekdy pred vanoci
Odpovědět
Jo tak to je dobrý ;-) Jsi tam šla až teď, nebo už dýl dopředu? Já mám nábyteka atk, už jen potřebuju právě doladit stěny, světla, okna a takový.............. vychytávky. Sedačku máme taky, jen dokoupíme další díly.
Odpovědět
Profilova fotka
ne, vsechno se mnou konzultuje, kdyz reknu,ze se mi to nelibi, zkousi najit neco jinyho....jasny, ze to cely zapadne do nejakyho navrhu a koncepce
Odpovědět
A jako ti neřekla, tohle světlo, tuhle barvu na zeď a tak? Jako řekněme komletní návrh? Jak tam dělají ty proměny, tak to maj vždycky celý......... já chodím obhlížet pořad, ale dát to dohromady, to je teprv kumšt.
Odpovědět
Profilova fotka
daly jsme si rande, ja prinesla obrazky, nakresy, pudorys atd....vysvetlila jsem ji, co a jak bych si predstavovala, rodinny pomery, jaky jsme lidi, dite apod a na pristi rande prisla ona s nejakyma vychytakama a navrhama, co si kam mam jit obhlidnout atd. Naposledy jsme vybiraly ty tapety,tam prinesla dokonce i nejaky kresby...
Odpovědět
Funguje to asi tak, že tam někam přijdeš, ukážeš byt, ona ti řekne, za kolik ti navrhne a co a pak chodíš konzultovat? Nebo udělá nějakej návrh sama? Si to moc nedovedu představit...........
Odpovědět
Profilova fotka
svoje asi ne, ale v Marianne ji najdes
Odpovědět
no v archivu tv prima to není, na you tube taky ne :-( Takže mám asi smůlu. Nemá ta tvoje designérka webový stránky?
Odpovědět
Profilova fotka
aha, tak to nevim, jeslti to nemaji nekde zahrabany....
Odpovědět
Se přiznám, že teda v archivu jsem nenašla vůbec žádnej............ jenom top star magazín a tak.
Odpovědět
Profilova fotka
ono to chvili trva, nez to hodej do archivu
Odpovědět
Právě že ten dub nebo buk........... není to ale jistý, teď se o tom dohadujou. Bych brala do obýváku něco tmavšího, i když máš pravdu, že je na tom vidět bordel................ no, to chce vidět no. Nevím, jak tam bude světlo. Nevíš náhodou, kde bych našla ten jak se staví sen z neděle? Jsem nenašla nikde...........
Odpovědět
Profilova fotka
ktera barva?
Odpovědět
tohle má být snad podlaha : http://www.koratex.cz/?go=listone-gio...
Odpovědět
Článek se načítá
No............. oni nám zatím jen řekli, že budou ty tři plus upgrade na výběr :-D :-D :-D Z čeho zatím neřekli :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no super, to je dobra zprava......a mas neco vybranyho teda??
Odpovědět
Viď? Hotelů je tam tři pr..........., tak jsem se rozhodly, že se ubytujeme až na místě. Jsme takový trošku fajnovky, tak vyberem něco bez ještěrek :-D Se mi ale bude stejskat, zrovnu tu bude brácha v ČR :-( Právě přišel manžel z jednání a říkal, že budou tři standardy na výběr, plus jeden extra pro nás ;-) (tím se myslí pro ty větší byty, co řvou). Uff, tak možná nebudu mít hnědý dlaždičky.
Odpovědět
Profilova fotka
se mas teda ;-)
Odpovědět
No mně právě taky!!!! Už mám dokonce vybranou letenku, teď ještě sehnat nějaký stany ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
se mas, mi chybi slunicko jako svina uz
Odpovědět
Jasně, chlapi zůstávají doma :-D :-D :-D Jedem do Malajsie, někam se opálit ;-) s kolegyní z práce.
Odpovědět
Profilova fotka
kam razis??? bez chlapu?
Odpovědět
No, tak to já bych zas ráda vybírala............ Si budu muset počkat, až budeme něco stavět sami no. Mi teď volala kámoška, co s ní jedu za 10 dní na dovolenou, jestli už bysme si neměly koupit letenky :-D Jsem pro samý dlaždičky a podlahy na tohle zapomněla :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jj, neco takovyho to bude.....ja jsem naopak rada,ze tam dali uz neco za nas, pac kdybych si mela vybirat jeste sama, tak by me asi slehlo....
Odpovědět
http://www.a-keramika.com/komodity.ph... a tady. Panečku! Moooc pěkný.
Odpovědět
našla jsem něco tady : http://www.k-keramika.cz/obklady-a-dl... pěkné............... moc moc ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no, ty obklady se ani najit nedaji, ona to ma A-keramika ve svych PDF katalogach
Odpovědět
Obklady jsem nenašla, ale vana a baterie pěkná, to bych byla spokojená! Já jen nechci tu obyč. obyč. Podlahový topení jsme chtěli taky................... jenže pro ně je to opět změna dispozic za 42 plus práce plus projektant plus nevím kdejaká sračka ještě :-( To budete mít boží, te´d máme a líbí se mi, jak to hřeje, když je člověk bos ;-) Dneska mají schůzku, tak uvidíme, třeba se to nakonec taky nějak vyvrbí.........kéž by.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?