jo, takže to mám ještě čas :-) Zatím teda budu koukat sama............ A říkalas 10tis. za pokoj?
Jsem teď šla kolem těch kuchyní Oresi, no, jsou strašně laciný............
Jo tak to je dobrý ;-)
Jsi tam šla až teď, nebo už dýl dopředu? Já mám nábyteka atk, už jen potřebuju právě doladit stěny, světla, okna a takový.............. vychytávky. Sedačku máme taky, jen dokoupíme další díly.
A jako ti neřekla, tohle světlo, tuhle barvu na zeď a tak? Jako řekněme komletní návrh? Jak tam dělají ty proměny, tak to maj vždycky celý......... já chodím obhlížet pořad, ale dát to dohromady, to je teprv kumšt.
daly jsme si rande, ja prinesla obrazky, nakresy, pudorys atd....vysvetlila jsem ji, co a jak bych si predstavovala, rodinny pomery, jaky jsme lidi, dite apod a na pristi rande prisla ona s nejakyma vychytakama a navrhama, co si kam mam jit obhlidnout atd. Naposledy jsme vybiraly ty tapety,tam prinesla dokonce i nejaky kresby...
Funguje to asi tak, že tam někam přijdeš, ukážeš byt, ona ti řekne, za kolik ti navrhne a co a pak chodíš konzultovat? Nebo udělá nějakej návrh sama? Si to moc nedovedu představit...........
Právě že ten dub nebo buk........... není to ale jistý, teď se o tom dohadujou. Bych brala do obýváku něco tmavšího, i když máš pravdu, že je na tom vidět bordel................ no, to chce vidět no. Nevím, jak tam bude světlo.
Nevíš náhodou, kde bych našla ten jak se staví sen z neděle? Jsem nenašla nikde...........
Viď? Hotelů je tam tři pr..........., tak jsem se rozhodly, že se ubytujeme až na místě. Jsme takový trošku fajnovky, tak vyberem něco bez ještěrek :-D Se mi ale bude stejskat, zrovnu tu bude brácha v ČR :-(
Právě přišel manžel z jednání a říkal, že budou tři standardy na výběr, plus jeden extra pro nás ;-) (tím se myslí pro ty větší byty, co řvou). Uff, tak možná nebudu mít hnědý dlaždičky.
No, tak to já bych zas ráda vybírala............ Si budu muset počkat, až budeme něco stavět sami no.
Mi teď volala kámoška, co s ní jedu za 10 dní na dovolenou, jestli už bysme si neměly koupit letenky :-D Jsem pro samý dlaždičky a podlahy na tohle zapomněla :-D :-D :-D
Obklady jsem nenašla, ale vana a baterie pěkná, to bych byla spokojená! Já jen nechci tu obyč. obyč.
Podlahový topení jsme chtěli taky................... jenže pro ně je to opět změna dispozic za 42 plus práce plus projektant plus nevím kdejaká sračka ještě :-(
To budete mít boží, te´d máme a líbí se mi, jak to hřeje, když je člověk bos ;-)
Dneska mají schůzku, tak uvidíme, třeba se to nakonec taky nějak vyvrbí.........kéž by.