Chceme v Praze koupit byt. Máte rady, tipy, triky?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Chceme v Praze nebo blízkém okolí koupit byt, máte nějaké zkušenost, rady, tipy a triky na co si dát pozor, kde shánět, atd...
Odpovědět
vypadá dobře a cena naprosto super! Já měla za 16tis. :-( ale dobrá byla. Koukala jsem i na tu ledničku, já teda chci vestavnou, ale mají ji v akci, máš ji už objednanou? Bys jí klidně mohla uskladnit v bytě zatím.
Odpovědět
Profilova fotka
ta moje trouba je dobra, mrkni na ni: http://www.bilezbozi.cz/vestavne-trou... a cena super
Odpovědět
Já asi myčku pořídím taky AEG, nebo Miele. Tu maj táta ve firmě a je božská. Ty lacinější nejsou ani tak drahý. Dobrej je taky zvedací vrchní koš, to jsem měla v té Ariston, že dolů šlo dát něco většího. Nebo naši mají Bosch a je taky suprácká. Digestoř podle decibelů ok, ale na můj vkus řve. A ještě se klepaly skleničky. Ty ostatní značky už nechci. vybírám troubu, hodně peču, tak aby měla všechny možné programy. Ten můj první baumatic šel dobře.
Odpovědět
Profilova fotka
tak mycku mi vsichni doporucili tu AEG - hlavne ma stojak na sklenice na vino,coz je podstatny dig. je taky baumatic, podle decibelu by mela byt ok... zbytek nedokazu odhadnout
Odpovědět
Myčka Ariston ta první, Ardo ta druhá. Lednice Gorenje a Zanussi ta druhá. Digestoř Baumatic. Trouba připalující Ardo. Pračka Electrolux.
Odpovědět
Profilova fotka
znacky, znacky chci vedet
Odpovědět
Myčka samá áčka za dvacet litrů. Meje debilně, hůř, než ta, co mají naši. Lednice se podělal kompresor - v záruce opravili. Digestoř moc řve. Petrův byt: lednice podělaná, výměna. myčka minulý týden 4500, komplet oprava. trouba: připaluje zezadu. pračka: žádnej zázrak, pere hůř, než mámina stará. Takže už se bojím něco koupit :-(
Odpovědět
Profilova fotka
no jo a s cim konretne mas spatnou zkusenost?
Odpovědět
No, tak snad to dopadne dobře. Já takhle četla, sbírala a vybírala, až přebrala :-(
Odpovědět
Profilova fotka
ctu reference, sbiram informace...proto mam vse od jiny firmy, zadna firma totiz nedela vse perfektni - teda krome Miele apod, ale na to zase nemam
Odpovědět
Super lednice a digetoř. Podle čehos to ale vybrala? Já mám na to pech, vždycky koupím nějakej drahej krám, co se podělá :-( Hlavně, že má tři pr..... áček
Odpovědět
Profilova fotka
maji i sety, ale ja to mam kazdy od jiny firmy.....mrkni do alba
Odpovědět
Jako troubu s deskou a tak? Nebo mají i větší sety, myčku plus a tak.
Odpovědět
Profilova fotka
jo, prave jsem si to spocitala a super
Odpovědět
Jasně, nebo ty sety mají, na bílým zboží. Že když vezmeš to i to, máš to levnějc. Výrazně ušetřit se dá i v makru.
Odpovědět
Profilova fotka
prave,ze na netu maji akce, treba k varny desce dostanes nadobi tefal a tak....
Odpovědět
Článek se načítá
No tak to slyším poprvé, že to nějaký studio přizná (asi fakt super ženská) ;-) Takže se jich ještě budu ptát na cenu montáže, dřív mi to namontovali zadarmo. My máme tu zasr vyšší daň, takže to bude tuplem lepší ceny na netu. Občas mají i akce. teď jsem prosšvihla kráječ na potraviny.
Odpovědět
Profilova fotka
ne, sama mi rekla, ze na ceny na netu se oni ani s nizsim DPH nedostanou ani omylem
Odpovědět
A vyjdou tě líp? Já taky kupovala spotřebiče na netu, ale všichni vrdí, že u kuchyňářů je to levnější.
Odpovědět
Profilova fotka
jj, taky uz se na vsechno vsude ptam, at pak nejsem neprijemne prekvapena potesili me v net prodejne elektrospotrebicu, ze mi je dovezou presne na hodinu kdy je budu potrebovat, ja si totiz zaplatila u Libovickyho instalaci mycky, desky atd...
Odpovědět
No, právě z takovejch zkušeností se člověk poučí a pak já už se teďka všude ptám na přesný ceny, pěkně s kalkulací jednotlivejch položek dopravou a tak. Aby se to nestalo zas. Ale stalo, zatáhla jsem 4500 za opravu myčky, minulej tejden. Bych si bejvala koupila novou! vědět to.
Odpovědět
Profilova fotka
hajzlik nezbedna
Odpovědět
No to on možná byl tenhle taky :-D Jenže........... se zeptal, jestli to má udělat barevně. Tak my, jasně, barevný, přeci to babi, nebudeš mít nudný. A on si pak řekl přes dvě stovky, že barevný je kreativní nebo co :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no,ja videla malire v Pze za 20-50kc/m2
Odpovědět
Páč u babky byl malíř a ten si řekl přes 200 za metr. Mi to připadlo dost teda, vzhledem k tomu, že se toho malovalo hodně. Ta tapeta se zas nedělá všude, že jo.
Odpovědět
Profilova fotka
to nevim, jeste jsem to nekoumala
Odpovědět
Jo tak to ujde. A to lepení?
Odpovědět
Profilova fotka
prodava se na role, role je 52 cm x 10 m, udelas z toho cca 5m2. Role vyjde na 1500
Odpovědět
Tak jsem se dívala na tu tapetu, byla natažená tak, že nebylo poznat, že je to tapeta, krásně to házelo odstíny a na omak měla strukturu. Můžu se zeptat, na kolik vyjde metr i s "montáží"? Nebo se i tahle prodává na role?
Odpovědět
Profilova fotka
jj, preju prijemnou sichtu :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?