Chceme v Praze koupit byt. Máte rady, tipy, triky?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Chceme v Praze nebo blízkém okolí koupit byt, máte nějaké zkušenost, rady, tipy a triky na co si dát pozor, kde shánět, atd...
Odpovědět
Profilova fotka
slibili,ze na konci brezna kolaudace, stehovacka v kvetnu...a houby
Odpovědět
A do kdy vám slíbili? My, jak jsme byli na tom fiaskovém jednání, tak všechny domy toho River Loftu neměli ještě ani omítku, vevnitř jen samej beton a lidi se prej budou stěhovat v červnu. Taky se mi to nezdá........... A v tom našem má být v dubnu hotová jedna vila, která je v současný době bez střechy, bez oken...........
Odpovědět
Profilova fotka
dneska jsme zase jeli okolo a nas uz je teda hotovej,ale jeslti jim kazdej ten dum bude trvat mesic,tak se do leta teda fakt neodstehujeme
Odpovědět
no některý sušičky uměj vážně věci......... sice se ti tam kalhoty poprvý srazej, ale pak už je to dobrý. A na děti výborný :-) No, na vrchovku ji nepostavíš, to je jasný :-(
Odpovědět
Profilova fotka
ja mam pracku vrchovku,takze dalsi duvod...jediny,co se mi na susicce libi je to,ze odzmolkuje a pry i vlasy vytaha a tak
Odpovědět
Já ji chci postavit na pračku, jinak na ní taky nemám místo ;-) Teď se mi nevejde ani na tu pračku :-( Ale doma jsem skoro taky..........
Odpovědět
Profilova fotka
i kdyby,tak na ni stejne nemam nikde ani milimetr mista. Ne, ja jak jsem doma, tak mi to nevadi....mam casu dost
Odpovědět
Jo, tak to já zas sušičku moc chci, teď ji nemám kam dát, ale ten komfort......... Skočí to z pračky skoro rovnou do skříně ;-) I když ty trencle venku, no................ :-D :-D :-D Elektriku teda žere, to máš pravdu, ale zas je to takový nadejchaný ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
nene, nechci, nelibi, zere to moc elektriky a navic ja miluju veseni pradla a tu vuni, co to udela po byte...no susak venku na terasce a na tom Robovy trencle, to bude super
Odpovědět
a co sušička? Do tý já chci jít, jen co se mi vejde do novýho bytu. Postavím ji na pračku....... Jinak můžeš, aspoň v létě, sušit na zahrádce ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no, s tim pradlem to taky nevim, kde budu susit, moc mista tam neni....ale chodba je obrovska tak snad se tam susak vejde
Odpovědět
Eh, tak to máš štěstí, že jim to nevyšlo takhle dobře ;-) ;-) ;-) Mně třeba takový věci chybí, po zkušenostech z ciziny, u nás se nestaví byty pro vestavné skříně, technické místnosti nejsou, pak zakopáváš o nábytek a prádlo sušíš s obýváku
Odpovědět
Profilova fotka
no nevim, mozna jim to proste nevyslo ;-)
Odpovědět
A na co by to bylo? Na skříně ideální............ ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jo, vzhledem k tem kancelarim,co budou vedle to urcite hodne rychle pronajmeme nejakymu slusnymu manazerovi... a ten vyklenek nevim, nejsem si jista, ze to bylo chtene na skrine... ;-)
Odpovědět
Kristi: ten váš je super, líbí se mi ten výklenek na skříně, to se v Čechách skoro nedělá........ A až půjdete zase do většího, bez problémů ho pronajmete, já takhle pronajala byt za odpoledne ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
my vlastne jdeme taky do vetsiho, barak nepocitam, pac tam to bylo taky cca 55 m. Tak byt je vetsi :-N
Odpovědět
No, tak to se musím trošku ohradit. Proč bych neměla 3kk považovat za byt???? My si kupujeme větší proto, že v 3kk 65m2 teď žijeme, takže logicky, máme-li jít do jiného, je to větší ;-) Začínala jsem sama s bytem 2kk 48m2 a byla jsem za něj šťastná jako blecha. Kdybych nechtěla větší, zůstanu si v našem krásným bytě na Letný, ale už se nějak nevejdeme. Mám ráda velké večeře s rodičema a přáteli a u nás nemáme kam dát velký stůl. Mimi ani nemluvě, máme totiž průchoďák. I když krásnej ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo to beru ;-) Snad budeme všichni, co čekáme na ty naše hnízdečka, spokojeni...ať už to staví kdokoliv ;-) My původně měli kupovat byt v paneláku, takže já jsem teď tou novostavbou prostě nadšená. Holt s panelákem se to nedá srovnávat, i když to staví CG nebo Finep :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Talls, mne se celkove nelibi jejich stavby, provedeni, materialy a zpusob jednani, nemam proste rada velky firmy. Nerikam, ze od nich byt ne, ale ja bych si ho od nich,ani od Finepu nekoupila
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, to jo, to oni umí, navýšit cenu. Ale i tak to vyšlo solidně. Teda žijeme v jiných milionech, než ty, to je pravda, takže chápu, že náš mini 3+kk bys třeba ani nepovažovala za byt (tím nemyslím nic špatnýho! !!). Ale na ty naše parametry mi CG připadají OK. Fakt jsme s nima neměli žádný extra závažný problém. Hlavně splnili, to co slíbíli a to, že dostaví do konce roku 2007, narozdíl od x projektů, který se táhnou jak smrádek a kde nic tu nic. Lidi nebydlí, i když měli mít zkolaudováno v září... Taky bylo pár věcí, co by stálo za připomínku a musí se trošku prudit, ale to asi patří k místnímu koloritu... Doufám, že budu alespoň takhle spokojená za dalších 10 let (že nebudu mít např. plíseň v bytě, nepopraskají mi zdi, ...a takový ty jobovky).
Odpovědět
Tall: nevím, proč je Kristi odpůrcem Central groupu, ale řeknu ti, proč já. Dvakrát jsme od nich chtěli byt, jednou v roce 2004 a jednou v roce 2007. A dvakrát mě vytočili tak, že už od nich nechci nikdy nic. Mně osobně se nelíbilo financování, když chceš hypo, hned ti zvýší cenu. To pavažuju za strašně nefér. Sice mi tam bába vystvětlovala něco jako, proč to je, ale blila úplné nesmysly, žádný důvod k tomu nemají, jen to pěkně zdražit, aby to na první pohled nevypadalo. Cash byt těžko někdo bude platit. Jinak, uprostřed lesa na metru jsme chtěli také a vyšlo to. Teda, snad............
Odpovědět
Profilova fotka
Kristi, proč jsi takový odpůrce central groupu? Máš s nima nějaký osobní špatný zkušenosti? Já s nima mám osobní dobrý zkušenosti (s trošku přivřenýma očima ;-) ). Máme od nich byt a jsem spokojená, alespoň prozatím, zatím nebydlíme..., snad za měsíc. Tak snad na ně nezačnu nadávat... A připojuju se k městským typům, chtěla jsem byt podkud možno "uprostřed lesa na metru" (toto sousloví berte samozřejmě trochu s rezervou) a kde se dá něco dělat, jsou obchody, cvičení atp...a to se mi splnilo. :-)
Odpovědět
No, já bych ji stějně asi nesměla přitáhnout domů, na manžela by byla nejen moc kulatá, dokonce taky moc stříbrná, studená a moderní ;-) Ale podívat se na to zajdu.
Odpovědět
Profilova fotka
jo, to je velmi prakticka otaceci skrinka, ale na me je to moc kulaty...
Odpovědět
Jasně, modroočko, to je ono. Takovou nějakou koupelnu jsem si myslela, že nám udělají. Prostě nic nudnýho. Ale je to dobrý, kvůli naší stížnosti sem jeden investor ze Žiďárny a bude vyjednávat se Subterrou. Takže možná i pěkná koupelna bude ;-) Na tu skříňku do kuchyně se někde kouknu, vypadá super nadčasově. Nahlodaly mě tady holky i s tím Hanákem, tak se tam skočím mrknout....... jen abych tam nenechala stavební spoření :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ano ano, to je ona...modroocko se jmenuje. Maji to opravdu moc a moc pekne
Odpovědět
Jo, dneska jsem se zrovna na to album koukala, mají krásnou koupelnu a i kuchyň se mi líbila, taková rohová hliníková skříňka, na tu hnedka někde mrknu. Moc zdařilá rekonstrukce, to se jen tak často nevidí, když si občas prohlížím ta alba.......
Odpovědět
Profilova fotka
jj, ma ji tady v albu jedna holcina,pry naprosta spokojenost... :-)
Odpovědět
Postel super, už jsem ji tu viděla u někoho v albu, zrovna dnes ráno, v reálu vypadala moc krásně :-)¨ My máme postel z Michle, možná je to dokonce to samé......... Jen teda vypadá jinak, já mám dřevěnou nějakou borovici a skříně vestavěný. Rošty Ahorn a matraci už nevím, nějakej latex či co.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?