Máte tip na závěsné WC?

Profilova fotka
Dobrý den, zařizuji koupelnu. Máte někdo tip na závěsné WC v rozumné cenové kategorii, oblý tvar? Architektka navrhla Vileroy Boch AVENTO (soft closing).
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od eva_smetanova:

Dobrý den, zařizuji koupelnu. Máte někdo tip na z…
@eva_smetanova To je otázka typu poraďte mi aká farba sa mi bude páčiť. Prejdite si katalógy, vyfiltrujte vlastnosti, ktoré chcete a cenu. Páčiť sa to musí primárne vám, nie architektke, ani niekomu tu na fóre. Ale ak chcete vedieť, mám Laufen Pro WC H8209560000001, sedátko slim, obyčajné bez soft close, to nás štvalo. Sme spokojní, ale to nemusí vyhovovať každému. Cena cca 5300.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od eva_smetanova:

Dobrý den, zařizuji koupelnu. Máte někdo tip na z…
@eva_smetanova Máme od Vileroye Subway 2.0 - Avento mi přijde ze spodu hodně "uřízlé", ale jinak je hodně podobné. A co týká značky, tak na keramiku bych řekla že úplně nejlepší - už jsme jich celkově koupili snad 6 (byt, dům, atd..). Jediné, co bych si podruhé nedala, tak na záchod ten lepší povrch. Na umyvadlo budiž, ale na záchod jsou to vyhozené peníze - čističema se to hned smyje.
Odpovědět
Villeroy nebo Kielle.
Odpovědět
Ahoj, hlavně bych volila rimless
Odpovědět
Máme od Villeroy Boch WC v obou koupelnách. V jedné model Subway 2.0 a v druhé Venticello (to je trošku hranatější). Oba se slim prkýnky, se sotf close dovíráním a v rimless provedení. Vámi vybrané Avento má užší "límec" a tak jde ze spodu vidět vedení odpadu. U Subway je tato část zakrytá. Údržba bez problémů, používání taktéž (nikde nic necáká :) ). Jen je trochu vyšší cena.
Odpovědět
Máme tohle https://www.sanitino.cz/villeroy-boch... 3.0 a spokojenost 😉
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?