Odpověď na příspěvek od daviddavid453:
Dobrý den, Je správný postup při výměně skoro 12… @daviddavid453 A aký problém mate s 12 rokov starou flexi hadicou? Tečie?Odpověď na příspěvek od roman_:
@daviddavid453 A aký problém mate s 12 rokov star… Ne jde o to na co sem se ptal v tématu které mazadlo wd-40 nebo vazelínu použít k tomu aby se uvolnily zatvrdlé závity a při povolování nepraskly, po tak dlouhé době při výměně hadice za novou. Viz. výšeOdpověď na příspěvek od pyramis:
No přece WD, je potřeba, aby mazadlo proniklo níž… Je tedy vhodne wd-40 ?Odpověď na příspěvek od daviddavid453:
Je tedy vhodne wd-40 ? @daviddavid453 Samozřejmě. Nebo jakékoliv podobné mazivo.Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:
@daviddavid453 Samozřejmě. Nebo jakékoliv podobn… A jak to mám řešit, aby se nedostalo do flexi hadice kde je těsnění tomu to škodí.Odpověď na příspěvek od daviddavid453:
A jak to mám řešit, aby se nedostalo do flexi had… @daviddavid453 Čemu a jak to prosím Vás škodí?Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:
@daviddavid453 Čemu a jak to prosím Vás škodí? WD-40 by se nemělo dostat na těsnění, jak sem se dozvěděl, tak sem se ptal jak nejlépe uvolnit matku flexu hadičky nastříkáním před ní nebo za níOdpověď na příspěvek od daviddavid453:
WD-40 by se nemělo dostat na těsnění, jak sem se … @daviddavid453 Poškodit těsnění může jen při dlouhodobém působení. A nastříkat to musíte na závit.Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:
@daviddavid453 Poškodit těsnění může jen při dlo… Já pak ten vnější závit rohovoého ventilu od zbytku wd-40 utřu utěrkou s trohcou jaru, než tam začnu dávat novou hadici s těsněním snad to bude stačit.