Dotaz na kvalitu zaměření kuchyňské linky

Prosím o názor zda jsou dobře zaměřeny velikosti spodních dvířek? Mezi pracovní deskou a dvířky vznikla nevzhledná mezera. Děkuju za názor.
Odpovědět
A není někde nad tím indukční varná deska? Tam musí být větrací mezera.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak zaměřena je asi dobře, jen jste si asi neujasnili vzhled. Tzn aby to takto nebylo. Buď tam chybí lišta, anebo právě kus korpusu.
Odpovědět
V rohu jde vidět, jak cca vysoko mají být dvířka. Takto je to hnus.
Odpovědět
@libase hnusné to samozřejmě je a taková mezera tam být nemá. Podle mého názoru to nemohlo dělat kuchyňské studio, protože ti by to měli mít vychytané. Pokud je to od truhláře, tak prostě něco nedomyslel. Každopádně toto nikdo soudný nemohl předat a protistrana převzít...
Odpovědět
@katkamor
Odpovědět
Ano je tam indukce. Ale kvůli tomu je dole v korpusu větrací mřížka.
Odpovědět
@libase Já mám dole pod varnou deskou troubu, ale je tam větší mezera než tam, kde jsou pod prac. deskou dvířka. Kdyby udělal tu mezeru jen pod tou deskou, vypadalo by to ještě hůř.
Odpovědět
Asi truhlář chtěl, aby si tam příbory nemusely svítit..
Odpovědět
Profilova fotka
@libase Chybí tam kus čela korpusu u jednotlivých skříněk, pokud je indukce či sklo keramika či trouba tak musí být větrací otvory ale záleží na složitosti skříňky co kde má být. Ale není pořádně vidět co kde je pokud je nad skříňkou varna deska tak ta mezera je v pořádku pokud je volný prostor čili pracovní deska tak ta mezera by tam neměla být a mělo by tam být čelo korpusu. Dvířka stačí seřídit do správně výšky aby to ladilo na ostatní dvířka či šuplíky. Takže rozměry dvířek jsou v pohodě jen bych si vyhrál s tím rohem kde ta příložka mohla být ve stejné výšce jako dvířka. Je to vše o detailech a vím sám že když se pospíchá tak vznikají takové to problémy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?