Dřez

Dobrý den,vybírám granitový dřez.Od jaké firmy(Franke,Blanco,Sinks.......máte a jste spokojeni?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od jajina_boltikova:

Dobrý den,vybírám granitový dřez.Od jaké firmy(Fr…
@jajina_boltikova Máme z OBI a i švagrovi kuchyňáři se líbil. https://www.obi.cz/granitove-drezy/mi...
Odpovědět
Profilova fotka
My máme Franke barva onyx a spokojenost.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od kofejn:

@jajina_boltikova Máme z OBI a i švagrovi kuchyňá…
Dával jsem ten samý jako @kofejn, jenom v černé barvě, do několika nemovitostí. Zatím v pohodě. BTW kupoval jsem jich několik ve slevě v OBI asi před dvěma lety za cca 1500 Kč.
Odpovědět
Franke - spokojenost
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od jajina_boltikova:

Dobrý den,vybírám granitový dřez.Od jaké firmy(Fr…
@jajina_boltikova Naši majú svetlý odtieň a po 10 rokoch je skoro na výmenu. Postupne sa do toho špina zažiera, že je taký hnusný šedý. Buď nedávajte granit, alebo radšej tmavší odtieň.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.

Odpověď na příspěvek od roman_:

@jajina_boltikova Naši majú svetlý odtieň a po 10…
@roman_ máme světlý krémový odstín. 6 let. Tak 1x za měsíc vyčístíme savem a je pořád jak nový. Je nám jedno, že se to oficiálně prý nesmí. Zatím se na atomy nerozložil :-)
Odpovědět
Zdravím, my máme značku Schock - řada Cristadur...jsem ráda, že jsem si ho vybojovala 😁 je sice dražší než ostatní, ale investice se rozhodně vyplatí. Máme velmi tvrdou vodu a dřez díky svému povrchu nevyžaduje speciální údržbu. Sem tam přejedu octem a to je vše. V rodině máme značku Blanco a tam se ty mapy vodního kamene opravdu drží. Ten náš bych rozhodně koupila znovu. Barvu máme černou.
Odpovědět
Kamaradka mela svetly Shock a po sesti letech z nej byla nestastna. Zazrana spina, a to ma byt jako klicku. Furt se boji v tom nechavat nadobi atd. My po teto zkusenosti koupili keramiku. I kdyz na nerez nic nema, ale skrabe se a holt se na nem viditelne usazuje vodni kamen.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od bayt:

Kamaradka mela svetly Shock a po sesti letech z n…
@bayt řekla bych, že záleží také na řadě - Cristadur je ta nejvyšší, několik týdnů jsem se o to zajímala a opravdu pečlivě vybírala, ostatní z rodiny se mi pomalu smáli, ale jak to viděl ten, co nám dělal kuchyň, tak sám zíral, že se ten vodní kámen u nás nedrží - narozdíl od baterie, tam to čistím denně - je také černá...ale je to samozřejmě na každém :-) já chtěla černý, ale zároveň jsem nechtěla být otrokem a opravdu jsem spokojená :-) https://www.granitovedrezyschock.cz/s...
Odpovědět
Blanco, světlý, šedý. Používám ho zatím ale teprve 1 měsíc. V předchozím bytě jsem měla také světle šedý a na případné fleky od zaschlé vody si něohu stěžovat. Nejsou vidět. 😅👍🏻 Alespoň co se vaničky týče. 🤓😎
Odpovědět
Ja ešte pridám tip na poľskú značku Deante. Učaroval ma tento dekor - ladil nám s dlažbou https://www.hezkakoupelna.cz/deante-c.... Zatiaľ nemáme dlho, ale sme spokojní.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?