Montáž kuchyně Ikea - vyplatí se od nich?

Profilova fotka
Kupuji kuchyň z Ikei, jen ta montáž je raketa. 🙈 Mate někdo zkušenosti s montáži od nich, zda se vyplatí nebo spíše sehnat šikovného pana z okolí Kutné hory? :-) Předem děkuji za odpovědi. 💐 Hezky den! 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@sthum Já jsem si ji nechal sestavit od nich. Raději to svěřím někomu kdo montuje 10+ IKEA kuchyni za měsíc než někomu kdo se to bude teprve učit. Neříkám, že kromě krycich panelu by to bylo nějak složité, ale raději v rámci reklamace bych to řešil přes ně. Každopádně bych byl u montáže co nejvíce času a případné nedostatky bych nechal zapsat do montazniho listu.
Odpovědět
My si kuchyn slozili sami. Ja skladala korpusy a manzel zasuvky a panty (na to jsem nemela trpelivost). Kuchynske skrinky mame i v obyvaku, v koupelne a v pracovne a to uz jsem skladala sama cele. Nic na tom neni :)
Odpovědět
my si kuchyň složili taky sami, pracovní desku a samotné usazení na místo nám udělal místní stolař.
Odpovědět
@sthum Sestavování jakéhokoli nábytku z Ikea mi přijde jako hračka, takže i kuchyni jsme si smontovali sami. Kromě desky, kam nám otvor na dřez vyřízl truhlář.
Odpovědět
Profilova fotka
Sestavovali jsme sami, truhlář nám jen zařízl desku a udělal výřezy na dřez a varnou desku.
Odpovědět
Sestavoval jsem sám včetně výřezů na dřez a varnou desku. Šlo to fakt parádně. Návod je celkem podrobný, ale ten skoro nepotřebuješ, systém skládání je furt stejný. Mají to vše dobře zpracované, mohu jen doporučit.
Odpovědět
z Ikei máme dost nábytku a vše se skládalo parádně, takže předpokládám, že i kuchyně bude v pořádku. Jen mi někdo říkal, že mají drahé pracovní desky, tak se možná vyplatí si ji koupit někde jinde. Možná právě u truhláře, který ji usadí a vyřízne. Já mám například kuchyň do U a tam se musela deska lepit k sobě a to už je opravdu pro odborníka. Přeji příjemné skládání. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
je to sice skládačka, ale pokud nikdo od vás nemá žádné zkušenosti s Ikea výrobky, nebo obecně s montáží, tak bych si klidně zavolala šikovného pána z Kutné hory. Já osobně se považuji za docela zručného člověka, ale ty jejich přiblblý schůdky jsem skládala nadvakrát. Občas se na něco nachytám, chce to dávat pozor i na ty nějvětší detaily v návodu a mít po boku racionálního chlapa (a lahev vína když to vzdáte). Hodně štěstí mě to čeká od zítřka :)
Odpovědět
nás to taky čeká cca za 10 dnů, záleží na manželovi, jak bude rychlý poupravit vodu a zásuvky, a položit lino, pak hurá kuchyně a montáž taky chceme dělat sami :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?