Osvětlení v kuchyni

Zdravím,původně jsem chtěla i horní rohové skříňky u okna ale bylo mi to rozmluveno.Teď řeším osvětlení na pracovní desku,to budu mít tam kde jsou horní skříňky ale tam kde neboudou,nebude ani osvětlení.Nebude mi chybět po celé délce u okna?děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@verolka A nechceš tam dát alespoň polici? Třeba na květinu nebo na kořenky? Pak by se dal dát led pásek na její spodní hranu.
Odpovědět
@verolka Tak za světla budete mít světlo od okna a za tmy budete pracovat na osvětlené části prac. desky. Nejsem moc zastánce dřezu u okna, ale když ho tam chcete, tak chcete umývat nádobí za denního světla (nebo dáte vše do myčky), ne?
Odpovědět
@jakuda dát polici je dobrý nápad
Odpovědět
@katkamor bohužel už je připravená voda
Odpovědět
@verolka co dát ale jen z pravé strany k oknu skříňky,je tam víc než nalevo,nějakých 1,5 m. 🤔
Odpovědět
Nebude pod tím oknem parapet? Mám to naprosto stejně, jako vy. Zrovna dnes jsme ten led pásek lepili pod ten parapet. Hlavně si nezapomeňte připravit elektriku na něj.P. S. :A pozor, nedokážu rozpoznat jak daleko od okna máte to stropní svítidlo, ale je potřeba ho dát nad linku, ať si nestíníte při práci. Vlastní zkušenost. Ale třeba ho máte nad linkou.
Odpovědět
Asi ano. Stejně jako vy?Taky nemáte horní skříňky k oknu?Elekroplánek nám dělali a elektrika je ve fázi dokončení.Tak to je pěkný,jestli není zkreslený.
Odpovědět
@verolka Také nemám skříňky na té straně s okny. Pokud teprve dokončujete, tak jen řekněte elektrikáři,ať vám připraví drát v tom místě, kde bude začínat ten pásek pod tou poličkou nebo parapetem(ať vám tam někde neleží trafo) . Posílám foto, ve skutečnosti to není tak oranžové🙈.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám normálně led panely ve stropu, který to osvítí. Mám ke s hranou desky, cca 60 cm od zdi, šly by i blíž, ale chtěla jsem je mít v jedné rovině I v části, kde jsou horní skříňky.
Odpovědět
Profilova fotka
Také jsem dal světla kolem okna bez horních skříněk na strop a je to OK. Jenom doporučuji mít více okruhů, aby se daly nasvítit různé části. Já jsem měl na kuchyň připraveno 6, ale použil jsem jenom 5 a zůstal mi jeden vypínač.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?