O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Zaměření pozemku. Jak na to? A cca cena?
Ahojte všichni mohli byste mi někdo prosím poradit? Koupili jsme pozemek a chceme si ho nechat nejd…
marievav
Před 4 lety
1
2
58
Na kolik prát černé ručníky Saxan z Ikea?
Už mi dochází trpělivost sčernými ručníky z Ikea- Saxan,nevím už jak nebo na kolik stupnů je oprat …
aurinko
Před 15 lety
30
Novostavba Klecany. Co na ni říkáte?
ahojky,nenasla jsem tu tohle tema. Co rikate od Mexx reality na Gamma modre Klecany? 8-)
miri1967
Před 13 lety
4
Sedačka i ke spaní. Máte zkušenost se značkou?
Ahoj, máme menší být a chceme v budoucnu řešit spaní rozkládací sedačkou. Máte někdo prosím zkušeno…
binki
Před 17 lety
11
Designová umyvadla. Poraďte kde, kdo
Teprve začínáme s koupelnou... Můžete někdo poradit kde, kdo,... Zatím nemám moc velkou představu, …
baarca
Před 17 lety
6
Prodej nedávno koupeného bytu. Daň z příjmu
Ahojky, chtěla jsem se zeptat jak je to s placením daně z příjmu, když jsme koupili byt před 2 lety…
deyana
Před 15 lety
7
Máte někdo zkušenost s vytápěním s přímotopy?
Ahojky, máte někdo zkušenost s vytápěním s přímotopy? A třeba i v podlaze? Díky za zkušenosti.
saruska
Před 17 lety
2
Dřevěná zeď mezi pokoji v paneláku. Jak to vyřešit?
Loni jsme kupovali starsi byt v panelaku, snazime se ho nejak zrekonstruovat, ale znate to, jde to …
moudivlacek
Před 17 lety
3
sponzor fóra
Kde sehnat prostěradla v délce 210 cm?
Ahoj holky, nevíte některá, kde by se v Praze daly sehnat froté nebo jiné natahovací prostěradla n…
jjajina
Před 4 lety
7
Výmalba k červené dlažbě. Bílá nebo barevná?
Dobrý den, prosím Vás o radu. Budeme mít obývací pokoj spojený s kuchyní a jídelním stolem (místnos…
kristi
Před 17 lety
4
Máte tip na zedníka v Brně?
Máte někdo tip na zedníka v Brně? Většinu rekonstrukce zvládnem sami, ale nahazování stěn není naše…
bosorkajarka
Před 15 lety
3
Stavba krbu v zařízeném bytě. Máte zkušenost?
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s výstavbou krbu, když už se bydlí a je vše…
swetlus
Před 17 lety
3
Pozemky a zápisy v katastru. Co platí?
Mylím, že tady toto téma ještě není, potřebovala bych poradit kam mám zajít a tak.. Přítel má na…
luca83
Před 16 lety
6
Vianočný stromček. Aký uprednostňujete?
planujeme kúpu prvého spoločného vianočneho stromčeka aký uprednostňujete? umelý či živý? čo umelý…
skorica05
Před 14 lety
1
2
...
...
3
4
94
Sousedovi se bortí dům. Kde byste začali se stížnostmi?
A nám asi brzo spadne na hlavu. Ještě tam nebydlíme na jaře bychom se chtěli stěhovat. Ale ten je…
pavlapap
Před 17 lety
20
Turnov a okolí (Český ráj)
Najde se někdo z tohoto krásného regionu plného památek a krásné přírody?
zerog
Před 16 lety
5
Poskrabany nerez
Prosila bych o radu. Mojí "šikovností" jsem magnetkem poškrábala nerezovou ledničku, jde to nějak o…
jazminn
Před 11 lety
9
Dřevěné palubky
Damy, dnes jsem se rozhodla, ze do budouciho obyvaku dam dubove palubky. Mate s tim nektera zkuseno…
jumpmans
Před 8 lety
6
Jsou lepší příbory Tescoma nebo Swing?
Ahoj holky, máme už skoro rok novou kuchyň ale stále používáme "prozatimní" příbory... Chtěla b…
fyii
Před 7 lety
1
2
44
Dřevěné fasády. Máte takovou?
ahoj...budeme mít dřevostavbu a jelikož všechny námi vybrané moderní barvy fasád se nehodí mezi sta…
blanka.k
Před 17 lety
2
Bytová jádra - Plzeňsko
Hledám firmu na rekonstrukci bytového jádra. Nemáte někdo zkušenosti s nějakou firmou v Plzeňském k…
kamelka
Před 16 lety
4
Jak správně na obklad? Co vše je potřeba?
Ahoj. Moc vás prosím o radu :-) Příští týden se stěhujeme do nového bytečku, kuchyňskou linku už m…
juddy
Před 17 lety
9
Sklokeramická deska x indukční deska. Jakej je rozdíl?
Ahojky Holky. Mám na vás prosbu. Doufám že to i dobře píšu. Jakej je rozdíl mezi sklookeramikou a …
zdenkaj
Před 17 lety
28
Kde se dají dobře koupit dlažby v Polsku?
Ahojky nevíte někdo kde se dají dobře koupit dlažby v Polsku?Líbí se nám tu jedna, jsou to takový o…
kaaacaaatkooo
Před 10 lety
1
2
50
Golem finance. Máte zkušenost?
ahojky mate s nimi nekdo zkusenost...?jsou to financni poradci a nevim jestli to resit pres ne nebo…
martinap_2007
Před 10 lety
11
Ekopanely Jednousov
Ahoj stavíme domeček a ekopanely jsme pořířily z Jedousova je tu také někdo kdo si od nich nechal p…
pardubice2159
Před 14 lety
4
Máte rezervovaný byt v obytném parku Cubbe, Brno?
Ahoj holky, říká Vám někomu něco Obytný park Cubbe? Měly by to být dřevostavby - byty, novostavby, …
elitera
Před 17 lety
5
Hypotéka versus spotřebitelský úvěr
ahoj všem, co už někdy čerpali takto penízky. Mám dotaz. Jaký máte zkušenosti s hypotékou nebo spot…
casy
Před 17 lety
11
Dárek ke kolaudaci. Co jste darovali?
Prosím poraďte, v pátek bude maminka slavit nastěhování do jejího vysněného, malého a hlavně nové…
ikarkulka
Před 13 lety
30
Kondenzační kotel Buderus nebo Vaillant?
ahojky,nevíme pro jaký kotel se rozhodnout,prosím o radu,jaký máte zkušenosti s těmito kotli.Díky ;…
naty
Před 17 lety
2
1
2
…
1230
1231
1232
1233
1234
…