O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Venkovní roleta/žaluzie na HS portál 3m
Dobrý den, prosím o názor, radu, zkušenost. Máme projekt na přízemní dům, pravidelný obdélník. Z ob…
da68ni
Před 4 lety
7
Barva stropu v tmavém interiéru
Zdravím Vás, chci znát různé názory na barvu stropů. Máme celý byt laděný do tmavých barev zařizo…
bayt
Před 4 lety
3
Černé baterie
Zdravím, jakou máte zkušenost s černými bateriemi v koupelně ? A máte někdo tip na bidetovou spršku…
milda1234
Před 4 lety
1
Práčka nad sušičku (NIE NAOPAK !)
Dobrý večer, mám otázku... chystám sa uložiť na sušičku práčku. Opačne to možné nie je! Mám 600mm s…
terezia10
Před 4 lety
7
Sterka ve sprchovem koutu (walk in)
Zdravim, mate nekdo zkusenost se sterkou ve sprchovem koutu (walk in), myslim opravdu realnou zkuse…
evaoo
Před 4 lety
1
Rozdělení fází elektrokotel
Jesli bych mohl poprosit o upřesnění, jakým stylem se ovládají jednotlivé spirály u elektrokotlů? M…
vladimir_sacha
Před 4 lety
28
Televize na stěnu
Ahoj, chystám se přidělat TV na zde. Mám televizi Samsung s rozteci VESA 200x200. Mám i správný d…
petuso
Před 4 lety
3
Cena tepelného čerpadla vzduch voda
Dobrý den, může prosím pro orientaci napsat kolik Vás stálo tepelné čerpadlo vzduch voda...kompletn…
cyklos
Před 4 lety
7
sponzor fóra
Pozemek - břízy
Dobrý den, zvažujeme s přáteli koupi pozemku 2459 m2 (momentálně ze 3 parcel) s tím, že by se rozd…
romcah
Před 4 lety
3
Kerapoxy- epoxidová spárovačka
Potřebovala bych poradit. Po zaspárování kerapoxy spárovačkou od Mapei nám zbyl na dlažbě takový fi…
zubr487
Před 3 lety
5
Nova 101 Z půdy nad garáží místnost navic
Dobrý den, máte někdo zkušenost u Nova 101, udělat nad garáží z půdy další místnost navíc? Děkuji z…
alecram66
Před 4 lety
2
Americká lednice - mezery pro cirkulaci vzduchu?
Chceme pořídit americkou lednici a umístit ji do stěny s vysokými skříněmi, kde budou vestavěné tro…
lacatej
Před 4 lety
2
HELUZ AKCE
Ahoj, co si myslíte o akci Heluz na omítky ? Vyplatí se to ? Nebo je to marketing
kattynka5
Před 4 lety
1
HS portal 🤦♀️ - co s tím?
Zdravím, a prosim o radu profíků nebo nekoho kdo mel podobny problem. 🙏 Firma si u nas vse zaměřila…
petzold
Před 4 lety
2
Dotace B0
Je běžná cena za vyřízení dotace B0 40tis?
dusli
Před 4 lety
12
Nika
Dobrý večer, Jde udělat v koupelně Nika ze sádrokartonu? Budeme mít zdi právě ze sádrokartonu. Děk…
peju
Před 4 lety
2
Hliníkový okenicový plot od firmy Rollo
Dobrý den, máme v plánu objednat hliníkový okenicový plot od firmy Rollo, máte s nimi prosím někdo …
cechylucy
Před 4 lety
1
Vlastnictví rozvaděče
Dobrý den. Máme na pozemku rozvaděč, jeden od ČEZu a druhý co jsme si zařizovali sami pro připojení…
wacko
Před 4 lety
2
Soused dělá problémy
Bydlím v domě se zahradou několik desítek let, jsem třetí generace co tu bydlí a druhá co narodila.…
ptichy
Před 4 lety
24
Lavička k ohni Modern půlkulatá
Dobrý den, prosím nemáte někdo tuto lavičku -https://tvoje-zahrada.cz/index.php?id_product=626&cont…
luandro
Před 4 lety
1
S.O.S farba RAL 7039
Poprosim ma niekto skusenost a hlavne vie poslat foto okien, dveri v tejto farbe? RAL 7039 dakujem …
cuky_ducky
Před 4 lety
2
Foukaná skelná vata
Zdravím. Máte někdo zkušenosti s foukanou skelnou vatou? Mám zajímavou cenovou nabídku na Isover G…
robincz
Před 4 lety
1
Venkovní žaluzie Isotra x Climax
Zdravím, mám dvě nabídky na venkovní žaluzie, jednu od firmy Climax a druhou od Isotra. Překvapilo …
snippe
Před 1 rokem
6
Stavební dozor z okolí Brna
Zdravím, chci se zeptat, zda mi můžete někdo z vás doporučit kvalitní stavební dozor z okolí Brna.
tomus
Před 4 lety
1
Přestavba zahradního altánku
Dobrý den. Čeká nás rekonstrukce bytu, který nám daruje babička na oplátku, že ji zařídíme vejminek…
petr_vojtech_bohm
Před 4 lety
5
Vzhled střechy Prefa v barvě P.10 hnědá
Ahoj všichni, nemáte někdo prosím na domě jakoukoliv střešní krytinu od Prefa v barvě P.10 hnědá (…
michalaron1
Před 3 lety
3
Digestoř zavěšená ze stropu, nebo zabudovaná ve varné desce?
Zdravím, pořád se nemůžu rozhodnout, co je praktičtější a lepší obecně. Varná deska bude v části …
s0t0
Před 4 lety
6
Jsou parapety dostatečné?
Dobrý den, máme nově namontovaná okna včetně venkovních parapetů...kamarád nás nahlodal,že jsou mal…
barbulinda
Před 4 lety
11
Co zvolit do dřevostavby proti vytopení?
Ahoj všem, zajímají mně vaše zkušenosti a názory na ochranu před vytopením. Dá se tomu vůbec zabrán…
bayt
Před 4 lety
19
Umístění ovládání žaluzií
Je vhodné mít ovládání žaluzií vždy u okna? Např. v kuchyni uvažujeme o vypínači u dveří. Dveře do …
martin_s
Před 4 lety
19
1
2
…
231
232
233
234
235
…