O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Demolice starého domu, jak postupovat?
Dobrý den, s přítelem jsme dostali pozemek na kterém stojí starý rodinný dům. Jeho rekonstrukce nep…
hehena
Před 5 lety
30
Prosba o připomínky k projektu řadového domu
Ahoj, plánujeme stavbu rodinného domu na vesnici nedaleko Olomouce a potřebovali bychom poradit…
tulda27
Před 7 lety
25
Stavební firma z okresu Vyškov
Dobrý deň, možete mi prosím dať typ do dobrú stavebnu firmu z okolia Vyškova, ktorá nám može postav…
petrhoracek
Před 5 lety
5
Energy-domy, máte někdo zkušenost?
Ahoj, uvažujeme o stavbě s firmou energy-domy, máte s nimi někdo zkušenost? Děkuji.
petkapa
Před 7 lety
1
Dokončení hrubé stavby - rozpočet
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, za kolik sl myslíte, že je reálné dokončit hrubou stavbu. Díváme de na…
lala211
Před 7 lety
17
Prosím o radu s dispozicí kuchyně
Ahoj strechacci, chtela bych vas moc poprosit o radu, jak nejlepe rozvrhnout kuchynskou linku... V …
jani_ha
Před 7 lety
4
Pozemek Praha východ a Středočeský kraj - jaká je cena?
Ahoj, chci se zeptat, jak je to cenově s pozemky v dobré dojezdové vzdálenosti do Prahy, nejlépe Pr…
irall
Před 6 lety
10
Krbová vložka ABX - jak jste spokojeni?
Ahoj, máte někdo vložku ABX? Jak jste s ní spokojeni? Nás zaujal typ Belfast, ale i jiné nejsou špa…
krbarjurcak
Před 7 lety
3
sponzor fóra
HS portál pojezd 225cm ze dřeva, máte zkušenosti?
Dobrý den zvažujeme okna ze dřeva HS portál by byl 225cm pojezd 225cm fix. Celková velikost okna 45…
mr_falko
Před 7 lety
4
Bednění ze zákldových pásů XPS - vydrží tlak betonu?
Lze udělat bednění základových pasů z XPS 20x600x1250mm? Výkopy jsou široké 40cm a hluboké cca 30cm…
tente84
Před 7 lety
1
Krbová vložka s teplovodním výměníkem - poraďte
Dobrý den, prosím o rady a tipy na krbové vložky s teplovodním výměníkem. Tak aby šlo cca 10kw do…
barus_ka
Před 7 lety
4
Podlaha Tarkett a Amtico first, nemáte někdo?
Dobrý den, prosím o pomoc nemáte někdo reálné foto vinylových podlah Tarkett iD Inspiration 40 - 2…
reki511
Před 7 lety
1
Nezateplená půda - skladování
Ahoj, co skladujete na nezateplené půdě? Protože chceme přízemní dům, ale památkáři vyžadují vyšší …
romik67
Před 7 lety
7
Kvalitní hrnce a pánve na indukci, co vydrží myčku
Ahoj, můžete mi doporučit kvalitní, ale ne nejdražší hrnce a pánve na indukci a do myčky? Měla jsem…
nicmat
Před 5 lety
22
Kladeňáci, prosím poradíte?
Chceme s manželem a mimčem utéct z Prahy, ale zároveň tu zůstat pracovat. Líbí se nám jeden byt v K…
andrejka197
Před 7 lety
1
Jaká je minimální šířka chodby?
Měla bych prosbu. potřebuji zjistit, jaká je minimální šířka u chodby v RD? máme v projektu 1175, a…
jumpmans
Před 7 lety
14
Hledám sousedy z projektu Stella Rozdělov Kladno
Kupoval jste někdo byty v tomto projektu? Jak jste zatím spokojení? Co lokalita - líbí se? :-)
andrejka197
Před 7 lety
1
Vchod na terasu z kuchyně, poradíte?
Ahoj, aktualne jsme ve fazi, kdy nam projektant kresli prvni nastrel projektu. Porad ale s muzem pr…
luj89
Před 7 lety
1
Jakou máte výšku pracovní desky?
Kdo máte novou kuchyň, poraďte prosím, jakou máte výšku pracovní desky? Teď máme 90cm, zvažuji 93cm…
kafr
Před 5 lety
11
Dřevěná kuchyně, jaký obklad zvolit?
Prosím o inspiraci,kdo má světlou dřevěnou kuchyni,nevím,co za ní,aby to nevypadalo kýčovité;-(líbí…
kolbik85
Před 7 lety
6
Rekonstrukce kuchyně - vaše názory
Zdravím všechny a prosím o názor. Koupili jsme starší dům, ve kterém je současná kuchyně řešena …
margrethe5656
Před 7 lety
8
Projekt bungalovu - rady
Dobrý den, prosím o připomínky, rady ..... Vstup západ, pozemek cca 20x40m, odstup od sousedů 3,…
slabici
Před 7 lety
24
Firma MBS Stavby - zkušenosti
Dobrý den, máte zkušenosti s firmou MBS Stavby? Respektive můžete doporučit firmu pro výstavbu domu…
vojtech_vais
Před 5 lety
2
Detail balkonových dveří - jak vyřešit venkovní detail?
Ahojte. Potřebuji poradit. Zítra budeme lepit XPS cca 30 cm nad nulu a nevím si rady, jak vyřešit v…
davex
Před 7 lety
3
Obklady v koupelně a wc - vaše inspirace
Dobrý den, mohu poprosit o foto koupelen/wc, kde jsou obklady červené, vínové, fialové např. v komb…
redberries
Před 7 lety
3
Jak bezprašné zbrousit sádrovou omítku a stěrku?
Dobrý den, existuje nějaký způsob jak bezprašně (nebo alespoň co nejméně prašně) zbrousit již zp…
geodett
Před 7 lety
3
Jak zjistit kolik vody je v expanzní nádobě a jak změřit tlak?
Ahoj, Poradil by nekdo jak mam zjistit kolik vody je v expanzni nadobe a jak zmerit tlak? Mame koz…
dawerius
Před 7 lety
20
Dřevostavby firma Happybuilding - zkušenosti
Dobrý den, jaké jsou vaše zkušenosti s firmou Happybuilding? Vážně uvažujeme o dřevostavbě a celkem…
tetehe
Před 6 lety
4
Cena sítí, vyplatí se?
Dobrý den, jdu zde otevřít diskusi ohledně ceny sítí a zároveň jdu s jedním dotazem. Máme možnost k…
neonkarybka
Před 7 lety
11
Jak nejlépe vložit šamot do krbových kamen s výměníkem?
Chci se zeptat, jak nejlépe vložit šamot do krbovek s výměníkem? Dost se přehřívají kovové pláty, t…
jendad
Před 7 lety
3
1
2
…
448
449
450
451
452
…