O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Kuchyně - dřez pod oknem
Dobrý den, jdu si pro radu. Chtěla bych znát Vaš názor na tuhle kuchyni. Máte někdo zkušenost s dře…
krvinka11
Před 6 lety
25
Foukaná izolace do šikminy střechy
Dobrý den mám dotaz, chci bachař dát nafoukat izolaci do šikminy střechy, a potřeboval by jsem pora…
zinzin
Před 5 lety
8
Jakou podlaha máte u krbové vložky?
Dobrý den, jakou máte podlahu v blízkosti krbové vložky? Někdo nás straší, že tam nemůže být plovou…
geodett
Před 7 lety
5
Standardy domů - porovnání
Je tady někdo kdo rozumí standardům domů a jejich konstrukcím s tím, že by dokázal srovnat standard…
haplji
Před 7 lety
4
Firmy na kopané studny - Olomouc, Prostějov a okolí
Prosím o kontakty, případně i doporučení na firmy realizující kopané studny na klíč. Našel jsem as…
mirakr
Před 7 lety
3
Kdo podnikáte z domu?
Zeptám se jinak, pokud jste tu střecháčci tací, co podnikají z domu v zaměření typu dílna v garáži …
zuzka3112
Před 7 lety
7
Vnitřní parapet k sezení, máte někdo?
Dobrý den, uvažujeme, že bychom udělali některá okna s velkým parapetem, aby se na něm dalo sedět. …
radim83
Před 7 lety
7
Kontakt na firmy pro dodělávky dřevostavby z Berouna a okolí
Dobrý den, na jaře budeme realizovat dřevostavbu RD v lokalitě Beroun. Stavební firmu máme vybránu…
postavit_v_klidu
Před 7 lety
1
sponzor fóra
Krbová vložka bef feel 6 - zkušenosti
Zdravím, ráda bych se zeptala, zda má někdo zkušenost s krbovou vložkou bef home feel 6 (klidně i v…
jendad
Před 7 lety
5
Jakou značku plynového kotle zvolit?
Ahoj, jakou mate znacku plynoveho kotle se zasobnikem vody? Proc jste se pro tuto znacku rozhodli a…
josef_vavra
Před 7 lety
2
Dílna v garáži, co vše je potřeba?
Zdravím vás zase střecháčci. Víc hlav, víc ví 😉 manžel uvažuje kvůli nespokojenosti s kolektivem, ž…
zuzka3112
Před 7 lety
3
Zateplení střechy na půdě - orientační cena
Kolik asi tak by stálo zateplení nové šikmé střechy na půdě 100 m2,pokud by se zateplilo vatou a…
angelee
Před 4 lety
12
Výběr podlahy do kuchyně a obývacího pokoje, poradíte
Hezký večer střecháčci, poradíte s výběrem podlahy? Spodek kuchyně bude javor hard šampaňský, vrchn…
houzkova
Před 7 lety
23
Jak uspořádat kuchyň, jídelnu a obývák na 26,5 m2?
Zdravím, potřebovala bych poradit, jak uspořádat kuchyňskou linku, jídelnu a obývák na dost malé pl…
jenies
Před 7 lety
29
Hladká fasáda - jaký průměr zrna máte?
Je 1,5 průměr zrna na hladkou omítku ok? Prý se průměr zrna 1 na venkovní omítky moc nehodí. Jak to…
lisakstavitel
Před 6 lety
6
Šedá okna a dveře, jste spokojeni?
Zdravím, chtěla bych se zeptat na okna do domečku. Já bych chtěla zvenku šedá (antracit) a zevnitř …
bamak
Před 7 lety
8
Řešil jste někdo dotaci na dešťovku?
Zdravím, řešil někdo prosím dotaci na dešťovku? Chtěla jsem se zeptat, kdo vám zpracovával posudek …
mariacek
Před 6 lety
3
Sádrová omítka na krbu, nepraská?
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemáte krb nahozený sádrovou omítkou a jestli nemáte probl…
kntsz
Před 7 lety
2
Zkušenosti s firmou GeoEko.cz - Marek Čáslavský
Hezký den, máte někdo zkušenosti s firmou GeoEko (http://www.geoeko.cz/) pana Marka Čáslavského…
6miska4
Před 7 lety
2
Bungalov 4+kk - prosím o názory
Hezký večer, ráda bych vás poprosila o názor na náš amatérský projekt bungalovu 4+kk. Chceme mí…
pepitocz
Před 7 lety
14
Potřebuje městský úřad stavební povolení?
Obecni urad, aniz by se nas ptal, nam postavil pred domem ve vystavbe chodnik. Jsem jediny soused a…
anetka2017
Před 7 lety
8
Terasa bez zastřešení - je nutné povolení nebo ohláška?
Máme pozemek ve svahu a rádi bychom před chatou vybudovali terasu bez zastřešení. Obvod z kamene, p…
anetka2017
Před 7 lety
6
Jakou impregnaci použít na břidlicový obklad?
Dobrý večer všem, mohli byste nám prosím poradit, jakou konkrétní impregnaci jste použili na kamenn…
zaplik1
Před 7 lety
3
Vestavěná lednice - uvnitř větší tak jako klasická?
Má někdo z Vás doporučení na lednici, která by byla vestavěná s dvířky v barvě kuchyně, ale aby uvn…
davex
Před 6 lety
16
Rozmístění spotřebičů v kuchyňské lince - názory
Jak byste prosím řešili umístění spotřebičů (myčka, sporák, lednice) a dřez? Přemýšlím, že sporák b…
verunky
Před 7 lety
2
Máte někdo zkušenost s pryskyřicí na zalití podlahy?
Ahoj, mate prosim nekdo zkusenost s pryskyrici? Nam na mysli tu, ktera se da pouzit k zaliti napr…
charado
Před 7 lety
1
Doporučte prosím firmu na vchodové dveře do RD
Ahoj všem, bydlíme na Mostecku a sháníme do rodinného domu dvoje dveře (jedny hlavní vchodové a jed…
lucik_k
Před 7 lety
1
Povolená velikost oken
Prosím o vaše zkušenosti.Jednám s firmou o nacenění malého domu do 80m2.Paní po mě chce velikost …
xhex
Před 7 lety
10
Geotextílie pod kačírek, jakou zvolit?
Ahoj, chtěl poprosit o radu...kolem domu jsme se rozhodli dát kačírek a pod něj geotextílii. Chtěl …
kakastromet
Před 6 lety
3
Oloupala se nám zeď, co teď?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na radu. Malujeme obývák, všechny stěny krom jedné drží barvu dobř…
lysakpav
Před 7 lety
4
1
2
…
447
448
449
450
451
…