O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Půdorys kuchyně do tvaru G - prosím o rady a tipy
Ahoj lidičky, jsem na takové věci úplně amatér, proto prosím o rady Vas zkusenejsich, zda je tam ně…
mitote
Před 7 lety
25
Pískování dlažby - ano nebo ne?
Zdravim kolegy stavitele, mam dotaz ohledne piskovani dlazby, resp. tech spar mezi dlazdicema :-…
rad5
Před 7 lety
2
Stavební firma na zděný dům z Ostravy a okolí
Prosím, poraďte stavební firmu, která nám postaví zděný domek 4+kk, projekt už máme. Díky za vaše t…
solcik17
Před 5 lety
4
Prodej bytu x platba za dům na klíč
Dobrý den. Chtěl bych poprosit o rady jakým způsobem nejlépe (nejlevněji) vyřešit naši situaci. Byd…
tygr80
Před 7 lety
16
Venkovní žaluzie - jaké doporučujete?
Dobrý den, uvažuji, že si dám venkovní žaluzie. Mohl by jste mi někdo prosím poradit, jaké máte zku…
lukasmico
Před 6 lety
2
Kam s koupelnou?
Dobrý den, otec zdědil po babičce domek ze 30. let. Je to malý 2+1 (obávák a kuchyň ve zvýšeném př…
gababb
Před 7 lety
14
Někdo na vrtanou studnu z Příbramska?
Hezký den, máte tip/doporučení na někoho šikovného a spolehlivého na vrtané studny (Příbramsko)?…
pavelmortos
Před 7 lety
1
Bungalov a obdélníková okna, máte někdo?
Dobrý den, máte někdo bungalov s oknama od koupelny a WC na straně u hlavního vchodu? Vychází nám t…
mirekb
Před 7 lety
14
sponzor fóra
Máte prosím někdo doma PVC podlahu Gerfloor Texline 1887 Hudson Blond nebo 1802 Castle Blond?
máte prosím někdo doma PVC podlahu Gerfloor Texline 1887 Hudson Blond nebo 1802 Castle Blond?
jitamir
Před 4 lety
9
Jak často na konzultaci s projektantem?
Zdravím a prosím názor / radu, možná trošku úsměvnou / přiblblou:-), takže prosím o shovívavost:-) …
kikiwhite
Před 7 lety
4
Krbová vložka Hoxter Haka 37/50 - máte někdo?
Zdravím všechny, máte někdo tuhle vložku? Mě se zdá hrozně maličká, jak dvířka do komína, že si člo…
ptjj
Před 7 lety
29
Vizualizace kuchyně - poradíte
Ahoj, v ikea planovaci jsme vytvorili tri navrhy kuchyne. Co se vam na nich libi/nelibi? Ktery byst…
verunky
Před 7 lety
11
Montáž dveří od FM podle videa
Dobrý den, máte někdo FM - dveře? Chtěla jsem se zeptat, jestli montáž těchto dveří probíhá stejně …
adellinka5
Před 7 lety
1
HS portál nebo balkonóvky?
Potřebuji brainstorming, kdo se přidá? Otázka zní, dřevěné francouzské okno - dvoudílný HS portál s…
ptjj
Před 7 lety
1
2
35
Jak vysokou dáváte izolaci na základovou desku?
Dobrý den, jak vysokou dáváte izolaci na základovou desku?Trochu se nám liší doporuceni projektanta…
qwero
Před 6 lety
1
2
38
Názor na kuchyň
Zdravím Vás, chtěla bych se zeptat, jak byste vyřešili kuchyň - viz přiložené pdf - je to jen nástř…
pepitocz
Před 7 lety
19
Máte někdo zkušenosti s úvěrem pro mladé od státu?
Příští rok o něj chceme s manželem zkusit požádat, ale docela by mě zajímaly praktické zkušenosti. …
bluetan
Před 7 lety
1
Cena tohoto domu
Dobrý den, s manželkou jsme uvažovali o stavbě tohoto domu, ale vůbec netušíme celkovou cenu domu.…
josef_vavra
Před 7 lety
12
Koupě starší hrubé stavby, vaše zkušenosti
Dobrý den, máte někdo skusenost s koupí staršího rozestavěného domu popř. Co je vše potřeba dosehna…
saniluad
Před 7 lety
1
Na co myslet při projektu - vychytávky v novém domě
Ahoj. Už tady bylo pár témat o vychytávkách v nových domech. Většinou jsou ale staršího data, tak b…
lucikupec
Před 1 měsícem
30
Zásuvková skříň - jakou vybrat a jaké jističe?
Zdravim chtel bych si koupit zasuvkovou skrin a pripevnit antonicek zezadu, jde mi o to jaky vybrat…
petrsv1000
Před 7 lety
9
Krbová kamna - které vybrat?
Dobry den, rekonstruujeme dum a rozhodujeme se mezi dvema typy krbovych kamen. Romotop Esquina neb…
martinam76
Před 7 lety
3
SJM podíl na manželku
Dobrý den,chtěl bych manželku zahrnout do SJM zkolaudovaný RD. Do této doby vlastnim vše já. Nevíte…
danula85
Před 7 lety
11
Cesta na pozemek - je to vůbec řešitelné?
Dobrý den všem, mám dotaz, zda je tato "situace" vůbec řešitelná. vyhlédli jsme si dům s pozemky …
lala211
Před 7 lety
11
OSB desky pod plechovou střešní krytinou - odvětrávaná mezera?
Co si myslíte o použití OSB desek pod plechovou střešní krytinou? Máte to někdo? Není pak v praxi p…
kntsz
Před 7 lety
18
Jak uchytit dřevěnou výplň do sloupků zděného plotu?
Ahoj stavitelé, mám dilema s plotem, resp. s uchycením dřevěné výplně na vyzděný sloupek plotu - vi…
davecom
Před 6 lety
9
Dílna a garáž na hranici pozemku, sklon střechy k sousedovi
Dobrý den, letos jsme koupili s manželem dům, ke kterému patří i samostatně stojící dílna a garáž.…
petulkava
Před 7 lety
1
Jak nejlépe rozebrat laminátovou podlahu?
Zdravím všechny kutily, potřebuji poradit. Jak nejlépe rozebrat laminátovou podlahu? Největší prob…
radimuh
Před 7 lety
3
Zkrácení přesahu střechy, nevadí?
Pokrývač nám poradil zkrátit přesah střechy u terasy, včetně odřezání cca 0,5 m trámů. Přesah je ta…
8masenka
Před 7 lety
7
Návrh a volba osvětlení domácnosti
Ahoj všem, protože už přišel čas a já o této problematice moc nevím, rád se zeptám na rady. Budem d…
atilius
Před 7 lety
6
1
2
…
445
446
447
448
449
…