O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Sprchový kout - je to možné předělat?
Mám tu jeden malej dotaz na někoho kdo to už nškdy řešil nebo by věděl jestli je to možné. Máme …
ivankafiury
Před 7 lety
21
Máte někdo fólii na oknech?
Mate nekdo folie na oknech? Muzu vedet jake mate jak jste spokojeni a odkud je prosim mate. Dekuji
cassis1
Před 7 lety
1
Venkovní žaluzie za dobrou cenu - Praha, Kralupy nad Vltavou
Zdravím, prosím o radu, jestli má někdo typ na firmu, která dodá venkovní žaluzie za dobrou cenu. S…
petta33
Před 7 lety
1
K čemu je tato část Geberitu?
Prosím o info, k čemu jsou ty červeně označené trubičky na fotce? Nemůžeme o tom nikde najít žádné …
davex
Před 7 lety
2
Bezdotykové baterie v domácnosti
Máte někdo doma bezdotykové baterie? Plusy - mínusy? Přemýšlíme o nich do nového, kvůli údržbě, …
davex
Před 7 lety
4
Pracovní deska nebraska, jak doladit dveře?
Zdravim, prosim o radu s výběrem. Mame kuchyn v bilem lesku, pracovni deska nebraska, podlaha dub k…
lusil13
Před 7 lety
7
Kam byste radili umístit dveře v ložnici?
Mohla bych poprosit o radu, kam byste posunuli dveře do ložnice? Potřebuji získat prostor na postýl…
puhelin
Před 7 lety
12
Přechod ze stavebního rozvaděče na elektřinu v domě při nedokončené stavbě
Zdravíčko, pomalu se blížím do fáze, kdy budu potřebovat přepojit elektřinu ze stavebního rozvaděče…
davex
Před 7 lety
2
sponzor fóra
Lakované EBC dveře Sepos, zkušenosti
Dobrý den, nekupovali jste někdo tyto dveře? Docela se mi líbí, ale mám strach o kvalitu. Dávají zá…
jakub_r
Před 6 měsíci
3
Vnitřní parapety, jaké?
Ahoj, máme čerstvě osazena okna a dveře v novostavbě a tak už předem přemýšlím, jaké dát vnitřní pa…
ivaa32
Před 7 lety
14
Horní Měcholupy - rady, tipy, triky a jak se vám zde bydlí?
Ahoj všem, čeká nás s půlročním prckem stěhování z Moravy do Měchulup. Lokalitu jsme vybrali z důvo…
snehur
Před 7 lety
8
Vodoměrná šachta - připojení
Zdravím všechny! Mám asi úplně blbý dotaz. Na pozemku máme vodoměrnou šachtu. Stavba je zatím v ned…
llama
Před 7 lety
12
Názor bungalov 4+kk
Prosím o názor k projektu,pozemek jde do špice a je úzký,proto je obývák na severu,na straně techni…
japona
Před 7 lety
28
Jak obezdít Geberit kombifix, odpad vede do boku?
Prosím o radu, máme dva Geberity Kombifix, budou předezděné (5cm ytong), ale neíme jak je obezdít a…
svetkoupelny
Před 7 lety
6
Názor na projekt - půdorys
Dobrý den, prosím Vás o názory k půdorysu bytové jednotky v 1NP rodinného domu rozděleného na dvě b…
luckavra
Před 7 lety
10
Zavěšení boxovací pytle
Zdraví všechny, mám dotaz :-) V novém domě manžel plánuje mít malou posilovnu s boxovacim pytlem. …
redakce
Před 7 lety
4
Firma KD Haus, máte zkušenost
Ahoj, plánujeme stavbu rodinného domu se společností KD Haus, máte s ní někdo nějaké zkušenosti?…
chnapy
Před 2 lety
13
Kolikrát může stavební úřad požadovat dodatečné podklady ve stavebním řízení?
Dobrý den, chci se zeptat, kolikrát úředník požadovat nové doplnění podkladů ve stavebním řízení? …
kluzo
Před 7 lety
9
Ipa pod příčky - vaše rady
Ahoj, nevím zda to patří sem nebo do jiné kategorie, ale zkusím to tady. Jsme ve fázi, kdy máme hot…
bullseye
Před 7 lety
9
Koupě pozemku s věcným břemenem na příjezdovou cestu?
Zdravím, prosím o radu. Zamilovali jsme se do pozemku, který má přivedenou elektřinu, ale nemá př…
azeret11
Před 5 lety
13
Koupelna dřevodekor - inspirace
Ahoj, prosím mohl by někdo poslat nějaké fotky pro inspiraci? Drevodekor v kombinaci s bílou, přípa…
torpen
Před 7 lety
9
Výběr komínového systému
Prosím o radu ohledně výběru komínového systému, jedná se o komín pro novostavbu RD (bungalov), kom…
jendad
Před 7 lety
6
Koupelna - otevírání dveří dovnitř nebo ven?
Chtěla bych poprosit o radu a docela to spěchá, jelikož se chystáme zdit vnitřní příčky. Jak byste …
pepitocz
Před 7 lety
15
Cena vizualizace interiéru
Prosím, nevíte jak se zhruba pohybuje cena vizualizace interiéru? Řeším, zda si ji nechat udělat na…
topvideo1
Před 7 lety
13
Indego, systém Pax v Ikee - zkušenost
ahoj, chtěla jsem se zeptat, teď řešíme otázku skříní, pro mne a pro matku, a jelikož jsem jí slíbi…
benjik
Před 7 lety
6
Zahradní domek - svépomocí
Ahoj, našel by se mezi náma nějaký kutil který si stavěl sám zahradní domek na nářadí apd? Pokud a…
doog
Před 3 lety
29
Přestavba bytu 2+1, řešení
Ahoj holky,neresily jste nekdo prestavbu ve 2+1. Konkretne z kuchyne loznice a kuchyn presunutou do…
mikulas999
Před 6 lety
2
Kam dát televizi?
Ahoj, máme dilema, kam dát v obýváku televizi, v úvahu připadá příčka ke kuchyni nebo zeď mezi okny…
ivaa32
Před 7 lety
4
Věcné břemeno k více pozemkům, jde to?
Dobry vecer, chtela jsem se zeptat,zda mate nekdo zkusenosti se sepsanim vecneho bremene k nekoli…
markitka14
Před 7 lety
1
Zazimování solarní sprchy
Dobrý den, jak zazimováváte solarní sprchu? Odmontováváte hlavice, vyfukujete nějak vodu atd.? D…
petrsv1000
Před 7 lety
3
1
2
…
443
444
445
446
447
…