O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Orientace pozemku
Ahoj, jaké jsou podle Vás optimální orientace pozemků, stačí vzhledem k přístupové cestě? Většinou …
slabici
Před 7 lety
7
Zkušenosti, doporučení střechy
Zdravím, máte někdo zkušenosti s polskou firmou na střechy, popř. u které firmy jste si nechávali d…
martulad
Před 7 lety
1
Jaké máte doma termostaty pro podlahové topení?
Ahoj všem :-) jaké máte doma termostaty pro podlahové vytápění? Potřebujeme jich celkem dost a peně…
boert
Před 7 lety
4
Červená střecha s šedou fasádou
Zdravím, můžete mi někdo poradit, musíme mít červenou barvu střechy a ja bych chtěla šedou fasadu, …
antoinet
Před 7 lety
4
Bungalov - vaše připomínky
Dobrý den, prosím vás moc o vaše názory a připomínky k mnou upravenému nákresu bungalovu Lucie 7.…
rimmer
Před 7 lety
7
Elektrokotel "hučí" - co s tím?
Jdu si pro radu, jsme z toho zoufalí. Máme v novostavbě, kam se máme nastěhovat elektrokotel a v lo…
chik_chikitka
Před 7 lety
12
Lze darovat část cesty, kde je věcné břemeno?
Dobrý den, k pozemku, který jsme dostali darem, vede cesta s věcným břemenem. 3/7 této cesty patří …
6miska4
Před 7 lety
1
Názor na bungalov
Krásný den, co říkáte na tento bungalov? Změnili byste něco? Uvažujeme o něm, jen si nejsem jistá p…
jenye
Před 7 lety
16
sponzor fóra
Prasklé podlahy dřevostavba
Dobrý den. Prosím o radu. Již máme 3 týdny vylité podlahy v tloušťce 5 cm,pod nimy el.topné kabely …
tomas80
Před 7 lety
12
Kuchyně Bolzano z XXL, nemáte ji někdo?
Dobrý den, nemáte někdo kuchyni Bolzano z XXL z Polska? Potřebovala bych inspiraci.
1pipaa
Před 7 lety
1
Krbová vložka ve vyšší poloze
Dobry den, nemate nekdo umistenou krbovou vlozku vyse nad zemi? Standartne se pry dava 50cm na…
hanjoch
Před 7 lety
1
Kuchyně Oresi - recenze
Dobrý den, mohu poprosit o recenzi? Má někdo s přítomných kuchyň Oresi a jak je spokojený? Děkuji
skunkos
Před 7 lety
14
Tepelné čerpadlo jako jediný zdroj vytápění novostavby
Je možné mít jako jediný zdroj vytápění novostavby tepelné čerpadlo vzduch - voda? Podlahové vytápě…
puhelin
Před 6 lety
1
2
33
Harmonogram stavby svépomocí
Zdravím všechny. Je mezi vámi někdo, kdo stavěl svépomocí a poslal by mi harmonogram prací? Je mi j…
pepitocz
Před 7 lety
6
Neprůhledná okna - jakou variantu zvolit?
Dobrý den, jakou variantu jste zvolili? Chci aby varianta neubírala příliš na světle a zároveň vypa…
mirekb
Před 7 lety
4
Zkušenosti s elektrickými topnými rohožemi
DObry den mate nekdo zkusenosti s elektrickymi topnymi rohozemi v novostavbe? Konkretne ECOFLOOR 41…
jakuda
Před 7 lety
10
Posuvné dveře po zdi
Ahoj. Potřebovala bych poradit nebo slyšet názor druhých, jak oddělit obývák od chodby. Teď tam dve…
maroz
Před 7 lety
6
Bungalov 873, máte někdo postavený?
Prosím,má někdo postavený bungalov 873 od euroline?Děkuji moc Petra
hrape
Před 7 lety
1
Poradíte co vylepšit - bungalov 4kk + garáž a garážové stání
Hezký večer. Vím, že podobných diskuzí je tu 100+1, nicméně i já budu ráda, pokud mi napíšete názor…
pepitocz
Před 7 lety
9
Projekt - prosba o názor
Prosim o názor děkuji.
ivcac93
Před 7 lety
15
Jakou barvu obkladu k bílé kuchyni a tmavé desce?
Hezký den všem, prosím o názor na barvu obkladů, nějak se nemohu rozhodnout. Celá kuchyně bude matn…
jitpa
Před 7 lety
8
Dotace na dešťovou nádrž - ano či ne?
Má někdo zkušenost s realizací dešťovky na dotaci? Co je výhodnější - udělat svépomocí nebo na dota…
nitro
Před 7 lety
5
Vytápění novostavby
Dobrý den, příští rok budeme stavět, tak přemýšlím o správném vytápění domu, který bude mít ztrát…
wpavel
Před 5 lety
1
2
42
Štěrková příjezdová cesta - stavební úřad chce asfaltovou
Dobrý den, prosím o radu k příjezdové cestě, kterou musíme vybudovat. Nejlevnější varianta pro nás …
jose10r
Před 7 lety
7
Jak máte řešené okno nad kuchyňskou linkou?
Prosim jak mate resene okno nad kuchynskou linkou? Pracovni desku protazenou i misto parapetu, neb…
pe.martina
Před 7 lety
13
Okenní otvor z Ytongu
Koukal jsem na jednu stavbu v okolí a narazil jsem na takhle "rovný" okenní otvor. Je to normální…
zuzana_ka
Před 7 lety
17
Okna u vchodových dveří - zajímá mě váš názor
Ahoj lidičky co si myslíte o tomto rozložení oken u vchodovych dveří ..s rozdilem, že místo těch tř…
dvvv
Před 7 lety
1
Okna v odstínu Quarzgrau, nemáte někdo?
Ahoj všem, potřebovala bych radu..:)) Nemáte někdo barvu oken RAL 7012 Baseltgrau, RAL 7039 Qu…
zzlib
Před 7 lety
3
Zděná stavba Brno - doporučení na dobrou firmu
Dobrý deń, viete mi odporučiť stavebnú firmu z Brna na zděnú stavbu? Ideálne firma, ktorá má skúsen…
zzikk
Před 7 lety
5
Prodloužení komínu, řešení
Zdravím, mám takovej malej problém, zjistilo se že komín má malej tah a bude potřeba udělat nástav…
viados
Před 7 lety
24
1
2
…
444
445
446
447
448
…