O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Prohlídky reálných zděných domů
Zdravím stavebníci, kam se jezdíte inspirovat do hotových domečků? Občas na něco narazím, ale jedná…
slamer
Před 7 lety
4
Jaký podklad pod plastovou jímku na dešťovou vodu?
Dobrý den. Chci se zeptat na podklad pod plastovou jímku na dešťovou vodu. Jelikož nemáme spodní vo…
catt82
Před 7 lety
3
Rekuperace - pár dotazů
Zvažujeme jestli neuděláme do našeho domu rekuperaci a zajímá mě pár informací. Jestli by se tu naš…
lisakstavitel
Před 7 lety
4
Kde nechat vyrobit skleněný obklad?
Ahoj, nemáte někdo zkušenost a reference nejlépe v okolí Olomouce na výrobu obkladu za kuchyňskou …
onetwogo
Před 7 lety
8
Vysokotlaký nástřik vs. máčení dřevěných oken
Dobrý den, máme předvybraného dodavatele oken, recenze má dobré, ale až teď jsem si všimla, že naro…
ptjj
Před 7 lety
1
Dávkovač na saponát, máte někdo tento?
Ahoj, prosím používá někdo na saponát tento systém á la sprcháč? https://www.kulina.cz/davkovac…
qeszi
Před 7 lety
3
Vychytávky do nové kuchyně
Ahoj ženy, jsem ve fázi vybírání celé kuchyňské linky, takže by mě zajimaly všechny vaše vychytávky…
puhelin
Před 7 lety
1
2
50
Projekt vedení plynu - pošlete někdo vzor, prosím?
Potřebujeme jen vědět jak to vypadá, náš projektant (pozemní stavby) s tím nemá zkušenost a revizák…
walckiers
Před 7 lety
1
sponzor fóra
Zhodnocení projektu
Ahoj, i ja poprosim o napady jak vylepsit nas projekt. Budu rada i za zmineni pozitiv. Sever je cca…
78marcela
Před 7 lety
1
2
50
Okno s rámem nebo bez?
Ahoj, budeme mít v kuchyni nad kuch. linkou obdelníkové okno. Přemýšlíme, zda ho udělat otevírací s…
radusko01
Před 7 lety
2
Názor na projekt domu - půdorys
Prosím o radu co případně upravit? Děkuji moc
bamak
Před 7 lety
1
2
...
3
78
Rekonstrukce - novostavba
Vážení diskutující, po přečtení desítek různých diskuzí, fór a článků se raději optám i zde. Máme p…
elefantino
Před 7 lety
12
Vyjmutí ze ZPF + ochranné pásmo
Kde mám možnost se dozvědět, že se pozemek nachází v nějakém ochranné pásmu? Na úřadě mi řekli, že …
p92
Před 7 lety
3
Jaké vedlejší vchodové dveře do garáže?
Řešíme výběr vstupních dveří do garáže, tedy ne hlavních, ale ze ze zadní strany domu. Z finančních…
karolmuso
Před 7 lety
3
Okno dvoukřídlé vs. jednokřídlové
Ahoj jaké okno by jste volili vy, nebo jaké mám možnosti? Máme jedno okno o rozměrech - šírka 125 c…
vitaka
Před 7 lety
5
Ochranné pásmo vodovodních přípojek
Dobry den, Prosim o radu,pokud mate nekdo zkusenosti-jake je ochranne pasmo mezi jednotlivymi vo…
rad5
Před 7 lety
2
Kuchyně - inspirace
Ahoj, zrovna si vybíráme dekor kuchyňe a pořád se nemůžu rozmyslet jaké si to nechám udělat. Ukažte…
dana_racko
Před 3 lety
10
Severní svah - podsklepený dům
Zdravím lidičky, koumáme nad projektem domečku, máme severní svah, ideal sklon na podsklepení (2m n…
kossakowski1980
Před 7 lety
2
Jak větrat šatnu, prádelnu a technickou místnost bez oken?
Prosím o radu, jak řešit větrání místnosti bez oken? Máme bungalov a dřevěné stropy. Jsme ve fázi h…
wario
Před 6 lety
11
Přestavba a novostavba
Dobrý den, mám dotaz, koupili jsme starý dům a chceme ho zrekonstruovat vzhledem ke stavu stávají…
klarkamrtva
Před 7 lety
8
Nenahlášeno archeologům, je to problém?
Zdravím.. 31.10. jsme konečně po roce získali povolení na stavbu domu a hned 1.11 se začaly dělat…
hanih
Před 7 lety
8
Čím zasypat drenáž kolem soklu?
Dobrý den. Mam zateplený sokl cca 50cm do hloubky a 30cm nad povrch. Přes EPS je nopová folie a dre…
jiri_1477
Před 7 lety
2
Branku a 2 křídlou bránu nebo posuvnou bránu?
Dobrý den. Pomalu začínáme řešit oplocení rodinného domu a narazili jsme na otázku zda udělat brank…
nitro
Před 7 lety
7
Hrubá stavba z Ytongu, za jak dlouho mohu zateplovat?
Jak dlouho jste čekali se zateplením na nějaké to zaschnutí? A zateplit ještě teď před zimou, nebo …
dvvv
Před 7 lety
2
Zkušenost s bílou fólií v bazénu?
Prosím, má někdo bílou fólii v bazénu? Jak vypadá po letech, dali by jste znovu? Dekuji
jiri_madera
Před 5 lety
13
Kupelna bez hydroizolacie
Pozdravujem, chcem sa opytat, ak mi majster urobil kupelnu bez hydroizolacie pod obkladom, hlavne …
tomas80
Před 7 lety
13
Jaká varianta koupelny je lepší?
Jaká varianta se vám líbí víc? Díky
vladusa85
Před 7 lety
13
Přístavba k rodinnému domu - postup
Ahoj Střechaři, řeším přistavení jedné místnosti k rodinnému domu, dům je starší a chybí nám v příz…
puhelin
Před 6 lety
6
Rezavé skvrnky na stropě, co s tím?
Ahoj všem, mám nově vymalovaný byt a na stropě se mi v místě, kde vede traverza, objevily rezavé sk…
closen
Před 7 lety
2
Čím máte uchycenou desku pod umyvadlem?
Ahoj všem :-) prosím o radu, čím máte uchycené desku pod omyvadlem? Desku budeme mít od truhláře na…
davex
Před 7 lety
2
1
2
…
442
443
444
445
446
…