O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Problémy se sousedy a plotem
Ahoj, chtěla bych se zeptat na Vaše zkušenosti či rady ohledně plotu mezi pozemky. Koupili jsme …
leninka88
Před 7 lety
6
Vymrznutí domu
Dobrý den, dokázal by mi někdo pomoci s výpočtem doby po jakou vydrží interiér v domě v teplotá…
zmrzlina_sk
Před 6 lety
4
Podlaha do novostavby - anhydrit nebo beton
Dobrý den, ráda bych se zeptala na vaše názory či zkušenosti které by nám pomohly v rozhodování zda…
zelinar
Před 6 lety
1
2
39
Podlaha vinyl - chemický zápach
Ahoj, zajímá mě, vy co máte vinylové podlahy, nestalo se Vám, že by byly cítit chemickým zápachem? …
warflyer
Před 7 lety
8
Reverzní zárubně
Jakou značku vnitřních dveří byste doporučili z hlediska poměru cena/výkon? Bohužel potřebujeme …
rubenyx
Před 3 lety
5
Podlaha-vinyl
Ahoj, zajímá mě, vy co máte vinylové podlahy, nestalo se Vám, že by byly cítit chemickým zápachem? …
lenka_bydleni
Před 7 lety
1
Rámeček v podhledu na osvětlení, poradíte?
Na netu jsem našla osvětlení, které by se mi líbilo do nového domu (viz foto). Bohužel jsem ale nik…
jenye
Před 6 lety
3
Hrubá stavba z Ytongu bez zastřešení přes zimu, ano či ne?
Zdravím, v říjnu jsme začali stavět, nyní jsme ve fázi kdy máme hrubou stavbu a příčky, střechu an…
kleafz1
Před 5 lety
12
sponzor fóra
Minimalistická stavba PD - B.2
Zkousel nekdo spocitat, na kolik Kc by vysel postavit na rovinné zahrade, s vyhledem na jih, jen ta…
lala211
Před 7 lety
10
Kde seženu tyto obklady do koupelny? Značka a název prosím
Předem děkuji všem za info! M.
kikiwhite
Před 7 lety
7
Stavba rodinného domu - začatečník
Ahoj , koupili jsme s manzelem maly pozemek 200m2 , na stavebnim urade nam bylo receno ze muzem pos…
alfonss
Před 6 lety
1
2
45
Geocore čerpadlo, máte někdo zkušenost?
Máte někdo zkušenost s firmou Geocore? Dostali jsme ně tip na tepelné čerpadlo, ale nikde žádné ref…
kativka
Před 7 lety
5
Absolutní zvuková izolace
Je možné izolovat svůj byt tak, aby od nás nešel slyšet žádný (nebo jen minimální) zvuk? Dum je st…
azsinanecovzpomenu
Před 7 lety
11
Sádrokartonové podhledy
Ahoj všem. Momentálně montujeme konstrukce pro sádrokartony ale pořád ne a ne se rozhodnout, jak to…
slamer
Před 7 lety
6
Digestoř 60 cm - doporučení
Zdravím všechny, zvažujeme nákup digestoře 60 vestavnou, podvěsnou nebo výsuvnou. Měla by mít výkon…
warflyer
Před 7 lety
2
Stůl a židle ve skandinávském stylu - ano nebo ne?
Ahoj všichni, moje vysněná kuchyně je již hotová, pouze chybí jídelní stůl a židle. Ráda bych p…
slabici
Před 7 lety
9
Nafouknutí 2+1, jak oddělit dvě místnosti?
Dobrý večer. Nemáte nějaký tip, co s bytem 2+1(cca 65m2), kde bychom potřebovali oddělit 2 děti od…
jenies
Před 7 lety
8
Jak doladit interiér?
Ahoj všichni, potřebuju radu, jak zútulnit obývák ☺ Fotky jsem přemýšlela dát nad sedačku, co vy…
denisahajdukova
Před 1 rokem
12
Sušička, jakou zvolit?
Ahoj, uvažuji do novostavby koupit sušičku prádla, ale nevím vůbec jakou, nikdy jsem ji neměla...na…
citun
Před 7 lety
1
2
57
Prosím o názor na cenu projektu
Zdravim! Poustime se do rekonstrukce dvoupatroveho domu (ZP 68m2), ke ktere chceme do elka jeste cc…
lala211
Před 7 lety
11
Granitový dřez v barvě šedý kámen
Prosím máte někdo reálnou fotku, jak vypadá granitový dřez (Franke) v barvě šedý kámen? Popřípa…
radim83
Před 7 lety
5
Hypotéka od Hypoteční banky - neúčelová a účelová částka
Dobrý den, budeme si brát hypoteku od hypoteční banky. Ručíme bytem za 1,5 mil. Poradce nam řekl, ž…
saruska26
Před 7 lety
5
Interiérové dveře Komondoor, má někdo?
Ahoj, teď mi na fb vyskočila firma Komondoor a dělá moc hezké interiérové dveře, ale je to z nějaké…
ladislav_struzzo
Před 4 lety
16
Změna územního plánu z bytového domu na bungalov
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti se změnou územního plánu jedná se o…
rmarcelilinka
Před 5 lety
5
Zásuvky a vypínače ABB - kompatibilita
Zdravím, mame v celém domě zásuvky a vypínače ABB _Tango.. Tak uz jsme dum koupili, ale nelíbí se …
xppx
Před 7 lety
3
Bungalov 4kk - co na něj říkáte?
Krásný večer, co říkáte na tento bungalov? Přemýšlím zda umístit koupelnu a wc do místnosti, kter…
michaeladole
Před 7 lety
13
Projektant Houdek Choceň - zkušenost
Ahoj, mám za sebou dvě schůzky s Ing. Houdkem z ateliéru Top-architekt a strašně se mi líbí jeho zp…
luckamia
Před 6 lety
11
Teplovodní podlahovka - na jakou teplotu vody teď topíte?
Zdravim Vas, chtel bych se zeptat, na jakou teplotu VODY ted mate nastavene podlahove topeni? ch…
hamikaw
Před 7 lety
12
Dřevěná vs. vinylová podlaha - pes a kočka
Ráda bych znala názor odborníků a také zkušenosti majitelů - prosím..... jak je to s podlahou a do…
tomas80
Před 6 lety
23
Laminátové bazény (např. Mountfield) zkušenosti po letech?
Dobrý den, nemáte prosím někdo laminátový bazén a nemůžete se pooděliv o zkušenosti po letech provo…
zuzana_ka
Před 7 lety
6
1
2
…
441
442
443
444
445
…