O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Zmoklé krovy - nevadí?
Od minulého týdne máme postavené krovy a od té doby na ně už několikrát pršelo. Stavební firma nás …
marketa_drapakova
Před 3 lety
9
Teplovodní krbová vložka se zadním přikládáním - jakou zvolit?
Jake máte zkušenosti s primárním vytapenim domu pomoci teplovodni krbove vlozky se zadnim přikládán…
antoinet
Před 7 lety
9
Panty a pojezdy do hmoždinek nebo hřebíky?
Ahojte,byli jsme ve studiu i u stolaře a bylo nám řečeno,že je lepší dát kování do hmoždinek, že se…
alusha13
Před 7 lety
1
Hydroizolační fólie pod deskou. Máte zkušenost?
Ahoj, dávali jste někdo hydroizolacni folii pod desku? Říkal jsem si že bych si ušetřil práci i pe…
netmaster
Před 7 lety
6
Zakrytí materiálu - obvodové zdivo
Zdravím všechny, přivezli mi obvodové zdivo na paletách ( Ytong), stavět se budu na jare.. Některé …
kntsz
Před 7 lety
6
Sušička z větší hloubkou na pračku
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda někdo z vás nemá zkušenost: mame 45cm hlubokou pracku a chceme …
redakce
Před 7 lety
4
Zateplení - detail u podbití
Ahoj, poradil by mi někdo, jak vyřešit detail, který je v příloze? Mám to takto hotovo a teď se …
hvezdic
Před 7 lety
1
Pocitově teplá podlaha v kuchyni - jakou zvolit?
Hezký den, prosím o zkušenosti či radu. Rekonstruujeme byt a nejsem si jistá výběrem podlahy do kuc…
bluetan
Před 7 lety
9
sponzor fóra
Co nehořlavého dát na dřevěný obklad?
Existuje něco (třeba fólie nebo nátěr), který by zajistil nehořlavost dřevěného obkladu za linkou? …
maroz
Před 7 lety
8
Stavební povolení nebo ohlášení stavby
Krásný den přeji, Budeme stavět nás rodinný domek a chci se zeptat, zda musíme žádat o stavební …
puhelin
Před 7 lety
4
Projekt od ekonomické stavby - stavěl s nimi někdo?
Dobry den, je tu nekdo kdo postavil s firmou ES a je spokojeny? Libi se me od nich jeden projekt. D…
petradum
Před 7 lety
3
Od jaké velikosti obkladu nebo dlažby lze mluvit o velkoformátu?
Obkladači mívají pro velkoformáty zvláštní ceny, tak je dobré vědět, kdy je to oprávněné..... Je n…
jumpmans
Před 7 lety
2
Jak dlouho se teď čeká na dodání Ytongu nebo Porfixu?
Ptám se těch, co v poslední době objednávali obvodové stěny z Ytongu nebo Porfixu... Jak dlouho se…
luckavra
Před 7 lety
4
Firma na dřevostavby Alka domky - zkušenosti
Zdravím, vybíráme firmu se kterou budeme stavět rodinný dům, dřevostavbu. Chci se zeptat, jestli …
minanek
Před 7 lety
1
Tip na dodavatele venkovních rolet a žaluzií z okolí Benešova
Ahoj, máte prosím někdo tip na dobrého dodavatele/výrobce venkovních žaluzií/rolet? Oblast Benešov…
zuzzicek
Před 7 lety
1
Kuchyně do U - kterou vybrat?
Mám 2 návrhy kuchyně a stále se nemohu rozhodnout, který bude lepší. Tak jsme se chtěla zeptat Vás …
kofinek
Před 7 lety
25
Dřevostavba od společnosti Atrium. Žádná akce.
Vloni jsme podepsali smlouvu se společností ATRIUM na stavbu domu a zaplatili zálohu. Zatím jsme se…
rusanna
Před 5 lety
1
2
34
Zatepleni kontejneru. Kolik je potřeba?
Zdravim, resil jiz tady nekdo zatepleni namorniho kontejneru? Uvazuji o zatepleni z venkovni stran…
sirtnt
Před 7 lety
8
Tip na projektanta - Praha, Středočeský kraj a Litoměřicko
Ahoj, nemáte tip na dobrého projektanta na projekt bungalovu? Chceme postavit domek, do 150m2, ideá…
teraolli
Před 7 lety
5
Lambda 35 vs. 36 vs. 39
Zdravím Vás! Aký máte názor na nasledovný problém zo sklenou vlnou. Celková hrúbka izolácie v s…
michael_doo
Před 7 lety
2
Investiční byt na Kladně - Co myslíte?
Zdravím a žádám o názor. Uvažuji o koupi investičního malého bytu v okolí Prahy (na byt přímo v Pr…
michal_cemper
Před 4 lety
1
2
37
Skříňka pod umyvadlo
Můžu se zeptat, na kolik Vás vyšla skříňka pod umyvadlo? Ideálně se 2 šuplíky. Máme dvě umyvadla,…
rebut
Před 7 lety
5
Vlastní zahrada v katastru jako orná půda - jak změnit na stavební pozemek?
Dobrý den, měl bych otázku, vlastním zahradu v katastru je vedena jako orná půda, v územním plánu…
tulda27
Před 7 lety
10
Decentně obezděná vana
Zdravím, nejdříve jsem chtěla panel, protože se mi nelíbí jak se po obezdění z vany stane monstrum.…
vetor3x
Před 5 lety
27
Pozemek u železničního přejezdu - hygiena a České dráhy
Dobrý den, jsme před rozhodnutím, koupit pozemek vedle železnice - železničního přejezdu. Byli …
demolitionman
Před 7 lety
5
Fotovoltaika a ukládání do baterie
Dobrý den, v časopise o bydlení jsme našli téma o solárních panelech a ukládání získané energie do …
geodett
Před 7 lety
12
Zateplení řadového domu
Ahoj, zvažuji koupi řadového domu. Domy na sebe navazují garážemi, střechy sedlové viz. obrázek. Co…
josef_vavra
Před 7 lety
3
Umyvadlová skříňka od Dřevojas - máte zkušenost?
Máte někdo prosím zkušenosti s umyvadlovou skřínkou od Dřevojasu. popřípadě s jinými výrobky od nic…
evculinda
Před 6 lety
11
Výška základové desky u dřevostavby
Ahoj, měl bych dotaz ohledně výšky zakladove desky oproti terénu respek. silnici. Čárkovaná čára je…
mirekb
Před 7 lety
7
Dotace na solární panely pro ohřev vody
Můžu poprosit o radu, jak postupovat když chceme u nového RD získat dotaci na solary pro ohřev vody…
kamilpavlik
Před 2 lety
12
1
2
…
450
451
452
453
454
…