O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Projekt - vaše názory a připomínky?
Jako věrný čtenář modré střechy bych měl na Vás znalou odbornou veřejnost otázku ohledně projektu a…
crouch14
Před 7 lety
10
Teracové schody - čím obložit?
Dobrý den, máme v našem už skoro zrekonstruovaném domečku teracové schodiště a rádi bychom ho něčím…
unic
Před 7 lety
3
Vchodové dveře - musí být bezpečnostní?
Zdravím, řešíme vchodové dveře. Máme možnost je vzít od stejné firmy co nám dodává plastová okna…
andy.fandy
Před 7 lety
3
Vimle kožená sedačka z Ikey - zkušenost
Dobrý den uvažuji o koupi kožené sedačky Vimle Ikea. Máte někdo zkušenosti, případně fotku? Nebo je…
ddany
Před 7 lety
1
Černá střecha a okna Oak light
Dobrý den. Budeme mít na domě černou střechu, nechci tmavé okna. Nemá někdo okna v dekoru Oak light…
houzkova
Před 7 lety
3
Jaký zvolit zdroj vytápění? Tepelná ztráta 7,7kW.
Zdravim vas vsechny, mam dilema, projektant nas od zacatku uklidnoval ze budeme mit tepelnou ztratu…
andrew1
Před 7 lety
10
Koupelna do tvaru U - jak vyřešit aby se co nelepé využil prostor?
Dobrý den, spodní koupena v domě bude zapuštěná pod schodiště do tvaru U, neřešil jste někdo také, …
nikinkax
Před 7 lety
1
Ověřená stavební firma
Dobrý den, plánujeme s manželem domek, a hledáme opravdu spolehlivou stavební firmu, která buď...ud…
uhrin
Před 7 lety
2
sponzor fóra
Plotovky - plastové nebo dřevěné? A kde sehnat?
...pokud plastové, poradíte kde koupit? A nevybledne vlivem slunce barva?
alfonss
Před 7 lety
2
Střecha Bramac jaký typ by jste doporučili?
Ahoj, koukám na střechy Bramac, kterou by jste doporučili? Budeme mít sedlovou střechu,pod střechou…
pepaskocdopole
Před 1 rokem
25
Máte prosim někdo žluté vstupní dveře?
Jen pro zajimavost bych rada kdyby tady nekdo byl,kdo ma vstupni dvere zlute?Zajima mne jak ta barv…
andik.cz
Před 7 lety
28
Béžová indukce Whirlpool - jaký odstín dřezu Franke?
Nezkoumal jste někdo, který z odstínů dřezů franke je nejvíc podobný indukční desce whirlpool Whirl…
martinape
Před 7 lety
2
Zkušenost s firmou zdenedomkynaklic.cz popřípadě jinou firmu ze Zlínského kraje
Rádi bychom si nechali postavit zděný domek ( dřevostavba asi až poslední možnost ) kousek od Zlína…
janaana
Před 2 lety
4
Hloubka vysekaných rýh pro vodu a plyn
Zdravim, delaji mi vodu/plyn a vysekali mi toto - viz obrazky. Na prvni fotce je pricka porother…
smrt28
Před 7 lety
1
Čím odstranit skvrny od pryskyřice na dřevěné podlaze?
Dobrý den, postavili jsme si sroubek a na dřevěnou podlahu nám kape pryskyřice z kulatin. Místy už …
simi68
Před 7 lety
1
Jak dlouho trvá elektroinstalace v RD 80m2?
Dobrý den, v přízemí RD budeme dělat nové rozvody elektřiny. Drážky nachystá manžel. Jak dlouho zab…
luc_cech
Před 7 lety
9
Zateplení paneláku - dotace
Zdravím všechny, začínáme uvažovat o zateplení našeho paneláku, jedná se o 8 poschodovy panelak. Z…
karofacek
Před 7 lety
5
Tip na dozor dřevostavby z Třebíče
Máte nějaký tip na dozor při stavbě dřevostavby? Ideálně Třebíč. Základy domu by se měly dělat z…
vicinity
Před 7 lety
1
Elektrika a voda Praha východ, Uhříněves
Hezký večer, při stavbě domu už jsme několikrát naleteli, dokonce se soudíme o dost vysokou částku …
vendyvan
Před 6 lety
7
Co s ornicí na SP
Ahoj všem, kupujeme pozemek na kterém po vybudování přístupové komunikace zůstává několik docela…
barca3979
Před 7 lety
5
Koupě bytu s možností postavit terasu na střeše z pokojů sousedního bytu - co řešit?
Dobrý den, mám nabídku na koupi bytu, který má přístup na střechu jednoho z pokojů sousedního bytu…
falesnak
Před 7 lety
1
Šatna nebo skříň do chodby do nevyužitého prostoru
Dobry den, v zadveri na chodbe mam k dispozici prostor o rozmerech 130 x 150 cm. Pricemz na stranu,…
doudelka55
Před 6 lety
3
Nekvalita výrobku Korado Vertikal- radiátor za 10tis po 5letech teče
Dobrý den, chtěl bych se podělit o nedobrou zkušenosti s výrobkem - radiátorem Korado Vertikal a zá…
krejcihorice
Před 7 lety
1
Vestavná myčka ve výšce - ukazatel zbývajícího času
Budeme mít vestavnou myčku cca 50 cm na podlahou. Chtěla bych funkci ukazatele zbývajícího času myt…
denessa
Před 7 lety
1
Jakou barvu oken máte z vnitřní strany?
Jakou barvu máte oken z vnitřní strany, když venkovní je antracit? Klidně můžete hodit foto :) dík
vess
Před 7 lety
27
Stavba domku ve středních Čechách - postup
Dobry den, chtěla bych s manželem si postavit baracek na okraji Prahy, kvůli práci - dojíždění, ať …
ookami_hime
Před 6 lety
4
Rozvodná skříň internet
Ahoj, sháním rozvodnou skříň na internet v baráku bude 10 zásuvek. předem děkuji za rady
petr86
Před 7 lety
4
Jakou barevnou kombinaci žaluzií a parapetů k antracitovým oknům?
Ahoj, aktuálně řeším otázku, jakou barevnou kombinaci vymyslet pro exteriérové žaluzie a barvu ven…
hamikaw
Před 7 lety
25
Máte nějaké zkušenosti s injektáží?
Rekonstruuji podmáčený dům. Rozhoduji se mezi injektáží "pěnou" nebo vodním sklem (dá-li se sehnat)…
kntsz
Před 7 lety
2
Máte někdo nafukovací vířivku?
Zdravím, zajímalo by mě kdo máte nafukovací vířivku, jak ji máte zakompenzovanou v zahradě. Nechci …
petrsv1000
Před 7 lety
5
1
2
…
482
483
484
485
486
…