O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Kroucení kleštin sesycháním - dotáhnout nebo dodatečně přikotvit?
Doporučovali by jste to jen dotáhnout, nebo i dodatecne prikotvit? Závitové tyce jsou nekde už pokr…
wwwdancer
Před 7 lety
2
Stříška nad komín - kdy je potřeba?
Chystáme v RD komín pro zapojení krbových kamen nebo krbu (výhledově) a přemýšlíme, jestli už teď ř…
jendad
Před 7 lety
2
Našel by se někdo na výpočet TZ u novostavby?
Dobrý den, našel by se někdo ochotný kdo by ná vypočítal TZ rodinneho domu novostavba?samozrejme ne…
pumpycz
Před 7 lety
1
Levné LED osvětlení do RD - doporučení
Ahoj, v celém domě budeme mít vestavěné LED bodovky (průměr 12 cm). Jelikož se stavba uchyluje ke k…
mirekb
Před 7 lety
7
Jaký je další postup stavby, když čekáme na okna?
Dobrý den, stavíme svépomocí, jsme ve fázi vnitřní příčky a střecha, hrubá podlaha, objednaná okna…
hamikaw
Před 7 lety
4
Pergola hliníková nebo dřevěná a jakou zvolit střechu?
Ahoj všem, hledáme vhodné zastřešení a stínění k modernějšímu rodinnému domku terasa v místě tmavé …
mitoma
Před 4 lety
30
Ostrůvková digestoř - potrubí vedené podlahou
Ostruvkova digestoř- kdo má prosím potrubí od digestoře vedené podlahou ven? Potřebovala bych se na…
fiatek
Před 7 lety
3
Může tohle způsobit sokrat?
Zdravím, posílám foto s dotazem jak vyřešit tento problém při prvním malování na nových omítkach. N…
demolitionman
Před 7 lety
6
sponzor fóra
Pokládka dlažby na terče na starou dlažbu
Bydlím v bytě s nekrytou terasou 35m2 (terasa tvoří střechu části bytu pode mnou). Rád bych stávají…
lojzak
Před 7 lety
1
Kuchyňské studio Dušek Brandýs nad Labem - zkušenosti
Ahoj, má někdo zkušenost s kuchyňským studiem Dušek Brandýs nad Labem? Nebo kde jinde pořídit kuc…
kikiwhite
Před 7 lety
6
Jak propojit dlažbu s plovoucí podlahou v chodbě?
Ahoj, řešil někdo podlahu v chodbě tak že u vstupu je dlažba a dál pokračuje plovoučka?
catle
Před 7 lety
4
Rekontrukce půdy na byt k pronájmu - problém se vchodem
Dobrý den, dělal někdo zde rekonstrukci půdy a daný prostor pak pronajímal? Koupili jsme veliký dům…
zuzekk
Před 7 lety
4
Vinyl vs. dlažba
Prosím o vaše zkušenosti. Řešíme podlahy v bungalovu, vinyl termofix od fatry, v top výběru máme du…
bluetan
Před 7 lety
11
Sprcha ve výklenku. Osvědčila se, není tmavá?
Mate nekdo sprchu ve vyklenku? Osvedcila se, neni tmava? Mate pripadne fotku, abych si udelala pred…
hanzjana
Před 7 lety
18
Uspořádání obyvácího pokoje - vaše názory a rady
Dobrý den, jak už jsem se mnohokrát na těchto stránkách ujistila, víc hlav víc ví a víc očí víc vi…
luj89
Před 7 lety
9
Bungalow 14?kdo uz v nem bydli a pochlubi se s fotkami.
Kdo uz v nem bydli?
mmartass
Před 7 lety
1
Bydlíte někdo celoročně v mobilním domě?
Ahojte, chtela jsem se zeptat, zda ma nekdo zkusenost s celorocnim bydlenim v mobilnim dome (mobile…
tulda27
Před 7 lety
5
Kuchyňská baterie z Lidlu - je kvalitní?
https://www.lidl-shop.cz/Pakova-kuchynska-baterie/p100224603?gclid=Cj0KCQjwmPPYBRCgARIsALOziAPstGUP…
zmrz_lina
Před 7 lety
2
Věnec - jaký přesah jste dávali při svazování roxoru?
Pěknou neděli přeji, Mám dotaz ohledně podélné výztuže ve věnci. Jaký přesah jste dávali při svazo…
davex
Před 7 lety
6
Střecha - šikmá nebo rovná?
Zdravím :) Máme s manželem dilema. Nemůžeme se rozhodnout, zda dát střechu rovnou či šikmou na jedn…
qeszi
Před 7 lety
5
Co říkáte na takovéto provedení komína?
Je to komín Ciko, kominická firma má od nich i certifikát. Naprosto nechápu. Nechat zbourat, nebo t…
mrazekrad
Před 7 lety
3
Projekty Euroline od HP/Qhouse
Ahojte, Je možné, že tu tento dotaz už je,ale nenašla jsem ho.. Zajímalo by mě, jak je to s pro…
jiri_1477
Před 7 lety
3
Vlhký sklep u novostavby
Dobry den, novostavba, prosim o nazor k tomuto. Mame vlhle streny ve sklepe. Pravdepodobne j…
olivie82
Před 7 lety
1
Kolik stála vaše kuchyně?
Zdravím střecháčci. Hledala jsem v diskuzích, ale nenašla jsem konkrétní odpověď na otázku. Kolik s…
lala211
Před 7 lety
1
2
44
Bungalov vs. patrový dům? Pro a proti?
Prosím o radu, chtěli jsme původně bungalov, ale teď si říkám, jestli není třeba jednoduší a levněj…
lisakstavitel
Před 7 lety
1
2
...
3
84
Azbest na pozemku - co s ním?
Krásný den, koupili jsme pozemek a teď jsme ho nechali posekat. No a pán, co nám ho sekal, nás upoz…
puhelin
Před 7 lety
18
Venkovní žaluzie - od jaké firmy máte?
Prosím doporučení od jaké firmy máte venkovní žaluzie? :) Klidně i nějaké rady, tipy..
deto_oesya
Před 7 lety
3
Byt s ustředním vytapěním a vlastní kotelnou - problém nebo ne?
Dobrý den, chci se zeptat.. líbí se nám jeden byt ale má teda vytápění domu ústřední, s vlastní kot…
bamak
Před 7 lety
18
Instalace WC sedátka softclose Vitra Shift Duroplast RN030S
Ahoj, máme WC Vitra Shift Duroplast RN030S se softclose prkénkem, které se ale na keramické míse uv…
davecom
Před 7 lety
3
Předokenní rolety - jakou značku jste volili?
Máte někdo předokenní rolety? jakou značku jste zvolili? Popřípadě mě zajímá i svépomocná montáž v …
jumpmans
Před 7 lety
3
1
2
…
491
492
493
494
495
…