O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Napojení schodiště na opěrnou zeď na zahradě
Můžete mi prosím poradit jak nejlépe napojit schodiště na opěrnou zeď na zahradě? Nějak jsem ze …
kossakowski1980
Před 7 lety
3
Výška domu nad terénem - jak řešit?
Ahoj, řešíme velké dilema, jak umístit dům nad terénem. Výšku terénu a jeho sklon ukazuje červená č…
tulda27
Před 7 lety
5
Podomítková sprchová baterie - jako značku vybrat?
Dávali jste při instalaci podomítkové sprchové baterie do zdi i montážní box, či nedávali? A jakou …
blahova_andrea
Před 7 lety
5
Vytápění elektřinou - elektrokotel + teplovodní podlahové vytápění
Dobrý den, chtěl bych poprosit majitele toto druhu vytápění o jejich reference. ;-)
slabici
Před 7 lety
11
Rezervační smlouva o koupi rodinného domu - na co si dát pozor?
Plánuju koupi RD, na hypotéku, tak do 3 milionů ve vzdálenějším okolí brna. Už to nějakou dobu sled…
kaatulka
Před 7 lety
16
Vydávají venkovní žaluzie "Z" zvuky? Jsou hlučné?
Prosím objektivní názory, jestli venkovní žaluzie tvaru Z vydávají zvuky - bouchají, klechtají - pr…
vess
Před 7 lety
6
Pokojíček pro dvě holčičky v podkroví
Ahoj, přidala jsem se na modrou střechu, protože právě řešíme pokojíček pro holky (za chvilku 4 a 2…
hanule456
Před 7 lety
11
Jak vyřešit zakrytí odvětrání kanalizace?
Potřebuji vyřešit zakrytí roury odvětrání kanalizace. (viz obrázek). Napadá mě pouze nějaký kaslík …
1karel1
Před 7 lety
3
sponzor fóra
Kotvení zábradlí - před fasádu do polystyrenu, nebo zboku do ostění? Nebo do rámu dveří?
viz obrázky v příloze
sabyv
Před 7 lety
5
Kolik jste dávali překrytí vnějšího polystyrenu přes rám okna?
Platí úměra čím více, tím lépe? Díky.
pavlik74
Před 7 lety
5
Vysavač do domu. Jaký vybrat?
Ahoj, koupili jsme dům a postupně začínám nakupovat potřebné vybavení. Můžete doporučit nějaký dobr…
jjanulkax
Před 7 lety
3
Co dělat po rozvozu ornice?
Dobrý den, mám čerstvě rozvezenou ornici na pozemku. Protože je, ale sucho je trochu hrudkov…
kossakowski1980
Před 7 lety
1
Ohlášení demolice - s kým řešit?
Zdravím všechny. Po výtečné komunikaci s naším stavebním úřadem bych se chtěl obrátit na vás, ohle…
1karel1
Před 7 lety
6
Firma na rekonstrukci domu na Praze-východ
Dobrý den, můžete mi, prosím, doporučit nějakou firmu na rekonstrukci domu (podlahy, dveře, koupeln…
cipisek00
Před 7 lety
1
Digestoř Concept opk 4160 - recenze
Prosím máte někdo zkušenost s touto digestoří,případně cenově podobnou do 8000 ? Musí být ostruvkov…
radim83
Před 7 lety
3
Jakou značku komínu máte a jste spokojení?
Hezký den, budeme objednávat komín a máme nabídku na Schiedel Stabil. Budeme ho mít piuze ke krbovk…
zuzana_ka
Před 7 lety
4
Drahá díra - jak se nezbláznit?
Zdravím všechny, co čtou tyto řádky. Chtěla bych poprosit o vaše názory co dělat, protože už asi z…
alkapinka
Před 7 lety
22
Digestoř na dotykové ovládání - ano či ne?
Potřebovala bych radu - chtěla jsem dotykové ovládání, ale nenarazila jsem na digestoř, která by vš…
fiaiv
Před 7 lety
5
Váš názor na nákres bungalovu
Dobrý den, kupujeme pozemek a zatím doma s chlapem kreslíme a vymyšlíme co kam dát, jak uspořádat …
lbartosova1
Před 7 lety
13
Názor na projekt bungalovu 4+kk
Ahoj, mohli byste mi napsat připomínky k projektu přízemního bungalovu 4kk, zastavěná plocha 114 m2…
norikakaa
Před 7 lety
1
2
36
Stavební dozor - Zlín
Prosím doporučení na prověřený stavební dozor na Zlínsku, 17 km od Zlína. Děkuji moc
margot_ka
Před 7 lety
3
Vaše názory a rady na rozložení kuchyně
Zdravim, porad se nemohu rozhodnout, jak rozlozit kuchyn. Jasne je umisteni drezu a vedle mycka, a…
petras89
Před 7 lety
3
Stínicí tkanina na plot - prosím o radu
Ahoj, prosím radu, postavil jsem plotek 170cm vysoky .. když se koukám po stinicí tkanině tak na t…
milan1965
Před 4 lety
9
Zkušenost s dřevěnými okny od truhlářství Vacek
Dobrý den všem, máte někdo zkušenosti s dřevěnými okny od firmy Truhlářství Vacek? Popřípadě doporu…
vojtech_hassmann
Před 4 lety
2
Okna zlatý dub - jakou zvolit barvu dveří?
Ahoj všem, ráda bych se zeptala těch, kteří uz něco podobného řešili, nebo mají lepší estetické cí…
filipik_martin
Před 4 lety
15
Zvonkove tlačítko na dřevěný plot - kde sehnat?
Zdravim, je to jen drobnost, ale zda jste neresili nejake pekne zvonkove tlacitko na dreveny plot. …
radek100
Před 7 lety
1
Betonový plot - jakou vybrat branku a bránu?
Máme betonový plot a teď řešíme, jakou branku a bránu (posuvnou) k tomu vybrat. Barva oken je ant…
denessa
Před 7 lety
2
Internet na vesnici
Máme starý baráček ve středu dlouhé vesnice, ale přitom na vedlejší cestě (tzn, za náma už nic není…
martin_s
Před 3 lety
11
Zabezpečení domácnosti proti zapomnětlivým důchodcům
Zdravím, potřebovala bych poradit, jestli existuje nějaký způsob vyřešení mého problému (nevím, pod…
awakened
Před 7 lety
11
Fasáda bez soklu. Jak máte vyřešené a jak jste spokojeni?
Ahoj, chtela bych se zeptat, jestli mate nekdo fasadu bez soklu. Jak ji mate vyresenou a jak jste s…
lagertha
Před 7 lety
1
1
2
…
495
496
497
498
499
…