O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Pokojíček pro dvě holčičky v podkroví
Ahoj, přidala jsem se na modrou střechu, protože právě řešíme pokojíček pro holky (za chvilku 4 a 2…
hanule456
Před 7 lety
11
Jak vyřešit zakrytí odvětrání kanalizace?
Potřebuji vyřešit zakrytí roury odvětrání kanalizace. (viz obrázek). Napadá mě pouze nějaký kaslík …
1karel1
Před 7 lety
3
Kotvení zábradlí - před fasádu do polystyrenu, nebo zboku do ostění? Nebo do rámu dveří?
viz obrázky v příloze
sabyv
Před 7 lety
5
Kolik jste dávali překrytí vnějšího polystyrenu přes rám okna?
Platí úměra čím více, tím lépe? Díky.
pavlik74
Před 7 lety
5
Vysavač do domu. Jaký vybrat?
Ahoj, koupili jsme dům a postupně začínám nakupovat potřebné vybavení. Můžete doporučit nějaký dobr…
jjanulkax
Před 7 lety
3
Co dělat po rozvozu ornice?
Dobrý den, mám čerstvě rozvezenou ornici na pozemku. Protože je, ale sucho je trochu hrudkov…
kossakowski1980
Před 7 lety
1
Ohlášení demolice - s kým řešit?
Zdravím všechny. Po výtečné komunikaci s naším stavebním úřadem bych se chtěl obrátit na vás, ohle…
1karel1
Před 7 lety
6
Firma na rekonstrukci domu na Praze-východ
Dobrý den, můžete mi, prosím, doporučit nějakou firmu na rekonstrukci domu (podlahy, dveře, koupeln…
cipisek00
Před 7 lety
1
sponzor fóra
Digestoř Concept opk 4160 - recenze
Prosím máte někdo zkušenost s touto digestoří,případně cenově podobnou do 8000 ? Musí být ostruvkov…
radim83
Před 7 lety
3
Jakou značku komínu máte a jste spokojení?
Hezký den, budeme objednávat komín a máme nabídku na Schiedel Stabil. Budeme ho mít piuze ke krbovk…
zuzana_ka
Před 7 lety
4
Drahá díra - jak se nezbláznit?
Zdravím všechny, co čtou tyto řádky. Chtěla bych poprosit o vaše názory co dělat, protože už asi z…
alkapinka
Před 7 lety
22
Digestoř na dotykové ovládání - ano či ne?
Potřebovala bych radu - chtěla jsem dotykové ovládání, ale nenarazila jsem na digestoř, která by vš…
fiaiv
Před 7 lety
5
Váš názor na nákres bungalovu
Dobrý den, kupujeme pozemek a zatím doma s chlapem kreslíme a vymyšlíme co kam dát, jak uspořádat …
lbartosova1
Před 7 lety
13
Názor na projekt bungalovu 4+kk
Ahoj, mohli byste mi napsat připomínky k projektu přízemního bungalovu 4kk, zastavěná plocha 114 m2…
norikakaa
Před 7 lety
1
2
36
Stavební dozor - Zlín
Prosím doporučení na prověřený stavební dozor na Zlínsku, 17 km od Zlína. Děkuji moc
margot_ka
Před 7 lety
3
Vaše názory a rady na rozložení kuchyně
Zdravim, porad se nemohu rozhodnout, jak rozlozit kuchyn. Jasne je umisteni drezu a vedle mycka, a…
petras89
Před 7 lety
3
Stínicí tkanina na plot - prosím o radu
Ahoj, prosím radu, postavil jsem plotek 170cm vysoky .. když se koukám po stinicí tkanině tak na t…
milan1965
Před 4 lety
9
Zkušenost s dřevěnými okny od truhlářství Vacek
Dobrý den všem, máte někdo zkušenosti s dřevěnými okny od firmy Truhlářství Vacek? Popřípadě doporu…
vojtech_hassmann
Před 4 lety
2
Okna zlatý dub - jakou zvolit barvu dveří?
Ahoj všem, ráda bych se zeptala těch, kteří uz něco podobného řešili, nebo mají lepší estetické cí…
filipik_martin
Před 4 lety
15
Zvonkove tlačítko na dřevěný plot - kde sehnat?
Zdravim, je to jen drobnost, ale zda jste neresili nejake pekne zvonkove tlacitko na dreveny plot. …
radek100
Před 7 lety
1
Betonový plot - jakou vybrat branku a bránu?
Máme betonový plot a teď řešíme, jakou branku a bránu (posuvnou) k tomu vybrat. Barva oken je ant…
denessa
Před 7 lety
2
Internet na vesnici
Máme starý baráček ve středu dlouhé vesnice, ale přitom na vedlejší cestě (tzn, za náma už nic není…
martin_s
Před 3 lety
11
Zabezpečení domácnosti proti zapomnětlivým důchodcům
Zdravím, potřebovala bych poradit, jestli existuje nějaký způsob vyřešení mého problému (nevím, pod…
awakened
Před 7 lety
11
Fasáda bez soklu. Jak máte vyřešené a jak jste spokojeni?
Ahoj, chtela bych se zeptat, jestli mate nekdo fasadu bez soklu. Jak ji mate vyresenou a jak jste s…
lagertha
Před 7 lety
1
Konstrukce na hydroizolaci - firma do ní provrtala díry
Hezký den, prosim, co si myslíte o tom, ze firma nam dala konstrukci na hydroizolaci a provrtala do…
kkaccullka
Před 7 lety
3
Jaké rostliny do skalky na slunce?
Máme "skalku" z čedičových kamenů. Byla tu již při koupi domu, ale potřebovala bych poradit, jaké s…
zuzka3112
Před 7 lety
3
Síť do terasových dveří - jakou zvolit?
Prosím o radu, jakou síť proti hmyzu zvolit/koupit do dvoukřídlých terasových dveří (menší část se …
romik67
Před 7 lety
2
Ok-stavebniny.cz - máte zkušenosti?
dobrý den, znáte někdo? mají fakt super ceny všeho.. ale je to jen eshop a sidlo firmy je v panelak…
voky115
Před 7 lety
3
Jak zneprůhlednit okno v koupelně?
Zdravím kolegy stavitele, chtěl bych poprosit o radu ohledně okna v koupelně. Máme ho v baráku v…
bluetan
Před 7 lety
21
Máte někdo kuchyň v rustikálním stylu? Jaký materiál?
Dobrý den, chtěli by jsme si nechat udělat rustikální kuchyň, viz. obrázek. Máte někdo doma něco po…
verunky
Před 7 lety
9
1
2
…
495
496
497
498
499
…