O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Dokumenty nutné k žádostI o vrtanou studnu - na koho se obrátit?
Dobrý den, prosím o radu, kde mám získat požadované dokumenty k žádosti o vrt. Paní na úřadě chce …
geodett
Před 7 lety
5
Nestavi někdo v ČR dům od firmy Homekoncept z Polska?
Dobrý den, nestaví náhodou někdo katalogový dům od firmy Homekoncept? Jejich domy mě moc zaujaly. B…
jenye
Před 5 lety
3
Dřez Franke Tectonice vs. Schock granit - zkušenosti
Máte prosím někdo zkušenost s dřezem Tectonite od Franke? Byl nám doporučen v kuchyňském studiu jak…
verunky
Před 7 lety
2
Zkušenosti s VPC
Ahoj, jaké máte zkušenosti se zděním z VPC? Měli jste domek namodulovaný na převazbu na polovinu ci…
xhex
Před 6 lety
1
2
54
Je potřeba vyvložkování komína?
Bydlím v pětipatrovém činžovním domě v Praze v malém bytě. Po 5 letech "odešel" plynový závěsný k…
pavelka2
Před 7 lety
1
Mezera pod indukční deskou
MůŽete mi nekdo poradit s indukcni deskou? Mame nedavnou delanou kuchyň novou. Mezi indukcni desko…
fiaiv
Před 7 lety
6
Zahradní sprcha na terase
Hezký den, jak máte vyřešen odvod vody pod zahradní / solární sprchou? Chystám se na stav…
kossakowski1980
Před 7 lety
1
Firma Strade CZ - zkušenosti
Dobrý den, mohu se zeptat na zkušenosti s firmou Strade CZ z Hracholusk ? Především, jestli je skla…
michalnico
Před 4 lety
5
sponzor fóra
Zamítnuté povolení ke stavbě na zahradní domek
Dobrý den,máme zahradu,na které by jsme chtěli stavět,je tam příjezdová cesta,elektrika,voda,plyn,j…
adula000
Před 7 lety
8
Renovace staré omítky. Jak postupovat?
Chystám se v jedné místnosti v mého RD renovovat omitku.. Chtěl bych poradit, mám jen oškrabat …
betelges
Před 5 lety
14
Kde sehnat dřevěný rošt do sprchy?
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, kde bych sehnala, a případně pod čím hledat takový dřevěný rošt do …
bamak
Před 7 lety
8
Čím "zakonzervovat" částečně odbořenou stěnu?
Rekonstrujeme starý baráček, resp. děláme si obytné podkroví v něm. Je tam nosná stěna, která nemůž…
leksie
Před 7 lety
3
Hledá se zájemce o koupi pozemku napůl-Praha 4-Šeberov, Újezd u Průhonic
Nenasel by se nekdo ke spolecne koupi stavebniho pozemku v Praze 4-Seberove nebo Ujezdu u Pruhonic.…
luxik75
Před 7 lety
6
Za kolik se dá postavit dům svépomocí? - viz.obrázek
Prosím o radu, za kolik si myslíte, že by se dal postavit dům - viz obr svépomocí. Rozměr cca 14x9m…
nikive
Před 7 lety
1
2
46
RD Rýmařov - má někdo postavený Kubis 77?
Ahoj, najde se tady někdo kdo má Kubis 77?
febs
Před 7 lety
1
Zateplení soklu u staršího RD - hledám firmu
Dobrý den, koupili jsme dům a potřebujeme předělat sokl a zateplit sokl, dle toho co bude potřeba u…
sebastian6
Před 7 lety
1
Konštrukcia odvetraného sokla
Hodlám zhotoviť na staršom RD odvetraný sokel - nadzemná časť sokla - (výška 70 cm, dĺžka 4x cca 1…
ocojuraj
Před 7 lety
1
Lepidlo na perimetru. Co s ním?
Lepidlo byla původně ochrana před vlivem slunce, než se bude dělat fasáda. Co teď s ním? Seříznout,…
walckiers
Před 7 lety
1
Jak navázat na prodej a stavbu nového domu?
Krásny den, bydlíme v domečku který uvažujeme do pár let prodat. Už s koupí nám byli jasně že tu ne…
saruskas
Před 7 lety
4
Lze napojit baterii jinak než doprostřed?
Hezké ráno střecháčči, nevím jestli jsem to napsala dobře, ale mám tento problém - vodař nám umísti…
petr86
Před 7 lety
3
Zrenovovat nebo vyměnit starou dlažbu?
Dobrý den, stojíme před rozhodnutím, jestli dlažbu nechat opravit nebo ji nahradit novou, příp. li…
alischka156
Před 7 lety
7
Terasa - jakou zvolit?
Ahoj, chceme letos udělat terasu a příští rok dodělat horní stavbu a mít z toho pergolu. Jelikož ni…
pavelll12
Před 7 lety
3
Koupě pozemku s někým napůl-Praha 4-Šeberov, Újezd u Průhonic
Nenasel by se nekdo ke spolecne koupi stavebniho pozemku v Praze 4-Seberove nebo Ujezdu u Pruhonic.…
efendy001
Před 7 lety
3
Čím oddělit zahrádku od trávníku? Alternativa plastového obrubníku
Zdravím všechny zahrádkáře :-) Chtěla jsem se zeptat, čím vším je možné oddělit zahrádku od trávník…
kakastromet
Před 6 lety
12
Sháním obklad na sokl - viz. foto
Dobrý den, nemá náhodou někdo schovaný na půdě či sklepě přebytek tohoto obkladu na sokl? Je to na…
demolitionman
Před 7 lety
7
Jaké máte zkušnosti s dřevostavbou?
Chtěli bychom s přítelem příští rok stavět a jsme trochu finančně omezeni, myslíte, že vyjde lépe d…
aneri53
Před 7 lety
10
WC s bidetem 2v1 vs. klasické s bidetovým prkénkem
Budu rekonstruovat WC v paneláku a nemohu se rozhodnout jestli pořídit WC s bidetem tzv. 2v1 nebo k…
makymj
Před 7 lety
5
Posouzení studie - bungalov
Ahoj všichni, přikládáme studii k připomínkám a zároveň si nevíme rady s menší koupelnou u kuchyn…
bamak
Před 7 lety
1
2
38
Koupě domu z dražby. Kupoval jste někdo?
Kupoval jste někdo dům v dražbě? Na co je potřeba dát si pozor, měly jste na dražbě právníka? Sice …
michaelaemail
Před 7 lety
2
Drevodom z Polska
Dobry denl. Chystame sa s manzelom kupi pozemok a dat si postavit drevodom od polskej firmy. Podobn…
mushkaa
Před 7 lety
3
1
2
…
497
498
499
500
501
…