O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Váš názor na projekt patrového RD
Chtěl bych se s Vámi poradit a přijmout kritiku na tento projekt : https://www.ekonomicke-stavby.…
jerrynbk
Před 7 lety
9
Stříbrná indukce Electrolux. Jak jste spokojeni?
Nemáte někdo prosím tuto indukci? Jak jste spokojeni? A případně... bylo by možné přidat reálné fot…
maaja6
Před 6 lety
5
Máte někdo koupelnu z JaS Trendy Wood? Jste spokojeni?
Dobrý den, máte někdo koupelnu z JaS?? konkrétně Trendy Wood?? chtěla bych vědět, jak jste spokojen…
evika1826
Před 7 lety
1
Stříbrná indukce Electrolux - jak jste spokojeni?
Nemáte někdo prosím tuto indukci? Jak jste spokojeni? A případně... bylo by možné přidat reálné fo…
sharick
Před 7 lety
1
Pergola se stahovací střechou - máte někdo zkušenost?
Hezký podvečer, máte někdo pergolu se stahovací střechou? Dost o ní uvažujeme, ale vzhledem k tomu,…
altom
Před 2 lety
1
2
34
Brzký prodej domu po jeho koupi - hypotéka/danění
Zdravím, Má otázka se týká hlavně danění, momentálně bydlíme v domě jeden rok a rádi bychom jej pr…
slabici
Před 7 lety
14
Jaký dřez k desce Egger beton tmavý?
Kdo máte pracovní desku Egger beton tmavý, jakou máte barvu granitového dřezu? Chtěla bych trefit c…
trnkoska
Před 7 lety
1
Vnitřní dekor oken v barvě aluminium, stříbrná nebo světle šedivá - máte někdo?
Nemáte někdo prosím vnitřní dekor oken v barvě aluminium, stříbrná nebo šedivá? Chtěla bych to vidě…
miranet
Před 7 lety
1
sponzor fóra
Vinyl Quick step - jaký máte?
Dobrý den,vybírám vinylovou podlahu od Quick step....chtěla bych něco světlejšího,ne moc strakaté,D…
nikolaaaa1991
Před 5 lety
4
Nová fasáda - jak ji oživit?
Naše nová fasáda. Barvou velmi připomíná lepidlo, jsem nešťastná a nevím co s tím dál. Špatně jsem …
hankatom
Před 7 lety
13
Příprava pro interiérové dveře - ostění
Ahoj, mám dotaz jak je to s přípravou pro interiérové dveře. Teď děláme omítky a jak koukám tak tam…
jejeku
Před 7 lety
1
Perlinka a lepidlo u obvodové stěny. Jak se dělají rohy?
koupelna je tvořena obvodovou stěnou z ytongu a příčkou ze silky, která je na pružný spoj k obvodov…
r4d3k74
Před 7 lety
5
Zamítnutí - stanovisko k oddělení územního plánování
Zdravím chtěl bych vás požádat o radu. Nacházím se ve svízelné situaci. Po koupi pozemku 12/2017…
ptacihnizdo
Před 5 lety
1
2
33
Stavební dozor - okres Mělník nemáte někoho?
Zdravím, sháníme stavební dozor okres Mělník, víte o někom osvědčeným? Máme již jednoho domluven…
jitkak3
Před 7 lety
2
Plotovky do ztraceného bednění
Ahoj, konečně jsem dodělal stavbu opěrné zdi a chystám se zabetonovat plotovky. Jediné co nevím ko…
zdenna
Před 7 lety
5
Tablety do odtokového žlábku ve sprchovém koutě
Ahoj, dříve tu někdo psal, že koupil nějaké tablety, které se dávají do odtokového žlábku ve sprchá…
matinak
Před 7 lety
1
Interiérový designer z Brna a okolí
Dobry den, potrebujeme sjednotit interierovou koncepci domu, tj. barevne a materialove podlahy a na…
jaruskatru
Před 7 lety
6
Doporučení na firmu v okolí Nošovic
Scháníme někoho (asi firmu) kdo by nám udělal terasu,chodníky,příjezdovku atd. Nevíte o nějaké šiko…
erik1991
Před 7 lety
1
Obklad Solaris ze Sika. Jste spokojeni s údržbou?
Vybíráme koupelny do domu, moc se mi líbí obklad Solaris ze Sika ( hnědá a krémová) , ale připadá…
emem87
Před 7 lety
1
Ohláška na vykopání žumpy - chodí kontrolovat?
Na stavebním úřadě budeme ohlašovat vykopání žumpy. Posuzují ohlášky od stolu nebo pozemky navště…
puhelin
Před 7 lety
2
Prosklený štít - klady a zápory
Má z Vás někdo? Klady a zápory? Na kolik taková nádhera vyjde? Děkuji...
michaelab81
Před 7 lety
1
Zvýšení soukromí na zahradě
Dobrý den, řešíme následující problém - kolem rodinného domu máme zahradu a přes silnici původní i…
tulda27
Před 7 lety
6
Výměna plovoucí podlahy za dlažbu
Zdravím, předesílám, že tomu vůbec nerozumím, ale zkusím se s vámi poradit :-D. V chodbě se nám po…
kafr
Před 7 lety
6
Zásuvka za vestavěnou myčkou
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli někdo má zásuvku přímo za myčkou? Máme zasekanou zásuvku v…
melin6
Před 7 lety
7
Inspirace nebo rada jak využít tvárnice?
Po stavbě zahradního domečku mi zbyde cca 68ks tvárnic BEST Unika 20. Bohužel vrátit nejdou. Potřeb…
tulda27
Před 7 lety
4
Ergonomie v kuchyni
Prosím o radu asi především ty, co už mají praxí osvědčené tipy :) - je možné umístit troubu ved…
verunky
Před 7 lety
5
Prostor cca 55m2 ve starém domě - kolik radiátorů?
Krásný večer, chci se zeptat, zda poradíte počet radiatorů. Kupujeme starší dům (nějakých 15 let) a…
zuzekk
Před 7 lety
6
Vodovzdorné obkladové desky - máte zkušenosti?
Dobrý den, zajímalo by mě, zda máte zkušenosti s voděvzdornými obkladačními deskami v koupelně. B…
ritterqa
Před 7 lety
1
Požadavky na stavební povolení
Musí být zkolaudovaný vodovodní řad nebo stačí stavební povolení řadu, aby se mohlo rozeběhnout sta…
jose10r
Před 7 lety
1
Promáčknuté panely uvnitř dřevostavby
Dobrý den. ted nám staví dřevostavbu a všimli jsme že některé sádrokartonové panely , které jsou …
linee
Před 7 lety
4
1
2
…
506
507
508
509
510
…