O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jaké osvětlení na schodiště do U bez podesty?
Chci osvětlit schodiště do U bez podesty schodišťovými led světly. Má s tím někdo zkušenosti jak? D…
danobohy
Před 7 lety
1
Nevíte co je to za osvětlení nad ostrůvkem?
Zdravim, zalibilo se mi toto osvetleni nad ostruvek, nevite nahodou,co to je za znacku a model? Pre…
syeli
Před 7 lety
3
Zrcadlo se zabudovaným led osvětlením. Není světlo moc agresivní?
Dobrý den, máte někdo doma v koupelně zrcadlo se zabudovaným Led osvětlením (bud po celém obvodě, n…
linaka
Před 7 lety
7
Okna obdélníkového tvaru. Jaký zvolit rozměr?
Prosím o radu, nejsme si vůbec jisti, jaký zvolit rozměr oken, myslím tím poměr šířka - výška, aby …
ifisek
Před 4 lety
9
Ytong vs. Keratherm na bungalov?
zdravím, chystame se stavet bungalov 180m2 a ted se rozhodujem zda pouzit jako zdivo ytong nebo ton…
jaroslav1987
Před 7 lety
11
Vyjmutí pozemku ze ZPF bonita I.
Dobrý den, už jsem zde hledal a něco jsem našel, ale ne přímo můj případ. Před dvěma lety jsem dost…
lutta
Před 7 lety
16
Levnější dům z tvárnic Ytong, mám se bát koupě?
Dobrý den Líbí se mi jeden dům na sreality. Má docela dobrou cenu vzhledem k lokalitě (okolí brna)…
jaroslav1987
Před 7 lety
2
Okna a dveře v profilu - Synego md vs. Gealan s9000
Prosím o radu . Nevím jestli zvolit okna a dveře v profilu sygo md nebo gealan s9000. Cena je ste…
mar772
Před 7 lety
1
sponzor fóra
Vřetenová sekačka. Výhody a nevýhody?
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s vřetenovými sekačkami? Potřebuji sekat cca 600m. Jak je to úd…
mikulas999
Před 7 lety
10
Dřevostavby od firmy Parsgroup - zkušenosti
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s touto firmou. Jeden dotaz už tady by…
ivulacek1
Před 7 lety
5
Kolik máte okruhů podlahového topení?
Dobrý den. Otázka je jasná. U nás 100m2 podlaha na podlahovku, topenář nám říká že to bude cca 17-1…
zubr487
Před 6 lety
1
2
53
Firma Solar kit - recenze
Ma nekdo zkusenosti s firmou solar kit? Maji zajimavou cenovou nabidku. Nejlevnejsi system je cca z…
jumpmans
Před 7 lety
7
Původní podlaha v základové desce
prosim o nazor. budeme bourat a stavet znovu. pudorys noveho domu bude skoro stejny lze nechat be…
zuzana_ka
Před 7 lety
3
Plovoucí podlaha bez prahů a přechodových lišt v celém domě
Dobrý den, v bytě jsme měli plovoucí podlahu ve všech pokojích stejnou a plynule přecházela z chodb…
zuzekk
Před 7 lety
2
Prosím o vaše názory na studii - bungalov 5+kk
Dobrý den, chci vás poprosit názory na studii našeho budoucího domu. Jedná se o zatím první verzi, …
olexka
Před 7 lety
9
Zbourat starý dům a postavit nový na území CHKO
Postavit nový dům na starých ale nově udělaných základech? je to vůbec možné v CHKO? Jak postupov…
lucka_dc
Před 7 lety
5
Jakou vestavnou kombinovanou parní troubu?
Doporučil by mi někdo kombinovanou parní troubu? Zařizujeme novou kuchyni a chceme místo mikrovlnky…
annakar
Před 6 lety
25
Pračka ve výšce. Jaký na to máte názor?
Dobrý den, nyní řešíme technickou místnost a našla jsem tento nápad na pračku a sušičku v komfortní…
bluetan
Před 7 lety
10
Firma na dřevostavby z okolí Olomouce
Dobrý den, vybíráme s manželem firmu, která by nám postavila dřevostavbu nedaleko Olomouce. Jaké do…
haplji
Před 6 lety
20
Firma na pergoly v okolí Brna
Dobrý den, nemáte prosím někdo tip na firmu, která vyrábí pergoly s posuvnou střechou v okolí Brna…
msvec
Před 7 lety
2
Jaké je nejlevnější zastřešení terasy?
Dobrý den, prosím o radu jak nejlevněji zastřešit terasu? Terasa je poměrně velká cca 6x4 + 4x4…
linaka
Před 7 lety
4
Pohovka Brunon II lux, zkusenosti a realne foto.
Hezky den, mate prosim nekdo zkusenosti s pohovkou Brunon II lux idealne v hnede barve? Rada bych v…
aneta_k
Před 7 lety
1
Dobra zkusenost s truhlarem z jiznich cech, nejlepe CK ci CB
Do novostavby RD budeme potrebovat kuchynskou linku, rada bych nejaky osvedceny kontakt na truhlare…
kofejn
Před 7 lety
2
Máte zkušenost s kuchyňským studiem KIKA v Ostravě?
zdravím všechny, chtěl bych se zeptat zda máte někdo zkušenosti s kuchyňským studiem KIKA v Ostravě…
raybeck
Před 7 lety
3
Nový neosobní nebo starý dům s duší?
Ahoj, mame krasny pozemek, hotovy projekt, vyrizene stavebni povoleni..., presto ted uvazujeme o …
alinka1234
Před 5 lety
1
2
...
3
66
Ener. Stitek kdy se dela? Prosim specha!!
Dobry den, pptrebuju radu ke spolecnemu jednani uzemnimu a ohlasce nepotrebuju en. Stitek? Myslim o…
kluzo
Před 7 lety
7
Špatně vykopané základy - co s tím?
Dobry den. Prosim o radu, po vykopani a vyliti zakladu sem zjistil ze mi ZB nesedi cele na pasech. …
1karel1
Před 7 lety
5
Jaké interiérové dveře k podlaze Marazzi Betulla?
Dobrý den, řešil jste tu někdo výběr interiérových dveří k dlažbě Marazzi - dekor Betulla? Jakou ba…
dencam
Před 7 lety
3
Zateplení cihly Porotherm 44 vatou - prodyšnost domu
Prosím o radu ohledně zateplení. Máme dům z Porothermu 44 ECO Profi, který jsme nechtěli zateplovat…
gaball
Před 2 lety
29
Stavba komínu -kouřovod+výška
Dobrý den, po nacenění stavby komínu, kdy si živnostníci řekli za práci 10 000Kč a další nemalou př…
paveler
Před 7 lety
11
1
2
…
507
508
509
510
511
…