O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Nové topení ve starém bytě - jaké řešení zvolit?
Zdravím! Máme v plánu koupit byt, ale jsou tam dva problémy, kvůli kterým váháme. Chtěla bych mít a…
jenies
Před 7 lety
9
Kuchyně Ballerina. Jak je cena a kvalita?
Hezký den, máte prosím někdo kuchyni Ballerina? Jak se pohybují ceny a kvalita? A v jakém studiu j…
gabrielaa
Před 7 lety
3
Problém s bojlerem na vodu - proč teče?
Zdravím a prosím o radu. Koupili jsme si dům a tak nemám kontakty na žádné dodavatele, kteří zařizo…
rennyes
Před 7 lety
7
Jak udělat obvodovou dilataci?
Dobrý den, jsme před pokládkou polystyrenu a podlah. topení v podkroví. Skladba bude: (podkladní be…
specnaz84
Před 7 lety
6
Názor na návrh kuchyně
Prosím vás o názory na kuchyni. Vedle lednice vpravo je vchod do spíže. Okno jsme chtěli dát půvo…
blahova_andrea
Před 7 lety
19
Koupě pozemku - příjezdovou cestu vlastní soukromá osoba
Ahoj stavebníci, zajímám se o pozemek k němuž vede příjezdová cesta, kterou vlastní soukromá osoba…
zuzka3112
Před 6 lety
19
Terasa nebo pegola ve svahu - vaše inspirace
Ahoj, potřebujeme nějakou inspiraci, jak vymyslet terasu se zastřešením v mírném svahu, zatím teda …
kaspiaro
Před 5 lety
16
Jak seřídit posuvné dveřě?
Dobrý den, trochu se mi rozhodili posuvné dveře do pouzdra. V horní části nedolehaji tak jako dol…
kossakowski1980
Před 7 lety
6
sponzor fóra
Betonová terasa - jaké další vrstvy jsou potřeba pro dlažbu?
Ahoj střecháčci, máme betonovou terasu, pod kterou je sklep. Chceme na ni položit dlažbu. Poradˇt…
pralinka12345
Před 7 lety
1
Jednopodlažní dům - VPC vs. Ytong?
Dobrý den všichni. Budeme stavět jednopodlažní dům cca 180m2, měli jsme domluvené že budeme mít zdi…
mp77
Před 3 lety
1
2
36
Podlahové topení s kyslíkovou bariérou
Řešili jste někdo, jestli máte v podlahovém topení trubky s kyslíkovou bariérou, a jestli je důleži…
pepa_virth
Před 3 lety
6
Jakou myčku zvolit pro užívání ekologických prostředků?
Chci Bosch ale výrobce nedoporučuje používání prostředku bez fosfátu. Já chci ale používat ekologic…
redakce
Před 7 lety
7
Odstupová vzdálenost garáže od sousedního pozemku
Mám specifický dotaz. U volně stojící garáže je to jasné - platí 2m od sousedního pozemku, ale můj …
slabici
Před 7 lety
17
Rodinný dům na klíč - Jižní Čechy
Dobrý den, sháním doporučení na firmu z Jižních Čech na stavbu RD zděného. Stavba by byla přímo v Č…
vlnazde
Před 4 lety
6
Vnitřní kanalizace a voda v ZD
Ahoj střecháčci, potřebuji radu. Rozhodli jsme se stavět svépomocí, ale na ZD jsme si netroufli,…
melin6
Před 7 lety
6
Jaké květiny na zahradě, nebude chtít okusovat pes?
Ahoj, prosím nemáte zkušenost s kytkami a rostlinami na zahradě, které by nelákali psa.. všechno …
gigi2
Před 7 lety
7
Stavební firma dumvplzni.cz - zkušenosti
Dobrý den, chtěli bychom si nechat postavit RD od firmy dumvplzni.cz. Máte někdo s touto firmou zku…
andreakohoutova
Před 7 lety
1
Technistone nebo přírodní kámen - jaké máte zkušenosti a cena?
Prosím o radu. Chceme pracovní desku na kuchyňskou linku ve vel. 560cm x 60cm. Výška 2 cm. S otvore…
luciifer
Před 6 lety
16
Barva podlahy a dveří. Jak sladit celý interiér?
Ahoj, přemýšlím jak sladit cely interiér, jestli tmavé dveře a tmavá podlaha( nejspíš dveře wenge) …
aloisie
Před 5 lety
20
Terénní úpravy pozemku
Dobrý den, prosím vás o radu. Tento rok budeme stavět rodinný dum , nyní se vyřizuji povolení a sou…
linee
Před 7 lety
3
Příjezdová cesta 4m - stavební úřád požaduje 7m
Nechci zatěžovat okolnostmi, tak jen zkráceně. Stavební úřad po nás chce prijezdovou cestu širokou …
jose10r
Před 7 lety
14
Odvod za vynění ze ZPF
Prosím neví někdo, kdy byla ze zákona vyňata výjimka, že v případě tzv. "proluky" se nemusí platit …
lezlaha
Před 7 lety
9
Prosím o názor na projekt kuchyně
Ahoj, plánujeme stavbu bungalovu a dokončujeme studii. Nejsem si jistá s dispozicí kuchyně, poradít…
marki90
Před 7 lety
4
Pokládal jste někdo sám dřevěnou podlahu při vyšší zbytkové vlhkosti?
Dobrý den, máme již 5 měsíců vylitou betonovou podlahu. Již dva měsíce topíme, měsíc odvlhčujeme. V…
hankahorakova
Před 7 lety
11
Osvětlení kuchyně - jaké zvolit?
Prosím prosím je tady někdo, kdy by měl podobnou kuchyň? Můžete mě inspirovat svým osvětlením? Pod …
aguagulka
Před 7 lety
10
Rozmístění koupelny - vaše názory a přípominky
Dobrý den, prosím o radu s naší koupelnou. Jsme nyní ve fázi dokončování projektu a moc si nejsme …
elimatu
Před 7 lety
1
Nabízím zeminu u Veleně - Praha východ
Z terénních úprav nám vzniklo dost přebytečné zeminy, další ještě přibude. Dáme ji zdarma, má někdo…
richisn
Před 7 lety
1
Vinylová podlaha a elektrické podlahové topení - je to dobrá volba?
Dobrý den,mám dotaz.Co člověk to nazor.Slyšel jsem ze vinylová podlaha neni dobra na elektrické pod…
caloung
Před 7 lety
24
Černá ostrůvková digestoř v retro stylu - kde sehnat?
Nedoporučil by mi někdo černou ostrůvkovou digestoř v retro stylu? Stále marně hledám...
lindaaa10
Před 7 lety
1
Dům s pozemkem tzv. Chytrý nájem - zkušenosti
Ahoj, chtela jsem se zeptat zda někdo nemate koupený pozemek a postaveny dum od firmy a vy jim to s…
slabici
Před 7 lety
4
1
2
…
511
512
513
514
515
…