O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Pokládal jste někdo sám dřevěnou podlahu při vyšší zbytkové vlhkosti?
Dobrý den, máme již 5 měsíců vylitou betonovou podlahu. Již dva měsíce topíme, měsíc odvlhčujeme. V…
hankahorakova
Před 7 lety
11
Osvětlení kuchyně - jaké zvolit?
Prosím prosím je tady někdo, kdy by měl podobnou kuchyň? Můžete mě inspirovat svým osvětlením? Pod …
aguagulka
Před 7 lety
10
Rozmístění koupelny - vaše názory a přípominky
Dobrý den, prosím o radu s naší koupelnou. Jsme nyní ve fázi dokončování projektu a moc si nejsme …
elimatu
Před 7 lety
1
Nabízím zeminu u Veleně - Praha východ
Z terénních úprav nám vzniklo dost přebytečné zeminy, další ještě přibude. Dáme ji zdarma, má někdo…
richisn
Před 7 lety
1
Vinylová podlaha a elektrické podlahové topení - je to dobrá volba?
Dobrý den,mám dotaz.Co člověk to nazor.Slyšel jsem ze vinylová podlaha neni dobra na elektrické pod…
caloung
Před 7 lety
24
Černá ostrůvková digestoř v retro stylu - kde sehnat?
Nedoporučil by mi někdo černou ostrůvkovou digestoř v retro stylu? Stále marně hledám...
lindaaa10
Před 7 lety
1
Dům s pozemkem tzv. Chytrý nájem - zkušenosti
Ahoj, chtela jsem se zeptat zda někdo nemate koupený pozemek a postaveny dum od firmy a vy jim to s…
slabici
Před 7 lety
4
Rekonstrukce RD - investovat do architekta nebo stačí projektant?
Prosim o radu/doporuceni/vase zkusenosti s rekonstrukci RD. Chystame se pristi rok zvedat strechu a…
morgaina
Před 7 lety
1
sponzor fóra
Zemina za odvoz (Jihlavsko)
Nabízím výkopovou zeminu za odvoz.Vhodná na terénní úpravy,zásypy,srovnání vašeho pozemku.Zeminu bu…
jarda87
Před 7 lety
1
Tip na dodavatele ocelových dveří v antracitu
Dobrý den, potřebuji poradit. Sháním dodavatele kvalitních ocelových dveří v atracitu se světlýkem …
milan1965
Před 7 lety
7
Náklady na bydlení a život
Ahoj, chci se pro zajímavost zeptat, kolik vás měsíčně stojí "život" a taky za co všechno měsíčně u…
nihilises
Před 6 lety
22
Kuchyně z Aska - zkušenost jaká je kvalita?
Má někdo zkušenost s kuchyní z Aska?dnes dorazil leták a jsem příjemně překvapená,jen nevím,co od n…
ninjatka
Před 7 lety
15
Váš názor na návrh kuchyně
Zdravím všechny :) Nechala jsem si zpracovat návrh kuchyně do našeho (rozestavěného) domu. S návrh…
michelle1
Před 7 lety
23
Pozemek od města - co všechno musím vyřídit kvůli povolení?
Dobrý den. Koupil jsem stavební parcelu od města. Pozemek je kompletně zasíťovány od města. V kupní…
puhelin
Před 7 lety
14
Zkušenost s projektantem Tomášem Říhou z Loun
Vybíráme projektanta a sháním reference. Máte někdo zkušenost s projektantem Tomášem Říhou z Loun? …
petyk88
Před 7 lety
1
Tip na dodavatele vjezdových brán z Pardubického kraje
Prosím o typy na dodavatele vjezdových vrat, nejlépe v pardubickém kraji, se kterými máte dobré zku…
andydrzka
Před 7 lety
1
Doporučení na hypotečního poradce z Prahy a okolí
Dobry den, prosim, mohl by nekdo doporucit hypotecniho poradce z Prahy a okoli, se kterym jste meli…
vladimirsvorba
Před 7 lety
6
Čerpadlo země - názor na cenovou nabídku
Zkušení čerpadláři, a především majitelé IVT a NIBE, můžete mi prosím napsat váš názor na tuto ceno…
angie.shy
Před 6 lety
9
Jak rozmístit zásuvky v kuchyni?
Zdravím, mohl by mi prosím někdo poradit, kde v takovéto kuchyni zapracovat nejlépe zásuvky, aby ji…
fiatek
Před 5 lety
12
Přívod plynu do domu v zateplení a společný výkop
Dělali jste někdo vedení plynové trubky do domu po vnější zdi domu, ale ukryté pod polystyrenem za…
lesla
Před 7 lety
2
SDK stropy - dělají se po nebo před podlahou?
Dělali jste SDK stropy před pokládkou podlahového topení a vyléváním podlah, nebo až poté, co to vš…
jarin1
Před 4 lety
20
Doporučení na firmu pro stavbu domů na klíč
Máme svůj projekt a již i stavební povolení, ale nedaří se nám najít vhodnou firmu, která by postav…
norikakaa
Před 5 lety
18
Markýza za přijatelnou cenu. Nevíte kde sehnat?
Už dva roky se snažím najít cenově přijatelnou markýzu, pro nás to znamená nejlépe kolem 30 tisíc a…
mikulas999
Před 7 lety
7
Dilatace různých výšek anhydritu
Budeme si sami dělat přípravu před zalitím podlahového topení anhydritem. Dilataci si uděláme, ale …
sydnygrygera
Před 7 lety
5
Žehlení Zlín a okolí
Zdravím, marně sháním nějakou firmu nebo zkrátka někoho na žehlení především ložního prádla. Předsu…
zuzka3112
Před 7 lety
17
Modernizace starého RD - inspirace
Zdravím, chystáme se modernizovat 30 let starý rodinný dům a hledáme inspiraci/nápady. Chystáme…
cubbins
Před 7 lety
4
Jakou barvu sedačky Ektorp?
Mamka rekonstruuje obývák,teď se rozhoduje mezi rohov. sedačkou Ektorp z IKEA tmavě šedou nebo žlut…
petra_d
Před 7 lety
11
Měření hluku - jak probíhá a kolik jste platili?
Dobry vecer, dum bude stat u hlavni cesty, takze nas asi nemine mereni hluku pro hygienu. Kolik.jst…
xmaya25
Před 7 lety
9
Energetický štítek budovy přes internet - máte zkušenost?
Energeticky stitek budovy pres internet mate zkusenost? Stoji min, nez od nekoho z mesta. Ale bude …
marky81
Před 7 lety
2
Umyvadlo Kolo Traffic - jaký má odstín?
Dobrý den, do naší nové koupelny si chceme pořídit umyvadlo Kolo Traffic. Moc se nám líbí jeho tvar…
sejny
Před 7 lety
2
1
2
…
512
513
514
515
516
…