O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Rekonstrukce RD - investovat do architekta nebo stačí projektant?
Prosim o radu/doporuceni/vase zkusenosti s rekonstrukci RD. Chystame se pristi rok zvedat strechu a…
morgaina
Před 7 lety
1
Zemina za odvoz (Jihlavsko)
Nabízím výkopovou zeminu za odvoz.Vhodná na terénní úpravy,zásypy,srovnání vašeho pozemku.Zeminu bu…
jarda87
Před 7 lety
1
Tip na dodavatele ocelových dveří v antracitu
Dobrý den, potřebuji poradit. Sháním dodavatele kvalitních ocelových dveří v atracitu se světlýkem …
milan1965
Před 7 lety
7
Náklady na bydlení a život
Ahoj, chci se pro zajímavost zeptat, kolik vás měsíčně stojí "život" a taky za co všechno měsíčně u…
nihilises
Před 6 lety
22
Kuchyně z Aska - zkušenost jaká je kvalita?
Má někdo zkušenost s kuchyní z Aska?dnes dorazil leták a jsem příjemně překvapená,jen nevím,co od n…
ninjatka
Před 7 lety
15
Váš názor na návrh kuchyně
Zdravím všechny :) Nechala jsem si zpracovat návrh kuchyně do našeho (rozestavěného) domu. S návrh…
michelle1
Před 7 lety
23
Pozemek od města - co všechno musím vyřídit kvůli povolení?
Dobrý den. Koupil jsem stavební parcelu od města. Pozemek je kompletně zasíťovány od města. V kupní…
puhelin
Před 7 lety
14
Zkušenost s projektantem Tomášem Říhou z Loun
Vybíráme projektanta a sháním reference. Máte někdo zkušenost s projektantem Tomášem Říhou z Loun? …
petyk88
Před 7 lety
1
sponzor fóra
Tip na dodavatele vjezdových brán z Pardubického kraje
Prosím o typy na dodavatele vjezdových vrat, nejlépe v pardubickém kraji, se kterými máte dobré zku…
andydrzka
Před 7 lety
1
Doporučení na hypotečního poradce z Prahy a okolí
Dobry den, prosim, mohl by nekdo doporucit hypotecniho poradce z Prahy a okoli, se kterym jste meli…
vladimirsvorba
Před 7 lety
6
Čerpadlo země - názor na cenovou nabídku
Zkušení čerpadláři, a především majitelé IVT a NIBE, můžete mi prosím napsat váš názor na tuto ceno…
angie.shy
Před 6 lety
9
Jak rozmístit zásuvky v kuchyni?
Zdravím, mohl by mi prosím někdo poradit, kde v takovéto kuchyni zapracovat nejlépe zásuvky, aby ji…
fiatek
Před 5 lety
12
Přívod plynu do domu v zateplení a společný výkop
Dělali jste někdo vedení plynové trubky do domu po vnější zdi domu, ale ukryté pod polystyrenem za…
lesla
Před 7 lety
2
SDK stropy - dělají se po nebo před podlahou?
Dělali jste SDK stropy před pokládkou podlahového topení a vyléváním podlah, nebo až poté, co to vš…
jarin1
Před 4 lety
20
Doporučení na firmu pro stavbu domů na klíč
Máme svůj projekt a již i stavební povolení, ale nedaří se nám najít vhodnou firmu, která by postav…
norikakaa
Před 5 lety
18
Markýza za přijatelnou cenu. Nevíte kde sehnat?
Už dva roky se snažím najít cenově přijatelnou markýzu, pro nás to znamená nejlépe kolem 30 tisíc a…
mikulas999
Před 7 lety
7
Dilatace různých výšek anhydritu
Budeme si sami dělat přípravu před zalitím podlahového topení anhydritem. Dilataci si uděláme, ale …
sydnygrygera
Před 7 lety
5
Žehlení Zlín a okolí
Zdravím, marně sháním nějakou firmu nebo zkrátka někoho na žehlení především ložního prádla. Předsu…
zuzka3112
Před 7 lety
17
Modernizace starého RD - inspirace
Zdravím, chystáme se modernizovat 30 let starý rodinný dům a hledáme inspiraci/nápady. Chystáme…
cubbins
Před 7 lety
4
Jakou barvu sedačky Ektorp?
Mamka rekonstruuje obývák,teď se rozhoduje mezi rohov. sedačkou Ektorp z IKEA tmavě šedou nebo žlut…
petra_d
Před 7 lety
11
Měření hluku - jak probíhá a kolik jste platili?
Dobry vecer, dum bude stat u hlavni cesty, takze nas asi nemine mereni hluku pro hygienu. Kolik.jst…
xmaya25
Před 7 lety
9
Energetický štítek budovy přes internet - máte zkušenost?
Energeticky stitek budovy pres internet mate zkusenost? Stoji min, nez od nekoho z mesta. Ale bude …
marky81
Před 7 lety
2
Umyvadlo Kolo Traffic - jaký má odstín?
Dobrý den, do naší nové koupelny si chceme pořídit umyvadlo Kolo Traffic. Moc se nám líbí jeho tvar…
sejny
Před 7 lety
2
Čím vyspravit podklad pod venkovním parapetem?
Ahoj,poradí nám prosím někdo čím vyspravit podklad pod venkovním parapetem?bude se dávat nový......…
helenqua
Před 7 lety
9
Čím natřít terasu z modřínu?
Dobrý den, prosím o rady o víkendu budeme pokládat terasu čím prosím natřít, budu ráda i za fotky n…
kkaccullka
Před 7 lety
15
Předzahrádka - založit na ní trávník
Hezký den všem, prosím o radu, předzahrádka má délku (od plotu k domu) 8 m (z toho 0,5 m je chodníč…
mikulas999
Před 7 lety
6
Karcher FC5 nebo parní mop?
Mate někdo Karcher FC5?jak jste spokojeni? Nebo by jste volili spise parní mop?
spaly
Před 7 lety
4
Od koho nechat postavit baráček?
Prosím chceme stavět.Koukali jsme na ES,ale nemají moc dobré hodnocení.Od koho jste si nechaly post…
tulda27
Před 7 lety
10
Návrh koupelny - vaše názory a přípomínky
Dobrý den, právě jsme dostali návrh koupelny a chtěla bych znát názor více stran ;) na fotce vypa…
katerina1102
Před 7 lety
9
Dotčený orgán - územní plánování
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda někdo neví, jaké dokumenty se dávají pro získání souhlasu dot…
audi1986
Před 7 lety
5
1
2
…
512
513
514
515
516
…