O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Ohláška 2018 - co lze vyřídit ještě před projektovou dokumentaci?
Jsme čerství majitele pozemku, nyni budeme resit projekt bungalovu, Vzhledem k silenym lhutam pri …
petros4
Před 7 lety
21
Kuchyně Sykora - kdo je jejich dodavatel lamina “Dub Straight Cognac”?
Hezky den, rada bych Vás požádala o pomoc. Zamilovala jsem se do barvy a struktury laminátovych dví…
erybeats
Před 2 lety
1
2
34
Vana Aqualine - máte někdo?
Ahoj, zaujala nas konkretne Aqaline Cidlina, ale prosím o recenzi obecne teto znacky. Dekuji.
sejny
Před 7 lety
3
Ideální šířka obývacího pokoje s jídelnou
Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat, kdo máte řešený obývací pokoj s jidelnou, jako na obrázku, …
uwe
Před 5 lety
17
Výsuvná digestoř z ostrůvku. Máte někdo?
Zdravím všechny, chtěl jsem se zeptat, zda nekdo z vás má v ostruvku výsuvnou digestoř. Pokud někdo…
sallinka17
Před 7 lety
2
Rekonstrukce jádra s kuchyni v bytě ze sedmdesatych let
Dobry den, mame byt ze sedmdesatych let, z predsine zachod, za nim stupacky, dalsi vchod je kuchyne…
lenkadolejsi
Před 6 lety
15
Jakou kombinaci dekorů podlahy, oken a parapetů?
Dobrý den, poradíte mi prosím barevnou kombinaci podlahy, oken a parapetů? Zalíbila se nám podlaha…
evculinda
Před 7 lety
7
Bílé dveře s černou klikou
Ahojte, máte někdo prosím bílé dveře s černou klikou? Sháním hlavně tu černou kliku :-) Děkuji za f…
karol93
Před 6 lety
8
sponzor fóra
Kdo si vyráběl nábytek na terasu z palet?
Ahoj. Najde se tu někdo, kdo si vyráběl nábytek na zastřešenou terasu z palet? Pokud ano, byla bych…
koffen
Před 7 lety
4
Prosba o připomínky k projektu
Zdravím všechny, dostala jsem první nástřel projektu k RD a byla bych moc vděčná za připomínky. Už…
carpatia
Před 7 lety
18
Jak zajistit maximální nepruvzdůšnost u zděného domu? Blow door test
Dobry den, chci se zeptat jak zajistit maximalni nepruvzdusnost u Zdeneho domu? Myslim krome kvalit…
jan1111
Před 7 lety
11
Levná okna do zahradního domku
Zdravím, hledáme plastová okna / dveře do zahradního domku. Jde nám především o cenu, takže ne…
nitro
Před 7 lety
13
Pokládka podlahového polystyrenu
Přeji pěkný den, mám dotaz na pokládku podlahového polystyrenu. Při zalévání desky se na mě vykašl…
zeneva
Před 7 lety
19
EnerGOprojekt (projektrd.cz) - zkušenosti
Dobrý den, máte zkušenost s firmou EnerGOprojekt (projektrd.cz) ?? Prosím o recenze. Děkuji
6miska4
Před 7 lety
1
Rozpočet na přípojku vody a kanalizace
Dobrý deň, dostali sme rozpočet na prípojku kanalizácie a vodovodu. Kanalizácia bude mať 25 m a …
zoja17
Před 7 lety
4
Je povinnost sepsat plánovací smlouvu?
Dobrý den, vím, že letos se podmínky změnily, zajímá nás loňský rok. Chceme stavět, soused nám brá…
poric
Před 7 lety
1
Stavebně technický dozor - TDI máte?
Zdravím, ráda bych se zeptala, zda někdo máte dozora a kolik si řekl za měsíc? Také by mě zajíma…
bamak
Před 7 lety
2
Vinylová podlaha od Forbo Novilon - zkušenosti
Mate prosim nekdo zkusenost s temito vinylovymi dilci?
telatka
Před 7 lety
1
Jaká je důležitost tlakové zkoušky?
Mam vykopane a zabetonovane zaklady, dnes se betonuje deska. Pod ni je ulozene potrubi/kanalizace. …
ondra_cha
Před 7 lety
3
Firma na stavbu komínu v okolí Frýdku-Místku
Dobrý den, nemáte někdo tip na živnostníka nebo firmu na výstavbu komínu v okolí Frýdku-Místku (Os…
dyrup
Před 7 lety
6
Dřez pod oknem - problém s odpadem
Měla jsem při rekonstrukci kuchyně v paneláku nápad, umístit dřez pod okno a pod okap dát myčku. I…
bohyska
Před 7 lety
1
Vinyl Forbo Novilon
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s lepenými vinylovými dílci Forbo Novilon? Zalíbil se nám de…
telatka
Před 7 lety
1
Čím vyčistit sklo u krbu?
Ahoj, máme půl roku krb a nyní po čištění jsem zjistil, že se nemůžu zbavit mapy na skle. Má s tí…
lenmak
Před 5 lety
28
Máte někdo zkušenost s elektrickým krbem?
Stavime pasivni dum bez kominu, a tak premyslim nad elektrickym krbem. Vzdycky jsem si rikala, ze b…
lucka_dc
Před 7 lety
5
Řešení zabudovaní krbové vložky ve výklenku zdi
Chtěla bych se zeptat zda někdo řešil vestavěný krb do výklenku zdi. Máme v plánu docílit krbu srov…
bchannu
Před 7 lety
5
Tepelná ztráta domu 8kw - jaké topení?
Ahoj, nekonečné téma-topeni😫 už jsem na toto téma psala, ale prostě pořád to je boj..budeme mít bar…
iveta_89
Před 7 lety
1
2
...
...
3
4
113
Tip na projektanta z Českých Budějovic a okolí
Zdravím, prosím vás, nevíte o nějakém šikovném projektantovi z Českých Budějovic a okolí? Někoho, k…
anetvl
Před 7 lety
1
Betonová stěrka Moravskoslezský kraj
Prosím o doporučení člověka, který by mi udělal betonovou stěrku do kuchyně za vcelku dobrou cenu. …
lucianap
Před 7 lety
1
Změna dispozice panelového bytu 3+1 na 3+kk
Dobrý den, pořizujeme starší panelový byt. Rádi bychom propojili kuchyň s obývákem. Nezbývají nám …
mooony
Před 7 lety
9
Šikovný obkladač na Českokrumlovsku
Shanime sikovneho obkladace na ceskokumlovsku, budeme potrebovat oblozit 2 mensi koupelny v novosta…
petpokr
Před 7 lety
5
1
2
…
519
520
521
522
523
…