O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Řešení zabudovaní krbové vložky ve výklenku zdi
Chtěla bych se zeptat zda někdo řešil vestavěný krb do výklenku zdi. Máme v plánu docílit krbu srov…
bchannu
Před 7 lety
5
Tepelná ztráta domu 8kw - jaké topení?
Ahoj, nekonečné téma-topeni😫 už jsem na toto téma psala, ale prostě pořád to je boj..budeme mít bar…
iveta_89
Před 7 lety
1
2
...
...
3
4
113
Tip na projektanta z Českých Budějovic a okolí
Zdravím, prosím vás, nevíte o nějakém šikovném projektantovi z Českých Budějovic a okolí? Někoho, k…
anetvl
Před 7 lety
1
Betonová stěrka Moravskoslezský kraj
Prosím o doporučení člověka, který by mi udělal betonovou stěrku do kuchyně za vcelku dobrou cenu. …
lucianap
Před 7 lety
1
Změna dispozice panelového bytu 3+1 na 3+kk
Dobrý den, pořizujeme starší panelový byt. Rádi bychom propojili kuchyň s obývákem. Nezbývají nám …
mooony
Před 7 lety
9
Šikovný obkladač na Českokrumlovsku
Shanime sikovneho obkladace na ceskokumlovsku, budeme potrebovat oblozit 2 mensi koupelny v novosta…
petpokr
Před 7 lety
5
Na kolik vás vyšel bungalov 7+kk?
Na kolik by vyšel bungalov 7+kk o užitné ploše kolem 160 m2 (počítáno bez pozemku)? S tím že by to …
spaly
Před 7 lety
1
2
37
Střešní krytina - Creaton vs. Tondach
Ahoj, rozhodujeme se mezi střešní krytinou od Creaton Rapido černá glazura a Tondach Hranice 11 gl…
coleman_strecha
Před 7 lety
3
sponzor fóra
Firma Pozemní stavby Znojmo - zkušenosti
Zdravím, máte prosím někdo zkušenosti se stavební firmou Pozemní Stavby Znojmo? Přemýšlíme, že jim…
alicere
Před 7 lety
1
Bílá kuchyně v lesku - jaká je její údržba?
Dobrý den, trend velí bílá lesklá kuchyně. Můžete mi prosím říct, zda je to sebevražda ve smyslu ne…
bamak
Před 7 lety
11
Kdo zajišťuje zapojení odtoku dešťové vody do kanalizace?
Prosím poradíte, koupili jsme rozestavěný dům takže jen doděláváme...kdo nám zapojí odtok dešťové v…
honzamarek
Před 7 lety
8
Kuchyně Fatma od Sika - máte zkušenost s kvalitou?
Dobrý den, nemáte prosím někdo zkušenost s kuchyní Fatma od Sika? Jaká je kvalita provedení apod.? …
majkakli
Před 4 lety
3
Jak vést elektriku stropem?
Ahojte, chtěla bych poradit ohledně elektriky. Potáhneme ji stropem..ale strop zatím žádný nemáme, …
pavca30
Před 7 lety
5
Projektant - architekt Uherský Brod, Zlín, UH a okolí
Dobrý den, chci se zeptat, zda někdo nemáte zkušenost s nějakým projektantem či architektem víz výš…
jana155
Před 7 lety
12
Aplikace sádrové omítky v mrazu
Dobrý den Chtěla bych poprosit o radu, názor - od pondělí nám dělají na stavbě omítky, všechno je …
zaplik1
Před 7 lety
6
Umístění kotle a bojleru
Ahoj, muze byt kondenzacni kotel v prizemi v kotelne a neprimotopny zadobnik na TUV hned nad nim v…
doog
Před 7 lety
5
Návrh koupelny - prosím o názory
Zdravím všechny ,nechala jsem si zpracovat návrh v Jas koupelnách . Dispozičně jsem spokojena,ch…
nikus30
Před 7 lety
1
2
36
Potrubí Rehau - zkušenosti
Dobrý den, v projektu domu jsme měli navrženo pro ZTI potrubí Rehau - pro vodu Rehau RAUTITAN a kan…
kattyd
Před 7 lety
1
Změna tloušťky obvodového zdiva před dokončením stavby
Zdravím stavebníci, Měl bych jednu otázku, při plánování projektu jsme zvolily tloušťku OZ 440mm…
anetka2017
Před 7 lety
9
Myčka Bosch SMV46KX01E - má někdo, potřebuji radu
Prosím, kdo máte tuto myčku Bosch SMV46KX01E ? Nemůžu nikde zjistit, zda se ukazuje zbytkový čas my…
babe_tka
Před 7 lety
12
Jakým způsobem jste dělali věnec pod střechou?
Zdravím, chci se zeptat na dotaz ohledně toho jakým způsobem jste dělali věnec pod střechou. Jedn…
pf2907
Před 7 lety
4
Neznáte nějakého projektanta z Českých Budějovic a okolí
Zdravím, prosím vás, nevíte o nějakém šikovném projektantovi z Českých Budějovic a okolí? Někoho, k…
anetvl
Před 7 lety
1
Stavební firma - možný problém s kolaudaci
Zdravim, barak mi stavi firma, ktera vsak podle obchodniho rejstriku "nema povoleni k stavbe domu".…
anetka2017
Před 7 lety
2
Okno ze sousedova domu. Můžu ho nějak clonit?
Dobrý den, chci se zeptat - chystám se koupit nový pozemek, a v podstatě jediné, co mi vadí, je …
ekidna
Před 7 lety
6
Jaká plot vybrat k tomuto domu?
Dobrý den, prosím vás o radu. Řešíme momentálně plot a nevíme, jaký plot by ladil s naším domem a z…
vigileo
Před 7 lety
1
Presah kari siti
Ahoj, barak mi stavi firma. Mam polozene kari site s tim, ze je za 2 dny zabetonuji. Vsechno vyp…
stavarka26
Před 7 lety
5
Oblouková ochrana AFDD. Zkušenosti a jaká je cena?
Chtěla bych rekonstruovat panelový byt, samozřejmě včetně elektřiny. Doporučili byste mi obloukovou…
dreambox
Před 7 lety
4
Umístění spotřebičů v kuchyni. Varná deska v jedné linii se dřezem?
Stále tápu nad umístěním dřezu v kuchyni. Nakonec jsme se rozhodli, že dřez a myčka nebudou pod ok…
verunky
Před 7 lety
12
Zkušenost na pasivní domy s firmou Wobau
Dobrý den. Zvažujeme stavbu pasivního domu, máte někdo prosím zkušenost s ostravskou firmou Wobau. …
sriudt1983
Před 4 lety
14
Zkušenosti s myčkou 45 cm - jaké značce dát přednost?
Rozhodli jsme se, že si pořídíme myčku 45 cm. Poradí mi někdo, od jaké značky máme koupit myčku a p…
kolbik85
Před 7 lety
28
1
2
…
520
521
522
523
524
…