O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Na kolik vás vyšel bungalov 7+kk?
Na kolik by vyšel bungalov 7+kk o užitné ploše kolem 160 m2 (počítáno bez pozemku)? S tím že by to …
spaly
Před 7 lety
1
2
37
Střešní krytina - Creaton vs. Tondach
Ahoj, rozhodujeme se mezi střešní krytinou od Creaton Rapido černá glazura a Tondach Hranice 11 gl…
coleman_strecha
Před 7 lety
3
Firma Pozemní stavby Znojmo - zkušenosti
Zdravím, máte prosím někdo zkušenosti se stavební firmou Pozemní Stavby Znojmo? Přemýšlíme, že jim…
alicere
Před 7 lety
1
Bílá kuchyně v lesku - jaká je její údržba?
Dobrý den, trend velí bílá lesklá kuchyně. Můžete mi prosím říct, zda je to sebevražda ve smyslu ne…
bamak
Před 7 lety
11
Kdo zajišťuje zapojení odtoku dešťové vody do kanalizace?
Prosím poradíte, koupili jsme rozestavěný dům takže jen doděláváme...kdo nám zapojí odtok dešťové v…
honzamarek
Před 7 lety
8
Kuchyně Fatma od Sika - máte zkušenost s kvalitou?
Dobrý den, nemáte prosím někdo zkušenost s kuchyní Fatma od Sika? Jaká je kvalita provedení apod.? …
majkakli
Před 4 lety
3
Jak vést elektriku stropem?
Ahojte, chtěla bych poradit ohledně elektriky. Potáhneme ji stropem..ale strop zatím žádný nemáme, …
pavca30
Před 7 lety
5
Projektant - architekt Uherský Brod, Zlín, UH a okolí
Dobrý den, chci se zeptat, zda někdo nemáte zkušenost s nějakým projektantem či architektem víz výš…
jana155
Před 7 lety
12
sponzor fóra
Aplikace sádrové omítky v mrazu
Dobrý den Chtěla bych poprosit o radu, názor - od pondělí nám dělají na stavbě omítky, všechno je …
zaplik1
Před 7 lety
6
Umístění kotle a bojleru
Ahoj, muze byt kondenzacni kotel v prizemi v kotelne a neprimotopny zadobnik na TUV hned nad nim v…
doog
Před 7 lety
5
Návrh koupelny - prosím o názory
Zdravím všechny ,nechala jsem si zpracovat návrh v Jas koupelnách . Dispozičně jsem spokojena,ch…
nikus30
Před 7 lety
1
2
36
Potrubí Rehau - zkušenosti
Dobrý den, v projektu domu jsme měli navrženo pro ZTI potrubí Rehau - pro vodu Rehau RAUTITAN a kan…
kattyd
Před 7 lety
1
Změna tloušťky obvodového zdiva před dokončením stavby
Zdravím stavebníci, Měl bych jednu otázku, při plánování projektu jsme zvolily tloušťku OZ 440mm…
anetka2017
Před 7 lety
9
Myčka Bosch SMV46KX01E - má někdo, potřebuji radu
Prosím, kdo máte tuto myčku Bosch SMV46KX01E ? Nemůžu nikde zjistit, zda se ukazuje zbytkový čas my…
babe_tka
Před 7 lety
12
Jakým způsobem jste dělali věnec pod střechou?
Zdravím, chci se zeptat na dotaz ohledně toho jakým způsobem jste dělali věnec pod střechou. Jedn…
pf2907
Před 7 lety
4
Neznáte nějakého projektanta z Českých Budějovic a okolí
Zdravím, prosím vás, nevíte o nějakém šikovném projektantovi z Českých Budějovic a okolí? Někoho, k…
anetvl
Před 7 lety
1
Stavební firma - možný problém s kolaudaci
Zdravim, barak mi stavi firma, ktera vsak podle obchodniho rejstriku "nema povoleni k stavbe domu".…
anetka2017
Před 7 lety
2
Okno ze sousedova domu. Můžu ho nějak clonit?
Dobrý den, chci se zeptat - chystám se koupit nový pozemek, a v podstatě jediné, co mi vadí, je …
ekidna
Před 7 lety
6
Jaká plot vybrat k tomuto domu?
Dobrý den, prosím vás o radu. Řešíme momentálně plot a nevíme, jaký plot by ladil s naším domem a z…
vigileo
Před 7 lety
1
Presah kari siti
Ahoj, barak mi stavi firma. Mam polozene kari site s tim, ze je za 2 dny zabetonuji. Vsechno vyp…
stavarka26
Před 7 lety
5
Oblouková ochrana AFDD. Zkušenosti a jaká je cena?
Chtěla bych rekonstruovat panelový byt, samozřejmě včetně elektřiny. Doporučili byste mi obloukovou…
dreambox
Před 7 lety
4
Umístění spotřebičů v kuchyni. Varná deska v jedné linii se dřezem?
Stále tápu nad umístěním dřezu v kuchyni. Nakonec jsme se rozhodli, že dřez a myčka nebudou pod ok…
verunky
Před 7 lety
12
Zkušenost na pasivní domy s firmou Wobau
Dobrý den. Zvažujeme stavbu pasivního domu, máte někdo prosím zkušenost s ostravskou firmou Wobau. …
sriudt1983
Před 4 lety
14
Zkušenosti s myčkou 45 cm - jaké značce dát přednost?
Rozhodli jsme se, že si pořídíme myčku 45 cm. Poradí mi někdo, od jaké značky máme koupit myčku a p…
kolbik85
Před 7 lety
28
Pračka a sušička značky LG nebo AEG - recenze
Plánujeme koupi sušičky a pračky. Váháme nad značkami AEG a LG. Jaké značce byste dali přednost a p…
nanyska
Před 7 lety
5
Jaké máte zkušenosti s parní troubou Electrolux?
Uvažuji nad nákupem parní trouby electrolux. Můžete mi poradit vaše zkušenosti, případně, jakou mát…
bohyska
Před 7 lety
1
Žádost o potvrzení existence stavby - je nějaká lhůta?
Dobrý den, je tu nějaký odborník, který se vyzná ve lhůtách SÚ? Dne 7.2.2018 jsme dali na SÚ všec…
anetka2017
Před 7 lety
5
Povolení stavět na pozemku, který je veden jako zahrada
Ahoj, s manželem chceme stavět na pozemku, který je veden na katastru jako zahrada. V územním plán…
leknina92
Před 7 lety
1
Černá střecha a Winchester okna - máte někdo tuto kombinaci?
Mate prosím někdo v kombinaci s cernou strechou barvu oken Winchester popr. mohla bych poprosit o f…
kiki_kita
Před 10 měsíci
7
Parkety - renovace a možná změna barvy
Dobrý den, zvažujeme, zda ve 2 pokojích (obývák + dětský pokoj) zachovat stávající parkety, nebo j…
verucka
Před 7 lety
3
1
2
…
520
521
522
523
524
…