O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Zamrzlá přípojka vody
Ahojte, už se někomu zde stalo, že by mu zamrzla přípojka vody?Dnes jsem přišel na barák a voda net…
bamak
Před 7 lety
12
Kde se dá sehnat tato úchytka?
Prosím,nevíte jak se jmenuje a kde se dá sehnat tato úchytka?Našla jsem jenom (Malibu curve)ale ne…
syeli
Před 7 lety
2
Střecha Creaton terra optima - nemáte jí někdo?
Dobrý den, chtěl bych si na dům dát střešní krytinu CREATON Terra Optima černou engobu, nebo břidli…
milanzz
Před 7 lety
5
Parní mop, který i vysává - jaký?
Prosím poradíte parní mop, který i vysává za přijatelnou cenu?
vaculda
Před 7 lety
1
Jakou rozkládací postel pro hosty?
Konečně zařizujeme pokoj pro hosty / pracovnu. Je malý, tak bych chtěla nějaké lůžko, které se dá r…
jakuda
Před 7 lety
3
Jak vyřešit dispozici tohoto pokojíku?
Prosím je tady někdo šikovný, kdo by dokázal zhruba poradit s dispozičním rozmístěním zařízení (pos…
fiatek
Před 7 lety
11
Zápis domu do katastru
Dobrý den, byli jsme s manželkou zapsat nově dokončený dům na katastru. Bylo nám řečeno, že k zápi…
kikiwhite
Před 7 lety
6
Zamrzlý odpad a voda - jak vyřešit?
Jak jste prosím vyřešili pokud Vám doma zamrzla voda (neteče nikde),ani wc nesplachuje... Právě sm…
geodett
Před 7 lety
3
sponzor fóra
Šíření hluku v domě
nastěhovali jsme se nového domu, ještě se zabydlujeme, ale v podstatě chybí jen skříňky v obýváku a…
ferdinandaa
Před 7 lety
10
Návrh koupelny zdarma - jaké studio popřípadě program?
Prosím o radu,kde mi udělají zdarma návrh na koupelnu,popř.program,kde bych vyzkoušela sama.dekuji
kolbik85
Před 7 lety
6
Návrh kuchyně zdarma - kde udělají?
Prosím o radu,kdo nebo kde mi udělají návrh kuchyně zdarma?rozhodla jsem se o jiné řešení a nevim,z…
adjanni
Před 7 lety
1
2
48
Názor na půdorys RD
Dobrý den, prosím Vás o posouzení projektu níže.Co byste upravili? Trochu si nevím rady s umístěn…
hancza1111
Před 6 lety
27
Poradíte se sladěním dekorů v kuchyni
Ahoj, už celou věčnost se snažíme sladit dekory v kuchyni a je to boj a v podstatě se ne a ne hnout…
lucaz
Před 7 lety
4
Asfaltový recyklát pod desku RD
Ahoj, ma nekdo zkusenost s asfaltovym recyklatem pod desku u RD? Pripadne pak nazor na pouziti? De…
geodett
Před 7 lety
3
PENB při prodeji bytu
Potřebuji poradit, prodávám byt a nevím jestli potřebuji PENB nebo stačí doložit před podpisem smlo…
slabici
Před 7 lety
4
Teplovodní vložka - Romotop KV 025 W02 BD nebo Hoxter HAKA 63/51WA
Ahoj všem, chtěla bych se zeptat na zkušenosti s vložkou Romotop KV 025 W02 BD nebo Hoxter HAKA 63/…
zeedee
Před 7 lety
2
Montáž vstupních dveří svépomocí
Dobrý den, najde se tu někdo, kdo si montoval vstupní dveře sám? Nebo to všichni necháváte na firmě…
kafr
Před 7 lety
3
Dřevený plot. Jaký druh dřeva jste použili?
Zdravím kutilové, z jakých prken - druh dřeva jste dělali své ploty? Chceme vodorovná prkna neco ja…
zeneva
Před 6 lety
18
Soused, který chce tepelné čerpadlo. Může po něm chtít vědět kam ho chce umístit?
Ahoj všem, právě jsme zakoupili nový pozemek v klidné lokalitě. Na sousedním pozemku bude náš budou…
utety
Před 7 lety
25
Napodobenina židlí Masters od Kartell
Máte někdo zkušenost s napodobeninami židlí Masters od Kartell? Našla jsem s cenou pod 2000Kč za ku…
lulii
Před 6 lety
12
Keramická dlažba na teplovodní vytápění podlahy
Dobry den, chci se zeptat, prevazne asi tech co maji prakticke zkušenosti, jak je to s pocitovou te…
awakened
Před 7 lety
4
Žádost o uzemní studii - na koho se obrátit?
Dobrý den, mám dotaz, kam zadat požadavek o územní studii. Zda na obec nebo na odbor uzemního plán…
none11
Před 7 lety
3
Egger pracovní deska - jaká je max.šířka?
Ahoj,jaká je max šířka pracovní desky od Eggeru?Vymyslela jsem si takový poloostrůvek se šířkou 100…
chrobakv
Před 7 lety
2
Doporučení firmy na předokenní rolety nebo žaluzie
Hezký den, prosím jakou firmu byste doporučili pro pořízení předokenních rolet/žaluzií? A jaké výho…
hubla
Před 7 lety
5
Vaše zkušenosti s velkou plochou oken v obyvacím pokoji
Ahoj, plánujeme s manželkou velkou prosklenou plochu do obýváko kuchyně, tato místnot bude mít +/-…
topvideo1
Před 4 lety
1
2
32
Vaše zkušenosti s velkou plochou oken v obýváku a kuchyni na jih
Ahoj, plánujeme s manželkou velkou prosklenou plochu do obýváko kuchyně, tato místnot bude mít +/-…
janamartish
Před 7 lety
6
Vzdálenost obytné místnosti od hranice
Dobrý den, chystáme se s manželkou stavět dům a konečně po spoustě let jsme od obce dostali možnos…
pesoun
Před 7 lety
5
Pracovní auto
Před rekonstrukcí přemýšlím na koupí nějakého pracovního auta. Jaké by jste doporučili? Je to vylož…
jumpmans
Před 7 lety
30
Návrh kuchyně a obytného prostoru - poradíte?
Zdravím všechny, ráda bych se poradila ohledně dispozice obytného prostoru v našem RD, viz obrázek.…
janess
Před 7 lety
2
Dvě umyvadla vs. dvojumyvadlo
Na základě Vašich zkušeností a postřehů - co je lepší - dvě samostatná umyvadla vedle sebe nebo jed…
ferdinandaa
Před 7 lety
12
1
2
…
526
527
528
529
530
…