O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jak vyřešit přepad z jímky na dešťovou vodu?
Zdravím všechny neporazitelnost někdo jak vyřešit přepad z jimky na dešťovou vodu? Máme jilovity po…
kluzo
Před 7 lety
16
Co je nejdůležitější při výběru plastových oken?
Dobrý den, jsme ve fázi zasílání poptávek na plastová okna. Přečetla jsem už spoustu článků a přest…
travas
Před 7 lety
9
Rozpočet na zařízení domu a zahradu
Prosim o zkušenosti. Jsme ve fázi, že jsme se rozhodli, že si necháme postavit dům. Cena pozemku i …
zdenek_valek
Před 1 rokem
1
2
...
3
67
Odpadní stoupačka v sousední zdi - hluk
Dobrý den, asi půl roku bydlíme v novém bytě, ale máme problém, slyšíme každé spláchnutí (hovna …
lukas10
Před 7 lety
1
Čím srovnat terasu?
Ahoj, minulí rok jsem slavnostně dokončil terasu a letos bych na ní chtěl položit dlažbu. Jenže ne…
zdenna
Před 7 lety
6
Doporučení firmy na plastová okna
Zdravím, potřeboval bych poradit s výběrem firmy a popřípadě doporučení profilu. Jedná se mi o pla…
misak27
Před 6 lety
12
Rako cemento, poradíte někdo?
Dobrý den, potřebuji poradit ohledně barvy. Nemůžu se rozhodnout mezi světle šedou a šedobéžovou. N…
nikolka066
Před 7 lety
1
Doklady ke stavebnímu řízení
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda někdo nemáte doma vzory žádostí například na odbor životního…
puhelin
Před 7 lety
8
sponzor fóra
Kuchyňské spotřebiče - jakou značku?
;-( Sedím již delší dobu na netu a hledám univerzální spotřebiče do nové kuchyně....Recenze na růz…
evculinda
Před 6 lety
8
Jakou zvolit konvici na vodu?
Ahoj všichni, jakou by jste volili nebo máte doma konvici na ohřev vody? Klasiku nebo na indukci? M…
tinuskaa1
Před 6 lety
20
Rekonstrukce kamenného domu na hranici pozemku
Dobrý den, prosím o radu. Rodiče, uvažují o rekonstrukci domu, který má rozlohu cca 20x6 metrů. Oby…
geodett
Před 7 lety
2
Barva na dlaždičky, která drží a nemusí se vypalovat
Všechny kreativce zdravím, jelikož nemohu sehnat maloformátové kachličky s jemným dekorem, chci si …
jojosefina
Před 7 lety
1
Hypotéka vs. meziúvěr
Čau chystame se stavět a proto by mě zajímalo u koho kdo máte půjčku a co je podle vás lepší.. hypo…
readyname
Před 7 lety
5
Jiné zastřešení bazénu
Prosím nemáte někdo realizován jiné než klasické zastřešení bazenu.. například takové víz obr ? Pok…
fyii
Před 7 lety
5
Irobot roomba 866 - recenze
Ahoj všem kdo máte tohoto robota... Mám pár dotazů: • kdo máte podlahovku větší než 100m2 - dokáže…
elodii
Před 7 lety
1
Firmy na plastová okna a vchodové dveře - recenze
Vím, že diskuzí na tohle téma je zde hodně, ale časem se recenze na dané firmy mění. Chystám se na …
lukasberan
Před 4 lety
1
2
55
Společnost HK dřestav - recenze
Dobrý den. Prosím o Vaše zkušenosti s firmou HK dřestav. Dřevostavby. Děkuji předem za odpovedi...…
uhrin
Před 4 lety
6
Nábytek Stuva Följa (Ikea) - máte někdo s jinými úchyty?
Prosím, nemáte někdo jakýkoliv nábytek ze série Stuva Följa s jinými než těmi barevnými úchyty? Nev…
maty56
Před 7 lety
3
Závlaha zahrady. Na kolik vás vyšlo?
Ahoj, od koho máte závlahy? Dělali jste si montáž sami? Jak Vám to vyšlo cenově vs. velikost zahrad…
zeneva
Před 4 lety
1
2
33
Nekvalitní okna, nedodělávky - máme nárok na slevu?
Dobrý den, Nechali jsme si udělat okna u firmy HM okna Šumperk.Už nikdy více! Zaplatili jsme zálo…
standa777
Před 7 lety
5
Bydlení v blízkosti vysokého napětí 400 kV - ano či ne?
Dobrý den, v jaké vzdálenosti od VVN 400 kV žijete? Ochranné pásmo je 20 m, na nějakých webech jse…
sherii
Před 7 lety
4
Inženýrské sítě a projekt - kde začít?
Dobrý den, na úvod, ve věcech co se stavby domu týká jsem úplně "nová", tudíž omluvte moji nevědom…
jancu01
Před 7 lety
10
Návrh kuchyně, poradí někdo?
Prosím, je tu někdo, kdo má zkušenost s navrhováním kuchyní a byl by ochotný pomoci? Vím o jedné pa…
blahova_andrea
Před 7 lety
2
Připomínky k projektové studii - rekonstrukce domu
Zdravím všechny, prosím o připomínky k projektové studii. Je normální, že jsme skoro vše dostali b…
nialady
Před 7 lety
1
2
35
Směr otevírání dveří WC a koupelna
Prosím zkušenější o radu. Máme se vyjádřit ke směru otevírání dveří (projekt od developera) a nejsm…
uhrin
Před 6 lety
8
Moravské dřevostavby s.r.o. - recenze
Ahoj,máte někdo zkušenost s firmou Moravské dřevostavby..? Mají celkem pěkné typové domečky a velic…
senjesen
Před 6 lety
11
Dodavatel elektřiny do probíhající stavby RD ze Středočeského kraje?
Zdravím. Sháním dodavatele elektřiny do probíhající stavby rd ve Středočeském kraji. Jedná se patro…
dawe323
Před 7 lety
1
Vestavné rádio v kuchyňské lince. Kam ho umístit?
Dobrý den, v budoucí kuchyni bych ráda vestavné rádio, které nezabere moc místa a splyne s linkou. …
vitkovi
Před 7 lety
5
Podlahy Ceramin - zkušenost
Zdravim vsechny, mate zkusenost s podlahami Ceramin??
lennull
Před 7 lety
1
Macek hliníková okna - zkušenosti a cena
Ahoj,máte někdo zkušenost? Chtěli bychom hlinikova okna. Nechali jsme si vypracovat cenou nabídku n…
luckavra
Před 7 lety
9
1
2
…
535
536
537
538
539
…