O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Ostrava - střecha Isover unirol profi
prosím, nezatepluje někdo z vás teď ostrava a okoli střechu s unirol profi? chtěl by jsem jí vidět …
simurdovie
Před 7 lety
3
Nerezový dřez Caressi - recenze
Ahoj, rozhodli jsme se pro nerezovy drez. Ma prosim nekdo zkusenost s drezy Caressi? Vypadaji dost …
syeli
Před 7 lety
4
Je možné umístit myčku přímo před přívod vody?
Dobry den. Prosim o radu, planujeme novou kuchyn a mam otazku ohledne umisteni mycky. Je mozne myck…
aneta_k
Před 7 lety
7
Posunutí zásuvky pod televizí
Prosím opět o radu ještě ohledně zásuvky.Pan elektrikář natáhl novou elektřinu a protože jsem chtěl…
helenqua
Před 7 lety
6
Jak vybrat dřezovou nástěnnou baterii?
Ahoj poradí prosím někdo.Chci vyměnit starou vodovodní baterii v kuchyni..Ta stará je nástěnná a no…
helenqua
Před 7 lety
10
Má obec Tachlovice (Středočeský kraj) potenciál?
Zdravím všechny střecháčky, kdo znáte oblast Rudná/Nučice/Tachlovice, nebo ideálně přímo Tachlovice…
keeshka
Před 7 lety
2
Venkovní akrylátová vířivka - jakou?
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli někdo z Vás má doma akrylátovou vířivku, ne nafukovací. Máme…
ivaanka
Před 7 lety
1
Poraďte prosím barvu spárovací hmoty k dlažbě
Budeme mít tuto dlažbu v kuchyni, kolem krbu a na chodbě. Na obrázku je šedá spárovací hmota. Jakou…
petrdor
Před 7 lety
7
sponzor fóra
Stavba RD, 5kk, na klíč, za cca 2,5 mil. Kč (včetně základové desky a DPH)
Dobrý den, omlouvám se, zda-li se to tady již probíralo. Rádi bychom realizovali stavbu RD na klí…
lucienov
Před 7 lety
1
2
...
3
70
Doporučení na projektanta - Přerov, Holešov a Kroměříž
Zdraví všechny, chtěl bych se zeptat zda neznáte projektanta v oblasti: Přerov, Holešov, Kroměříž. …
andrew1
Před 7 lety
1
Krbová vložka se zadním přikládáním z technické místností
Ahoj, mate nekdo krbovou vlozku se zadnim prikladanim z technicke mistnosti, stavime bungalov a mom…
jirkajiri
Před 2 lety
27
Změna vstupu do ložnice - váš názor
Zdravím všechny, chtěla bych Vás požádat o názor na změnu vstupu do ložnice. Představa je mít velko…
readyname
Před 7 lety
5
Botník
Uvažují o takovémto botníku, máte někdo zkušennost. Počítám, že tam budou všechny boty, tzn. i nese…
rubenyx
Před 3 lety
9
Systém Izodom 2000 - vaše zkušenosti
Zdravím všechny, chtěl bych se vás zeptat na systém Izodom 2000. Dozvěděl jsem se o něm na veletrhu…
evolf
Před 5 lety
11
Doporučíte firmu na rekonstrukci na klíč - Ostrava, Frýdek Místek
Dobrý den, potřebovala bych doporučit firmy, které dělají rekonstrukce bytů v panelových domech na …
hvezdajasna
Před 7 lety
2
Příliš nízká cena pozemku
Střecháčci, nenapadá Vás někoho, proč cena tohoto pozemku je tak nízká? https://www.sreality.cz/d…
ookami_hime
Před 7 lety
24
Údržba koupelnové baterie Optima
Dobrý den, jsme nastěhování cca měsíc a já mám pocit že můžu jak umyvadlovou tak vanovou baterii st…
romcovalucajda
Před 7 lety
10
Led pásky na trám - ano či ne?
Ahoj , je mozne dat led pasek, bud nejaky bezny nebo v nejake liště na tram(drevo)? Je to bezpecné?…
lolajda
Před 7 lety
16
Šatna - zařízení: kam dát kabelky, jak uložit šátky a pásky a co s kožichy, když nemám ledničku :-)
Jako chápu, že vedle tak závažných témat jako tloušťka polystyrenu, směr otvírání ledničky nebo bar…
briiaangr1
Před 4 lety
27
Střecha od Röben. Jste s ní spokojený?
Ahoj střecháčci, je tady někdo kdo má střechu od Röbenu, PIEMONT PÁLENÁ TAŠKA antracitová engoba? J…
agis
Před 7 lety
16
Kal v ČOV - poradíte co s tím?
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu. Od listopadu 2017 bydlíme v RD s čističkou AQUATEC A…
kafr
Před 7 lety
5
Centrální vysavač a robotický vysavač Roomba
Dobrý den, pořizovali byste si centrální vysavač do dvoupatrového domu pokud budete používat rob…
fyii
Před 7 lety
3
Květiny do květináče, které dlouho kvetou
Zdravím, koupila jsem tři obrovské květináče na ven a přemýšlím -co do nich... Chtěla bych něco co …
kafr
Před 7 lety
5
Ručně kreslený projekt - je to ok?
Projektant nema vybec pc. Projekt by byl rucne. Je to problem v dnesni dobe? Pro stavebni urad, neb…
ondra_cha
Před 7 lety
9
Posuvné sítě proti hmyzu na dveře - poraďte
Ahoj, potřeboval bych poradit jestli máte někdo zkušenost ze sítěma na dveře ale posuvné. Mám posu…
zdenna
Před 7 lety
13
Firma na dřevěné vazníky Frýdek-Místek a Ostrava
Prosím o doporučení firmy na dřevěné vazníky v okolí Frýdku-Místku a Ostravy. Děkuji
milan1965
Před 7 lety
2
Rekonstrukce půdy - kolik by vyšla?
Zdravím všechny, chtěli bychom dělat s manželem rekonstrukci půdy. Střecha je sedlová a prostor je…
1sadrokartonypraha
Před 7 lety
5
Ostrůvek s plynovým vařičem
Možná netradiční dotaz, chtěli bychom v kuchyni jídelní stůl napojený na ostrůvek. Na tom ostrůvku …
jumpmans
Před 7 lety
2
Tvar kuchyňské linky - co myslíte?
Zdravim! Tak jsem si myslela, ze uz to mame tvar vyreseny (U), ale bylo nam doporucen tvar L misto …
syeli
Před 7 lety
21
Špajz nebo potravinová skříň? A co sklípek?
Ahoj všichni, kdo máte aspoň jedno z toho, můžete mi popsat pro a proti? Původně jsem zamýšlela …
mtmagic
Před 7 lety
23
1
2
…
542
543
544
545
546
…