O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Stavba RD, 5kk, na klíč, za cca 2,5 mil. Kč (včetně základové desky a DPH)
Dobrý den, omlouvám se, zda-li se to tady již probíralo. Rádi bychom realizovali stavbu RD na klí…
lucienov
Před 7 lety
1
2
...
3
70
Doporučení na projektanta - Přerov, Holešov a Kroměříž
Zdraví všechny, chtěl bych se zeptat zda neznáte projektanta v oblasti: Přerov, Holešov, Kroměříž. …
andrew1
Před 7 lety
1
Krbová vložka se zadním přikládáním z technické místností
Ahoj, mate nekdo krbovou vlozku se zadnim prikladanim z technicke mistnosti, stavime bungalov a mom…
jirkajiri
Před 2 lety
27
Změna vstupu do ložnice - váš názor
Zdravím všechny, chtěla bych Vás požádat o názor na změnu vstupu do ložnice. Představa je mít velko…
readyname
Před 7 lety
5
Botník
Uvažují o takovémto botníku, máte někdo zkušennost. Počítám, že tam budou všechny boty, tzn. i nese…
rubenyx
Před 3 lety
9
Systém Izodom 2000 - vaše zkušenosti
Zdravím všechny, chtěl bych se vás zeptat na systém Izodom 2000. Dozvěděl jsem se o něm na veletrhu…
evolf
Před 5 lety
11
Doporučíte firmu na rekonstrukci na klíč - Ostrava, Frýdek Místek
Dobrý den, potřebovala bych doporučit firmy, které dělají rekonstrukce bytů v panelových domech na …
hvezdajasna
Před 7 lety
2
Příliš nízká cena pozemku
Střecháčci, nenapadá Vás někoho, proč cena tohoto pozemku je tak nízká? https://www.sreality.cz/d…
ookami_hime
Před 7 lety
24
sponzor fóra
Údržba koupelnové baterie Optima
Dobrý den, jsme nastěhování cca měsíc a já mám pocit že můžu jak umyvadlovou tak vanovou baterii st…
romcovalucajda
Před 7 lety
10
Led pásky na trám - ano či ne?
Ahoj , je mozne dat led pasek, bud nejaky bezny nebo v nejake liště na tram(drevo)? Je to bezpecné?…
lolajda
Před 7 lety
16
Šatna - zařízení: kam dát kabelky, jak uložit šátky a pásky a co s kožichy, když nemám ledničku :-)
Jako chápu, že vedle tak závažných témat jako tloušťka polystyrenu, směr otvírání ledničky nebo bar…
briiaangr1
Před 4 lety
27
Střecha od Röben. Jste s ní spokojený?
Ahoj střecháčci, je tady někdo kdo má střechu od Röbenu, PIEMONT PÁLENÁ TAŠKA antracitová engoba? J…
agis
Před 7 lety
16
Kal v ČOV - poradíte co s tím?
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu. Od listopadu 2017 bydlíme v RD s čističkou AQUATEC A…
kafr
Před 7 lety
5
Centrální vysavač a robotický vysavač Roomba
Dobrý den, pořizovali byste si centrální vysavač do dvoupatrového domu pokud budete používat rob…
fyii
Před 7 lety
3
Květiny do květináče, které dlouho kvetou
Zdravím, koupila jsem tři obrovské květináče na ven a přemýšlím -co do nich... Chtěla bych něco co …
kafr
Před 7 lety
5
Ručně kreslený projekt - je to ok?
Projektant nema vybec pc. Projekt by byl rucne. Je to problem v dnesni dobe? Pro stavebni urad, neb…
ondra_cha
Před 7 lety
9
Posuvné sítě proti hmyzu na dveře - poraďte
Ahoj, potřeboval bych poradit jestli máte někdo zkušenost ze sítěma na dveře ale posuvné. Mám posu…
zdenna
Před 7 lety
13
Firma na dřevěné vazníky Frýdek-Místek a Ostrava
Prosím o doporučení firmy na dřevěné vazníky v okolí Frýdku-Místku a Ostravy. Děkuji
milan1965
Před 7 lety
2
Rekonstrukce půdy - kolik by vyšla?
Zdravím všechny, chtěli bychom dělat s manželem rekonstrukci půdy. Střecha je sedlová a prostor je…
1sadrokartonypraha
Před 7 lety
5
Ostrůvek s plynovým vařičem
Možná netradiční dotaz, chtěli bychom v kuchyni jídelní stůl napojený na ostrůvek. Na tom ostrůvku …
jumpmans
Před 7 lety
2
Tvar kuchyňské linky - co myslíte?
Zdravim! Tak jsem si myslela, ze uz to mame tvar vyreseny (U), ale bylo nam doporucen tvar L misto …
syeli
Před 7 lety
21
Špajz nebo potravinová skříň? A co sklípek?
Ahoj všichni, kdo máte aspoň jedno z toho, můžete mi popsat pro a proti? Původně jsem zamýšlela …
mtmagic
Před 7 lety
23
Betonování základů kolem sousední štítové zdi
Ahoj všem, potřebuju poradit s betonováním základů. Jedná se o řadovou zástavbu, z jedné strany s…
ondra_cha
Před 7 lety
2
Podřezaní zdiva domu firmou a odizolování domu od vlhka
Dobry den, mate nekdo zkusenosti s podrezanim domu firmou? Kupujeme dum z roku 1930, jedna stena…
doufinkaaa
Před 7 lety
10
Zamítnutí stavebního povolení pro valbovou střechu na vesnici
Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat zda jste řešili to, že Vám nepovolili ve vsi valbovou střechu (…
alikc
Před 7 lety
15
Exteriérové osvětlení ze strany terasy
Dobrý den, chtěla jsem požádat o inspiraci a rady jak vyřešit osvětlení domu na straně terasy... zd…
lenung
Před 7 lety
1
Návrh kuchyně bungalov
Ahoj, kuchyni už řeším delší dobu, jsem ale děsně nerozhodná. Baráček máme ve fázi příprava vody. P…
jakuda
Před 7 lety
13
Lakování laminátové podlahy - máte zkušenost?
Ahoj, prosím setkali jste se někdo, (nebo jste praktikovali)s doporučením přelakovat laminátovou p…
ver101
Před 7 lety
4
Systém Izodom 2000 - vaše zkušenosti
Zdravím všechny, chtěl bych se vás zeptat na systém Izodom 2000. Dozvěděl jsem se o něm na veletrhu…
travas
Před 7 lety
2
Dispozice úzké menší koupelny - nějaký nápad
Zdravím, rekonstruujeme dům, projekt už je hotový, ale mě se pořád nelíbí záchod, na který se chodí…
jenies
Před 7 lety
9
1
2
…
542
543
544
545
546
…