O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
TČ země-voda Nibe f1226, jste spokojeni?
Dobrý den,chci se zeptat jestli má někdo Tč země/voda od nibe a nebo IVT,zajímalo by mě spíš jak to…
ondra_cha
Před 7 lety
4
Je lepší na vanu panel nebo obklad?
Manžel chce obklad i ho máme koupený ale mě se líbí panel ale ta cena 6000 kč za panel....Jde mě o …
blahova_andrea
Před 7 lety
18
Kávovar DeLonghi, který typ doporučujete?
Ahoj, chceme si koupit kávovar Delonghi na kávu (na kapsle ne). Především pijeme Latté, capuccino…
hbboy
Před 7 lety
3
Vzdálenost garáže od komunikace
dobrý večer,chci se zeptat jaká je možná nejmenší vzdálenost umístění garáže od komunikace,před poz…
melin6
Před 7 lety
1
Mrazák a podlahové topení - jak izolovat, jde to?
Původně jsem plánovala vestavnou lednici a mrazák v kuchyni. Vzhledem k malému objemu lednice a mra…
frangipani_cz
Před 7 lety
12
Stavební firma z Berounska - doporučení
Ahoj všem, ráda bych se zeptala uživatelů z Berounska, zda by nám mohli doporučit kvalitní a cenově…
inkajanakova
Před 7 lety
2
Interiérové dveře - natření stávajících zárubní vs. obložení
Hezké odpoledne, v příštím roce nás čeká za pochodu kompletní rekonstrukce domu (ale s minimálními …
barter
Před 7 lety
4
Půdorys - chceme váš názor
Ahoj, koupili jsme starý stateček a chystáme se na jeho rekonstrukci. V první fázi to bude rekons…
terkaz95
Před 7 lety
7
sponzor fóra
Usazení domu na pozemku - prosím o pomoc s rozhodnutím
Chtěl bych znát váš názor na umístění domu na pozemku. Dům bude HELENA od DJT. Máme dva návrhy, a …
mirekb
Před 7 lety
9
Stavba domácí udírny - máte někdo zkušenost?
Ahoj, chystam se pristi rok udelat na zahrade udirnu. Mate nekdo zkusenosti ze stavbou? Nejlepe nej…
kopca89
Před 7 lety
2
Půdorys bungalovu tvaru L - váš názor
hojte vidíte někdo nějakou chybu? Měli bychom už do 14 dní mít konečně jasno. Několikrát jsme troch…
martinam76
Před 7 lety
18
Bílé dveře - lesk vs. mat?
Dobrý den, poradite mi značku interierovych dveří pomer cena/kvalita. Chceme dveře bílé. Líbí se mi…
katja77
Před 7 lety
6
Hliníková okna Aluprof, jste spokojeni?
Ahoj, podělí se někdo o zkušenosti s hliníkovými okny z profilů Aluprof (ideálně MB-86)?
zerro
Před 7 lety
1
Venkovní žaluzie černé barvy - jaká je údržba?
Ahoj, má někdo z vás venkovní žaluzie černé (nikoliv antracit) barvy? Pokud ano, tak jestli se jedn…
zerro
Před 7 lety
1
Obdélníkový dům,vstup z kratší strany - prosím o inspirace
Dobrý večer, líbí se nám moc jednoduché obdélníkové domy. Na pozemku musíme stát štítem do ulice, s…
matta5
Před 7 lety
15
Krbová vložka + akumulační nádoba
Ahoj vsem. Rad bych se podelil o.svuj zamer. Chystam se instalovat plynovy kondezacni kotel a nepri…
stepna
Před 7 lety
3
Co s obloženými schody v domě?
Zdravím všechny, máme v domě k rekonstrukci betonové schody obložené dlažbou. Přemýšlíme, co s nim…
krumpac
Před 7 lety
4
Vějířové Hmoždíky Bulldog-spoj krokve a vaznice
Zjišťovali jste někdo, jestli tam tyto podložky ve skladbě krovu máte? Je to nutnost, nebo jen dopo…
fujit
Před 7 lety
4
Odpad wc
Myslíte, že by mohlo být řešení kanalizace dle obrázku? Potřebuju prostě umístit wc jinám, než jsem…
jumpmans
Před 7 lety
3
Jednotka větrání do jedné místnosti, má to význam?
Zdravím, Chtěl bych e Vás zeptat, jestli to má smysl nebo ne. Budeme stavit dřevostavbu. Bude se j…
lasted
Před 7 lety
24
Obklad svépomocí, poradíte
Prosím o radu, zda oškrábat malbu před pokládkou obkladu, nebo zda nenést rovnou penetraci a začít …
agenz
Před 7 lety
4
Parotěsná páska u oken, dělali vám okenáři?
Zdravím. Chtěl bych se optat máme nyní hotová okna u kterých máme nalepené pásky, ale dělníci mne j…
paveler
Před 7 lety
14
Bodovky vs. lustry
Ahojte, stavíme bungalov 4+kk a právě řešíme osvětlení. Budeme mít SDK stropy. Slyšeli jsme samou c…
petit
Před 7 lety
11
Může se udělat skrývka ornice v zimním období?
Může se udělat skrývka ornice teď v zimním období? Výhody X nevýhody? Nyní je na pozemku lehký pop…
geodett
Před 7 lety
10
Kde rychle koupit kancelářské potřeby?
zařizuji si novou pracovnu. Kde rychle koupit kancelářské potřeby.
mikulas999
Před 7 lety
1
Vchod u bungalov z boku - co na to říkáte?
Dobrý večer,chtěl bych se zeptat na tadyten půdorys zejmena na řešení vchodu do domu jak je takhle …
melin6
Před 7 lety
5
Vypíná se sprcha vlivem tlaku vody - co s tím?
Ahoj, máme problém se sprchou. Tlačítko, kterým se sprcha přepíná na hlavovou část, zůstává zapnuté…
martin_kaspar59
Před 4 lety
8
Hliníková nebo dřevěná okna. S jakou firmou jste byli spokojeni?
Prosím od koho doporučíte hliníková nebo celodřevěná okna? Stále váháme, neumíme se rozhodnout. Mám…
ozzy77
Před 7 lety
22
Provětrávané zárubně od firmy CAG - zkušenost
Dobrý den, má někdo zkušenosti se zárubněmi s provětráváním firmy CAG? Máme v domě rekuperaci, t…
sapic11
Před 7 lety
1
Jak začít na pozemku a udělat si zahradu?
Prosím radu: je pozemek a co teď s tím, dům, plot, jímka OK a jak začít s trávou? Celé to nějak zor…
casmaria
Před 7 lety
6
1
2
…
552
553
554
555
556
…