O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Vytápění pasivního domu - co byste volili vy?
Zdravím a prosím o radu. Budeme stavět částěčně svépomocí Pasivní dům : přízemí + obytné podkroví …
wpavel
Před 5 lety
1
2
...
3
62
Firma Czech Pan Varnsdorf - znáte ?
Hezký den, máte někdo zkušenosti s touto firmou ? Děkuji :-)
miravdf
Před 7 lety
2
Francouzská okna - změna velikosti
Ahoj prosim o radu nevim jestli se spravne vyjadrim spravne zatim jsme ve fazi projektu v kuchyni s…
kubickovi
Před 7 lety
1
2
42
Zemina z hloubění základů.
Dobrý den, potřebovala bych poradit jak se zbavit zeminy z hloubění (sklep). Je to směs zeminy, k…
petrsv1000
Před 8 lety
3
Orientace obývacího pokoje na sever
Jsem na vážkách. Máme možnost koupit novostavbu - nízký bungalov, ale bohužel je tam nešťastná orie…
catle
Před 8 lety
11
Jak jste si zadělali stavební otvory na zimu?
Nemáte někdo nějaké fotky, jak jste si zadělali stavební otvory na zimu, když ještě nemám okna a dv…
blahova_andrea
Před 8 lety
3
Plynovodní přípojka - orientační cena
Dobrý den, chtěla byhc se zeptat zda tu je někdo kdo v nejbližší době řešil nebo řeší plynovodní…
anetka2017
Před 8 lety
1
Vypracování projektové dokumentace - vysvětlení
Zdravím, dotazoval jsem povodí Moravy na podmínky výstavby RD u potoka, kde mi byla sdělena výměra …
sejny
Před 8 lety
3
sponzor fóra
Dotaz na dotace zelená úsporám - zkušenosti
zdravim vsechny lidicky. Prosim vas. chystame se s pritelkyni koupit domecek a opravit si ho. predb…
puhelin
Před 6 lety
4
Levná rekonstrukce topení - poraďte prosím
Dobrý den, potřebovali bychom poradit ohledně předělání topení v malém domečku. Je to bývalá hospod…
bobra8
Před 8 lety
1
Pokládka dlažby na anhydrit
Dobrý den, jsme ve fázi, že bychom měli položit dlažbu (koupelna, záchod, špajz, chodba a techni…
markarnatnel
Před 8 lety
5
Rozpočet RD pro banku
Zdravím, řešíme hypotéku a banka po nás chce orientační rozpočet. Protože se v tom vůbec neorientu…
lancar
Před 8 lety
13
Barva podlahy a nábytku, jakou máte vy?
Poradíte co je lepší na údržbu? Zda světlá podlaha a tmavší nábytek nebo naopak? Jak to máte vy? D…
kafr
Před 8 lety
8
Firma na expresní výrobu kuchyně
Ahoj, potřebovala bych poradit firmu na Moravě, která dělá výrobu kuchyně expres, ideálně i s montá…
nitro
Před 8 lety
20
Lino na dlažbu a podlahové topení - nebude to problém?
Ahoj holky, jsme v pronajatém bytě, ale máme tu v obýváku dlažbu. Ráda bych dala lino, ale když nec…
lacime
Před 8 lety
7
Postup pro vyzdívání příček v podkroví vůči izolaci krovu
Dobrý den, prosím o radu zkušenější stavaře. Jak správně postupovat při vyzdivani příček v podkroví…
vokoun28
Před 8 lety
1
Dispozice bungalovu 4+kk - vaše názory a připomínky
Zdravím, chtěl bych Vás, kteří už stavíte / máte postaveno, poprosit o připomínky k nákresu níže. J…
abartap
Před 8 lety
10
Průhledová krbová vložka
Zdravím. Máte někdo zkušenosti s takovým krbem a dáte mi nějaké tipy? Plánujeme rekonstruovat a d…
jaspr
Před 8 lety
4
Stěrkování fasády v zimním období
Zdravím všechny. Měl bych dotaz na stěrkování fasády v zimě. Jde o to, že mám nalepený šedý EPS a…
janzako
Před 8 lety
5
Úchyty šuplíku a dvířek u kuchyně
Chtěla jsem se zeptat, zda někdo máte uchyty viz. Obrázek. Ale v bílé barvě. Truhlář mi říká že jed…
gegitka666
Před 7 lety
14
Máte postavený někdo dům podle projektu Hit 2 Plus?
Ahoj, s přítelem jsme si vybrali tento baráček a rádi bychom viděli nějaké realistické fotky baráčk…
ivisek39
Před 8 lety
1
Foukaná izolace - jakou zvolit?
Ahoj, mám navrženo na zateplení stropu u bungalowu 40cm vaty. Firma, která mi dělá omítky mi nav…
lancar
Před 8 lety
2
Vodovodní přípojka - realita jiná než dokumentace
Dobrý den, chystáme se stavět, vodárny nám jako bod připojení na vodovodní řád určily místo za po…
majak78
Před 8 lety
19
Šatna nebo vestavěná skříně
Pěkný den všem, prosím o vaše názory. Šatny nebo vestavěné skříně? Manžel chce šatny, já vestavě…
mandy26
Před 6 lety
22
Jak správně má vypadat položení membrány a hlavně u hřebene?
Dobrý den mohu se zeptat jak správně má vypadat položení membrany a hlavně u hřebene Děkuji jony20
jony20
Před 8 lety
1
Podlahové topeni - co jiného než anhydrit?
Prosím o radu či vysvětlení..Budeme mít el. podlahové vytápění..zřejmě budeme pokládat vinylovou po…
lancar
Před 8 lety
27
Kuchyňská linka - akryl nebo lamino
Zdravim, chtela bych se s Vami poradit, jaky material byste doporucili na dvirka skrinek (akryl neb…
evajihlava
Před 5 lety
10
Rako Up, máte někdo prosím?
Dobrý den, prosím všechny, kteří si zvolili pro svou novou koupelnu obklady UP od RAKO (obklad 30x6…
bycek98
Před 8 lety
1
Kapky vody pod těsněním oken - je to závada?
Dobrý den. Dnes jsem si všimla, že u některých oken máme pod těsněním kapky vody. Viditelné zevnitř…
ivko20
Před 8 lety
4
Sádrokartony v podkroví - jak ukotvit stěny?
Prosím o radu, děláme nově podkroví, střechu zateplíme + parozábrana + sádroš. Ale nevím, jakým způ…
david787
Před 8 lety
2
1
2
…
563
564
565
566
567
…