O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Bíle dveře a obložky dřevěné, máte někdo tuto kombinaci?
Mate nekdo tuto kombinaci interierovych dveri? Nemel by nekdo foto v interieru? Nepovedlo se mi doh…
misadan
Před 8 lety
1
Odpadkové koše v kuchyni, jak máte řešené?
Dobré ráno, chci se Vás zeptat, jak máte řešen odpadkový koš nebo koše v kuchyni... Máte jenom 1 ko…
adjanni
Před 8 lety
11
Líbí se vám interiér spíše do šeda nebo do hněda?
Líbí se vám interiér spíše do šeda nebo do hněda? Přikládám fotky - první dvě ladění do šeda, pos…
michelle1
Před 8 lety
19
Základy a zdivo podsklepeného RD
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na vaše názory na málo používanou plovoucí základovou železobetono…
lysakpav
Před 8 lety
3
Sítě v oknech a přítomnost much
Zdravím. Nemáte prosím někdo podobnou zkušenost? Máme v oknech sítě. V létě OK, ani komáry jsme nem…
marrwin
Před 8 lety
10
Postup zasíťování a vybudování infrastruktury
Prosím o radu. Vlastníme pozemek a od města jsme dostali za úkol vybudovat cestu a kompletní infras…
vlada77
Před 7 lety
18
Archeologický výzkum, jak to probíhá?
Zdravim Vas vsechny,chtela jsem se zeptat,kdo jste delali archeologicky vyzkum nez jste zacali stav…
ykram
Před 8 lety
6
Okna antracit a podlaha dub - jaké zvolit dveře?
Pěkný den, prosím o radu. Máme vybraný okna antracit a tuto podlahu (viz.foto) a teď si nevíme rad…
brufinka12
Před 8 lety
5
sponzor fóra
Firma na rekonstrukci RD na klíč Karlovarsko
Ahoj, plánujeme rekonstrukci RD na Karlovarsku a rozhodli jsme se hledat firmu na klíč, jelikož po…
mikelangela
Před 8 lety
1
Velké obklady - máte někdo zkušenost?
Ahoj hrozně se mi líbí obklady velikosti 30x90 cm..... ale vymlouvají mi to že prej tak velká dlažb…
cizovi
Před 8 lety
15
Velké šuplíky (90) - ano či ne?
Dobrý den, jeden z truhlářů preferuje velké šuplíky. Druhý by dal spíše menší (60) v kombinaci se k…
ivankafiury
Před 8 lety
18
Čím vyčistit těsnění v pračce?
Prosím poraďte, mám cca 6 let starou pračku a těsnící guma u dvířek zapáchá, i když gumu po každém …
nelucie
Před 8 lety
5
Jaké máte zkušenosti s Retail-house?
na internetu jsme našli firmu Retailhouse- líbí se nám od nich modelové domy. Nemáte s nimi někdo n…
donika1984
Před 8 lety
4
Jak dlouho trvá než banka uvolní peníze?
Dobrý den, stavíme RD a čekáme, kdy přijde odhadce okouknout stavbu a uvolnit nám první část hypoté…
keany
Před 8 lety
9
Vinyl vs. plovoucí podlaha u podlahového topení - porovnání
Vím, že je tu už x diskuzí podobného rázu, ale byla bych ráda za zkušenosti lidí, kteří mají v domě…
kossakowski1980
Před 8 lety
13
Červené vchodové dveře
Ahoj poprosím o radu stavíme bungalov, budeme mít černou střechu a nejspíš okna v barvě antraci…
spagetka123
Před 8 lety
1
2
41
Jak se vyrovnat s poznámkami o (ne)velikosti domu?
Dobrý večer všem.Ani nevím,proč vlastně zakládám tohle téma,asi se hlavně potřebuju vykecat a když …
rina74
Před 8 lety
1
2
...
...
3
4
96
Je to reálné?
Dobrý den, zdravím všechny na fóru a chtěla bych poprosit o názorys s manželem máme 3 děti, nyní by…
iiilinka
Před 8 lety
12
Šedá a béžová koupelna - vaše inspirace
Ahojj všichni! Stavíme domek a jsme ve fázi zařizování....máme dvě koupelny. Jednu jen se sprchou (…
ritunka
Před 8 lety
2
Zkušenosti s finančním poradcem
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo jakékoliv zkušenosti s finančním poradcem - Pavel Dymá…
sunnzyyk
Před 8 lety
6
Kompost na zahradě - inspirace
Ahoj, máte někdo kompost z dřevěné konstrukce? Čím jste napouštěli, aby vydržel? Podělíte se o fot…
zeneva
Před 8 lety
6
Odhlučnění panelového bytu - jaký materiál zvolit?
Co byste prosím doporučili jako osvědčený materiál při odhlučnění bytu. Materiálů je spousta Rigips…
druk
Před 8 lety
1
Varná deska na ostrůvku. Je nutná digestoř?
Budeme mít velkou kuchyni s ostruvkem spojenou s obyvakem. Na ostrůvku bude indukcni deska. Je nut…
cankikris
Před 5 lety
13
Bytový designer - vaše zkušenosti, doporučení
Ahoj, stavíme dům a rozhodla jsem se, že bych oslovila bytového designera pro pomoc s pár místnost…
zdemarka
Před 8 lety
14
Předání cesty obci, když je tam více majitelů
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, řešili jste někdy předání cesty obci, když je tam více majitelů a mají…
jumpmans
Před 8 lety
7
Půdorys domu, 85m zastavěná plocha - váš názor
Dobry den, nerada zakladam novu diskusiu (uz asi miliontu na tema nazor na vlastny podorys), ale ne…
brufinka12
Před 8 lety
28
"Dřevěná" pracovní deska - ano či ne?
Dobrý den, aktuálně zařizujeme náš zrekonstruovaný RD a v rámci nové kuchyně přemýšlím o "dřevěné…
shadowmilan
Před 8 lety
7
Připojení radiátoru, jakým způsobem?
Zdravím potřebujeme do chodby přidat ještě jeden radiátor. Problém je v tom že měděné potrubí je ve…
travas
Před 8 lety
2
Zaměření hrubé stavby
Ahoj, snažím se zjistit, kdy je třeba zaměřit stavbu. Máme hotovou hrubou stavbu se střechou - …
slabici
Před 8 lety
3
Tip firmy na dřevostavby - Ústí nad Orlicí
chtěli bychom si s partnerem nechat postavit dům na klíč - zatím pro nás vítězí dřevostavba případn…
kubasoff
Před 8 lety
4
1
2
…
571
572
573
574
575
…